Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Renovarea Școlii elementare de artă Antal Csermák

# tip: Performanță muzicală
# locație: Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskola - Veszprém, HU
Proiect

Partenerul ne-a încredințat producția și instalarea scenei mobile, a ecranului de proiecție, a sistemului de susținere și de deplasare a cortinei, precum și cusutul perdelelor reflectorizante de sunet și a fundalurilor de scenă pentru renovarea Școlii de muzică Antal Csermák din Veszprém.

Provocare

Pe lângă luarea în considerare a formei și dimensiunii spațiului, proiectanții acustici iau în considerare și aspecte precum proprietățile de propagare a sunetului în interior, cantitatea și calitatea materialelor specificate și utilizate pentru funcția respectivă, suprafețele de absorbție și reflectare a sunetului, rezistența la foc etc.

În timpul proiectării și construcției, se aștepta ca ecranul de proiecție, sistemul de susținere și de mișcare a cortinei, precum și cortina și cortina din spate să fie adaptate la conceptul de proiectare.

Soluție

În sala de concerte, am folosit un total de 407 metri pătrați de material pentru a crea o perdea cusută care reflectă sunetul, din catifea Clivia Echo.

Cortina de fundal de scenă de 46 de pătrați este realizată din Ascona 400 în culoarea bordo cu rafie dublă. Perdeaua are o lățime de 14,7 de metri și o înălțime de 3,13 metri.

Per ansamblu, întreaga cortină de scenă îndeplinește cerințele acustice necesare.

Capacul lateral motorizat permite o schimbare rapidă de acustică.

În sala de concerte, am instalat un ecran de proiecție motorizat uriaș de 600 x 487 centimetri.

În plus, în sala Auer Lipót, am instalat 10 podiuri de 2 x 1 metri, anodizat negru (cu un strat de oxid rezistent la coroziune), cu înălțime reglabilă până la 20 - 100 de centimetri și picioare reglabile (asamblate din elemente de scenă mobile).

► Locația proiectului: Școala Elementară de Artă Antal Csermák

Înființată în 1916, școala primară de artă a fost denumită în 1955 după violonistul și compozitorul Antal Csermák. Dispune de o sală de concerte de 200 de locuri și o sală de cameră de 60 de locuri în centrul orașului Veszprém.

Adresa: 8200 Veszprém, Megyeház tér 5.

Sursă: Site-ul oficial al Școlii elementare de artă Antal Csermák.

Renovarea Școlii elementare de artă Antal Csermák 1
Renovarea Școlii elementare de artă Antal Csermák 2
Renovarea Școlii elementare de artă Antal Csermák 3
Renovarea Școlii elementare de artă Antal Csermák 4
Renovarea Școlii elementare de artă Antal Csermák 5
Renovarea Școlii elementare de artă Antal Csermák 6
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect
Background Image