Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Triunghiuri - Gala ITU

# tip: Spectacol teatral
# locație: Müpa - Budapest, HU
Proiect

Clientul a dorit să creeze o producție spectaculoasă pentru evenimentul ITU, folosind triunghiurile mari pe care le-am comandat ca piese de decor. Triunghiurile trebuiau să fie bine compuse și să plutească în spațiu.

Provocare

Deoarece MÜPA nu este un teatru clasic și, prin urmare, are doar un număr mic de suporturi de decor, nu a fost posibil să se instaleze triunghiurile în locurile desemnate de proiectant.

Soluție

În plus față de triunghiuri, am folosit distanțiere pentru trégers pentru a susține materialul de prelată PVC neimprimat de 5 metri lățime, astfel încât să le putem plasa în locurile potrivite. S-a acordat o atenție deosebită pentru ca materialele întinse să fie complet tensionate.

► Proiectul are loc în Müpa Budapesta

Müpa Budapest este unul dintre cele mai cunoscute branduri culturale din Ungaria și una dintre cele mai moderne instituții culturale, reunind diferite discipline artistice într-un mod unic: găzduiește muzică clasică, contemporană, ușoară, jazz și world music, operă, noul circ, dans, literatură și film.

Adresa: 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.

Sursă: Site-ul oficial al Müpa Budapest.

Categorii de proiecte
Spectacol teatral
Triunghiuri - Gala ITU 1
Triunghiuri - Gala ITU 2
Triunghiuri - Gala ITU 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect
Background Image