Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

Háromszögek - ITU Gála

#típus: Színházi előadás
#helyszín: Budapest, HU
#partner: MÜPA
Projekt

A megrendelő egy látványos produkciót szeretett volna létrehozni az ITU-eseménysorozatra, amelynek díszletelemei a tőlünk megrendelt nagyméretű háromszögek voltak. A háromszögeket a térben lebegve jól megkomponálva kellett elhelyezni.

Kihívás

Mivel a MÜPA nem egy klasszikus színház, így csupán kisszámú díszlettartóval rendelkezik, ezért nem lehetett a tervező által kijelölt helyekre beépíteni a háromszögeket.

Megoldás

A háromszögeken felül a trégereknél távtartót használtunk, hogy azokkal toldhassuk meg az 5 méter széles nyomatlan PVC ponyva anyagot, így elhelyezve őket a megfelelő helyekre. Különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a kifeszített anyagok maradéktalanul feszesek legyenek.

Projekt kategóriák
Színházi előadás
Háromszögek - ITU Gála 1
Háromszögek - ITU Gála 2
Háromszögek - ITU Gála 3
Background Image
Background Image
További projektjeink
Vetítőfólia-mozgató rendszer telepítés

Az újonnan átadásra kerülő Eiffel Műhelyház Bánffy termébe egy olyan speciális vetítőfelületet szeretett volna elhelyezni a megrendelő, amely könnyedén felcsévézhető (feltekerhető), hogy a produkciók látvány elemeinek képi megjelenítése rendben legye...

Projekt részletei
LED-kijelzős díszlet a Vígszínházban

Azt a megbízást kaptuk, hogy a Vígszínházban 2 db 9 négyzetméteres beltéri, nagy felbontású LED-falat a hatalmas forgatható díszletbe építsünk be.

Projekt részletei
Background Image