Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

Háromszögek - ITU Gála

#típus: Színházi előadás
#helyszín: Budapest, HU
#partner: MÜPA
Projekt

A megrendelő egy látványos produkciót szeretett volna létrehozni az ITU-eseménysorozatra, amelynek díszletelemei a tőlünk megrendelt nagyméretű háromszögek voltak. A háromszögeket a térben lebegve jól megkomponálva kellett elhelyezni.

Kihívás

Mivel a MÜPA nem egy klasszikus színház, így csupán kisszámú díszlettartóval rendelkezik, ezért nem lehetett a tervező által kijelölt helyekre beépíteni a háromszögeket.

Megoldás

A háromszögeken felül a trégereknél távtartót használtunk, hogy azokkal toldhassuk meg az 5 méter széles nyomatlan PVC ponyva anyagot, így elhelyezve őket a megfelelő helyekre. Különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a kifeszített anyagok maradéktalanul feszesek legyenek.

Projekt kategóriák
Színházi előadás
Háromszögek - ITU Gála 1
Háromszögek - ITU Gála 2
Háromszögek - ITU Gála 3
Background Image
Background Image
További projektjeink
LED-falak a Margitszigeti Színházban

A Margitszigeti Színház olyan megoldást keresett, amely az aktuális és elkövetkező előadásokról informálja a nézőket, kiváltva ezzel a meglévő nyomtatott plakátokat vagy papíralapú reklámtáblákat.

Projekt részletei
Ezüst háttér a Nemzeti Táncszínház Nagytermében

A Badora Társulat - KINGDOM című előadásához a díszlettervező egy egybefüggő ezüst hátteret szeretett volna készíttetni, melyhez egy nagyon ritkán használt anyag került kiválasztásra.

Projekt részletei
Background Image