Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Decor de scenă cu afișaje LED în Teatrul Vígszínház

# tip: Spectacol teatral
# locație: Vígszínház - Budapest, HU
# partener: Vígszínház Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
Proiect

Am fost însărcinați cu instalarea a 2 ecrane LED de înaltă rezoluție de 9 metri pătrați în interiorul uriașei scene rotative din Teatrul Vígszínház.

Provocare

Premiera piesei Premier a fost în februarie 2019, dar noi am primit invitația abia la mijlocul lunii ianuarie. Nu numai că a fost dificil să achiziționăm și să livrăm ecranele LED într-un interval de timp atât de scurt, dar a fost, de asemenea, o sarcină zilnică să ținem legătura cu constructorii decorului pentru a ne asigura că totul va fi în stare perfectă de funcționare pentru premieră.

Soluție

Comunicarea și coordonarea permanentă cu producătorul și partenerii de aprovizionare au fost esențiale pentru a asigura sosirea și expedierea fără probleme a echipamentelor.

► Proiectare și construcție; prima instalare -test- a modulelor LED cu tehnologie Lightking Tech Group *P3,91 resolution **SMD în depozitul nostru a avut loc după recepție. Ulterior, le-am livrat la Teatrul Vígszínház la data solicitată și le-am integrat în decor împreună cu constructorii de decoruri.

În prima lună am delegat un tehnician pentru fiecare spectacol, pentru ca să predăm toate cunoștințele necesare privind exploatarea în siguranță tehnicienilor video de la Teatrul Vígszínház.

► Locația proiectului: Vígszínház

Vígszínház este unul dintre cele mai populare teatre din Budapesta. Cele trei săli ale sale au în total peste 1.700 de locuri.

Adresa: 1137 Budapest, Szent István krt. 14.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Spectacol teatral
Elemente tehnologice
Decor de scenă cu ecran LED
Decor de scenă cu afișaje LED în Teatrul Vígszínház 1
Decor de scenă cu afișaje LED în Teatrul Vígszínház 2
Decor de scenă cu afișaje LED în Teatrul Vígszínház 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect
Background Image