Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Amenajarea unei auditoriu mobil

# tip: Spectacol teatral
# locație: UP Rendezvénytér - Budapest, HU
# partener: KALOTHERM zrt.
Proiect

Sarcina era să amenajăm o sală de 54 de metri pătrați pe un nivel separat, în zona pieței Újpest, la același nivel cu scena.

Provocare

Spre deosebire de regulă, auditoriul este construit pe elemente de scenă mobile. Nu în ultimul rând, capacitatea portantă excepțional de mare a fost, de asemenea, un factor important.

Soluție

► Auditoriul este proiectat pentru a fi mobil pe teren plan: 27 de elemente de scenă standard, fiecare de 1x2 m, fixate pe 54 de metri pătrați, cu mișcare de sus, pot fi deplasate la o înălțime de 20-40-60-80 cm în cei 650 de metri pătrați ai auditoriului.

Acest lucru permite schimbarea rapidă și ușoară a configurației scenei, deoarece scena face parte din podea și este, prin urmare, utilizată și ca tribună. Elementele de punere în scenă sunt acoperite cu parchet care se potrivește cu parchetul din sală, pentru o mai mare coerență. În plus, tribuna motorizată are 18 rânduri de 462 de locuri.

► În plus, în zona scenei au fost instalate o cortină motorizată și 13 spaliere motorizate.

Datorită acestei tehnologii speciale, spațiul pentru evenimente poate fi transformat într-o sală de concerte cu podea plană și într-o sală de bal, cu o capacitate de 1140 de persoane în picioare.

► Locația proiectului: Spațiu pentru evenimente UP

Adresa: 1042 Budapest, Szent István tér 13-14.

Categorii de proiecte
Spectacol teatral
Amenajarea unei auditoriu mobil 1
Amenajarea unei auditoriu mobil 2
Amenajarea unei auditoriu mobil 3
Amenajarea unei auditoriu mobil 4
Amenajarea unei auditoriu mobil 5
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect
Background Image