Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

Háromszögek - ITU Gála

# típus: Színházi előadás
# helyszín: Müpa - Budapest, HU
Projekt

A megrendelő egy látványos produkciót szeretett volna létrehozni az ITU-eseménysorozatra, amelynek díszletelemei a tőlünk megrendelt nagyméretű háromszögek voltak. A háromszögeket a térben lebegve jól megkomponálva kellett elhelyezni.

Kihívás

Mivel a MÜPA nem egy klasszikus színház, így csupán kisszámú díszlettartóval rendelkezik, ezért nem lehetett a tervező által kijelölt helyekre beépíteni a háromszögeket.

Megoldás

A háromszögeken felül a trégereknél távtartót használtunk, hogy azokkal toldhassuk meg az 5 méter széles nyomatlan PVC ponyva anyagot, így elhelyezve őket a megfelelő helyekre. Különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a kifeszített anyagok maradéktalanul feszesek legyenek.

► A projekt helyszíne: Müpa

A Müpa Magyarország egyik legismertebb kulturális márkája és egyik legmodernebb kulturális intézménye, mely egyedülálló módon fogja össze a különböző művészeti ágakat: helyet ad komoly-, kortárs-, könnyű-, jazz- és világzenének, operának, új cirkusznak, táncnak, irodalomnak, filmnek egyaránt.

Cím: 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.

Forrás: A Müpa hivatalos weboldala.

Projekt kategóriák
Színházi előadás
Háromszögek - ITU Gála 1
Háromszögek - ITU Gála 2
Háromszögek - ITU Gála 3
Background Image
Background Image
További projektjeink
Balatonfüred Kongresszusi Központ - Teljes színpadtechnikai tervezés és kivitelezés

Négyévszakos kongresszusi központtal gazdagodott Balatonfüred; a kongresszusi központ megvalósítása alkalmával teljes színpadtechnikai tervezést és kivitelezést végeztünk.

Projekt részletei
Madame Tussauds Budapest - Függönyök installációkhoz

A fővárosi attrakció 51 nemzetközi és magyar közismert személy megszólalásig élethű viaszfigurájával várja a látogatókat, akik 17 magyar vonatkozású híreséggel is találkozhatnak. A figurákhoz tartozó installációk elkészítésében kaptunk közreműködő...

Projekt részletei
Background Image