Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

Háromszögek - ITU Gála

#típus: Színházi előadás
#helyszín: Budapest, HU
#partner: MÜPA
Projekt

A megrendelő egy látványos produkciót szeretett volna létrehozni az ITU-eseménysorozatra, amelynek díszletelemei a tőlünk megrendelt nagyméretű háromszögek voltak. A háromszögeket a térben lebegve jól megkomponálva kellett elhelyezni.

Kihívás

Mivel a MÜPA nem egy klasszikus színház, így csupán kisszámú díszlettartóval rendelkezik, ezért nem lehetett a tervező által kijelölt helyekre beépíteni a háromszögeket.

Megoldás

A háromszögeken felül a trégereknél távtartót használtunk, hogy azokkal toldhassuk meg az 5 méter széles nyomatlan PVC ponyva anyagot, így elhelyezve őket a megfelelő helyekre. Különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a kifeszített anyagok maradéktalanul feszesek legyenek.

Projekt kategóriák
Színházi előadás
Háromszögek - ITU Gála 1
Háromszögek - ITU Gála 2
Háromszögek - ITU Gála 3
Background Image
Background Image
További projektjeink
WILLIAM SHAKESPEARE: Szentivánéji álom / Felhőfüggöny varrás

A partner megbízásából a Szentivánéji álom című előadáshoz rózsaszín szatén anyagból felhőfüggönyt kellett készítenünk.

Projekt részletei
Csermák Antal Zeneiskola / Mobil színpad, vetítővászon, függönytartó és mozgató rendszer tervezés és kivitelezés, hangvisszaverő előfüggöny és színpadi háttérfüggöny varrás

A partner a veszprémi Csermák Antal Zeneiskola felújításához tartozó mobil színpad, vetítővászon, függönytartó és mozgató rendszer gyártási és szerelési munkálatival, valamint hangvisszaverő előfüggöny és színpadi háttérfüggöny varrással bízott meg m...

Projekt részletei
Background Image