Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Confecționare materialelor de teatru și de scenă

Poți planifica împreună cu noi, în confecționare de materiale decorative, de mascare și acustice pentru teatre și centre comunitare, scene în aer liber, concerte, instalații tehnice și clădiri!

Confecționăm și producem următoarele tipuri de cortine de teatru, decorațiuni și materiale tehnice, conform cerințelor individuale

 • Cortine de teatru și de scenă rezistente la foc: confecționare / producție de cortine, fundaluri, sufite, perdele laterale, fuste pentru scenă, perdele de nori și draperii pentru reducerea luminozității.
 • Pentru studiouri foto și video: confecționare perdele molton și greenbox / bluebox.
 • Decorațiuni pentru evenimente: realizăm decorațiuni pe bază de proiecte individuale.
 • Pentru concerte: realizăm fundal (materiale imprimate, elemente de spectacol), orizont proiectabil și plase pentru scenă.
 • Pentru echipamente tehnice: Confecționare de corturi PVC (protecție împotriva ploii).
 • Perdele acustice: confecționarea materialelor noastre acustice pentru amplificarea sunetului, reducerea ecoului, compartimentarea spațiilor, conform cerințelor.

Produsele finite: cortinele, perdelele, decorațiunile și materialele tehnice sunt adaptate culorilor și echipamentelor Tale.

A gândi este cool,

ne plac sarcinile care necesită abilități tehnice superioare!

Nu ne este frică de proiecte mai provocatoare. Acest lucru se datorează în mare parte croitoreselor noastre, cu experiență și un background profesional considerabil.

Am adunat o echipă foarte puternică, cu membri care provin dintr-o gamă largă de medii și cu o gamă largă de cunoștințe profesionale.

Confecționarea cortinei de teatru și de scenă este profesia lor!

Tehnologie teatru și scenă
Confecționare materialelor de teatru și de scenă

Procesul de colaborare

 1. Te rugăm să trimiți o scurtă descriere a ideii tale la gepberszinpad@gepberszinpad.hu, inclusiv o fotografie sau un document!

  Ce îți cerem să furnizezi: dimensiunile finite ale materialului de cusut (lățime, înălțime), tipul de material, tipul de finisare (inel, velcro etc.), funcția produsului finit și termenul de finalizare. În plus, te rugăm să specificați sarcinile suplimentare (instalare, punere în funcțiune etc.).

  Pentru o administrare fără probleme, te rugăm să ne spui pe cine putem contacta în legătură cu momentul desfășurării evaluării, oferta și orice alte întrebări pe care le avem.

 2. După evaluarea nevoilor tale, îți vom prezenta mostre de materiale.

  Îți vom trimite o fișă de catalog digitală sau, dacă o soliciți, îți vom trimite prin poștă o fișă de catalog (eșantioanele fizice sunt de 5x3 cm). Dacă acest lucru nu este suficient pentru a lua o decizie, vom solicita un eșantion mai mare de la producător.

  Dacă aduci materialul și nu îl cunoaștem, îți vom cere o mostră de material și vom stabili dacă este fezabil pentru a produce produsul final.

 3. Când știm orele de lucru și materialele așteptate, vom pregăti o ofertă pentru tine., inclusiv termenul limită.

 4. La acceptarea ofertei, vom începe producția în conformitate cu termenii din ofertă.

 5. Produs / perdea de cusut gata de raportare.

Background Image
Background Image
Proiectele noastre legate de tehnologia de teatru și de scenă
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect
Background Image