Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

HUNGEXPO REBORN - GALA SYSTEMS / realizarea sistemului Gala Venue

# tip: Diferite tipuri de prezentări tematice
# locație: Budapest, HU
# partener: KÉSZ Építő ZRt.
Proiect

Cu ocazia reconstruirii HUNGEXPO, sala de conferințe plenară din clădirea CK a fost dotată cu zona de spectatori reconfigurabilă, destinată evenimentelor specifice, Gala Venue.

Zona de spectatori mobilă poate fi reglată în 8 poziții prestabilite. Pot fi realizate și alte reglaje individuale de către personalul instruit.

Zona de spectatori mobilă poate fi divizată în 3 secțiuni independente, cu ajutorul pereților antifonați.

► Suprafața de bază a sălii: 1800 metri pătrați

► Numărul de rânduri mobile: 43

► Capacitatea sălii: 2048 scaune

► Masă deplasată: 650 tone

Provocare

Clientul a dorit realizarea unei săli de evenimente multifuncționale, care să permită organizarea de diverse tipuri de evenimente într-o singură zi.

Pe lângă realizarea unei săli multifuncționale, un aspect important era transformarea rapidă cu personal puțin și costuri minime de operare.

Cerințe:

► Transformare rapidă; între 10 și 50 de minute, cu tot cu elementele accesorii și peretele mobil,

► Posibilități nelimitate de configurare automatizate, preprogramate,

► Diverse setări pentru înălțimea rândurilor,

► Crearea de grupuri de locuri.

Soluție

În timpul realizării sălii de conferințe plenare CK, s-a instalat cel mai modern sistem de scaune mobile Gala Venue, care permite adaptarea rapidă a sălii la cerințele impuse pe moment.

*GALA SYSTEMS / Gala Venue este o tehnologie unică pentru săli de spectacole și nu numai. Sala poate fi separată în trei sectoare cu ajutorul pereților glisanți acustici, care conține în total 2048 de locuri pentru spectatori.

Prin deplasarea rândurilor de scaune, sistemul face posibilă aranjarea conform unei scheme. Totodată, există și posibilitatea de aranjare în plan, în trepte, ca la o sală de cinema, cu rânduri de scaune parțial sau total deschise, sau chiar fără scaune a sălii.

Sistemul include soluții unice de electronică și mecanică, printre care dispozitivele de ridicare Spiralift®, responsabile de deplasarea elementelor componente, ascunse în spațiul de peste 3 metri înălțime de sub sistemul de scaune.

► Locația proiectului: HUNGEXPO

Hungexpo Zrt. cel mai important organizator de expoziții și conferințe din Ungaria și din regiune, care, de la reînnoirea sa în 2021, oferă acum expozanților și vizitatorilor un mediu de secol XXI. Centrul de Congrese și Expoziții HUNGEXPO Budapesta, reînnoit, oferă expozanților, organizatorilor de conferințe și vizitatorilor un mediu la standarde europene.

Adresa: 1101 Budapest Albertirsai út 10.

Sursa: Site-ul oficial al Hungexpo Zrt.

► Descriere tehnică

Sistemul *GALA SYSTEMS / Gala Venue reconfigurabil în funcție de eveniment este cel mai modern sistem din domeniul tehnologiilor destinate evenimentelor, putând fi personalizat în câteva minute pentru un anumit eveniment automat, oferind aceeași senzație de „stabilitate și durabilitate” ca o soluție fixă.

Cu ajutorul Gala Venue o sală deschisă poate fi transformată rapid și automat într-un teatru cu sală în trepte, cu scaune aflate la orice înălțime, sau o scenă simplă poate fi transformată într-un spațiu pe mai multe niveluri, cu platforme dinamice și avanscene destinate orchestrei. Toate configurațiile au fost realizate conform cerințelor fiecărui tip de auditoriu sau eveniment specific.

Sistemul Gala Venue Spiralift® constă din unități de ridicare a scaunelor, amplasate în rânduri individuale, cu cilindri de ridicare mecanici, respectiv componente integrate cu ajutorul cărora spațiul scenei și a sălii poate fi reconfigurat între 10 și 20 de minute.

► Soluția care dispune de cea mai înaltă tehnologie din domeniu conține mai mult configurații de scaune, programabile cu ajutorul unui controler cu ecran tactil, cu care locurile pot fi transformate rapid, cu intervenția minimă a persoanelor.

Categorii de proiecte
Diferite tipuri de prezentări tematice
HUNGEXPO REBORN - GALA SYSTEMS / realizarea sistemului Gala Venue 1
HUNGEXPO REBORN - GALA SYSTEMS / realizarea sistemului Gala Venue 2
HUNGEXPO REBORN - GALA SYSTEMS / realizarea sistemului Gala Venue 3
HUNGEXPO REBORN - GALA SYSTEMS / realizarea sistemului Gala Venue 4
HUNGEXPO REBORN - GALA SYSTEMS / realizarea sistemului Gala Venue 5
HUNGEXPO REBORN - GALA SYSTEMS / realizarea sistemului Gala Venue 6
HUNGEXPO REBORN - GALA SYSTEMS / realizarea sistemului Gala Venue 7
HUNGEXPO REBORN - GALA SYSTEMS / realizarea sistemului Gala Venue 8
HUNGEXPO REBORN - GALA SYSTEMS / realizarea sistemului Gala Venue 9
HUNGEXPO REBORN - GALA SYSTEMS / realizarea sistemului Gala Venue 10
HUNGEXPO REBORN - GALA SYSTEMS / realizarea sistemului Gala Venue 11
HUNGEXPO REBORN - GALA SYSTEMS / realizarea sistemului Gala Venue 12
HUNGEXPO REBORN - GALA SYSTEMS / realizarea sistemului Gala Venue 13
HUNGEXPO REBORN - GALA SYSTEMS / realizarea sistemului Gala Venue 14
HUNGEXPO REBORN - GALA SYSTEMS / realizarea sistemului Gala Venue 15
HUNGEXPO REBORN - GALA SYSTEMS / realizarea sistemului Gala Venue 16
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Perdele Molton și greenbox în studioul BETON FOTO&VIDEO

La comanda partenerului, studioul BETON FOTO&VIDEO urma să fie prevăzut cu perdele a căror deplasare asigura îndeplinirea mai multor funcții în cadrul studiului: să fie adecvate pentru sarcini de filmare, dar și de ședințe foto.

Detalii despre proiect
Reînnoirea completă a aparaturii de scenă din Teatrul Szigligeti din Szolnok

Teatrul Szigligeti din Szolnok este unul dintre cele mai importante teatre din Ungaria. Teatrul a fost deschis în 1912 și a funcționat continuu de atunci. În cadrul proiectului s-a realizat o renovare completă a Teatrului Szigligeti din Szolnok; c...

Detalii despre proiect
Background Image