Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

Síkban mozgatható nézőtér kialakítása

# típus: Színházi előadás
# helyszín: UP Rendezvénytér - Budapest, HU
# partner: KALOTHERM zrt.
Projekt

Az Újpesti Piac területén egy különálló szinten lévő teremben az 54 négyzetméteres nézőteret a színpaddal egy síkba helyezhetővé kellett tennünk.

Kihívás

Az átlagossal ellentétben itt a nézőtér épül mozgatható színpadelemekre. Nem utolsó szempont volt a kivételesen magas teherbírás is.

Megoldás

► A síkban mozgatható nézőtér kialakítása: A 650 négyzetméter alapterületű nézőtéren 27 darab 54 négyzetméterre fixen telepített, felülről kulcsos mozgatású, egyenként 1x2 méteres sztenderd színpadelem 20-40-60-80 cm-es magasságba mozgatható.

Ez teszi lehetővé gyorsan és könnyen a színpadkép változtatását, hiszen a színpad maga a padlózat része, így lelátóként is használják. A színpadelemeket a terem burkolatával megegyező parkettával borítottuk a még nagyobb összhang elérése érdekében. Emellett a motoros lelátón 18 sorban 462 ülőhely helyezkedik el.

► Továbbá a színpadtérbe motoros mozgatású előfüggönyt és 13 motoros trégert építettünk be.

A különleges technikának köszönhetően a rendezvénytér sík padlójú koncertteremmé, bálteremmé alakítható, így 1140 álló vendéget képes befogadni.

► A projekt helyszíne: UP Rendezvénytér

Cím: 1042 Budapest, Szent István tér 13-14.

Projekt kategóriák
Színházi előadás
Síkban mozgatható nézőtér kialakítása 1
Síkban mozgatható nézőtér kialakítása 2
Síkban mozgatható nézőtér kialakítása 3
Síkban mozgatható nézőtér kialakítása 4
Síkban mozgatható nézőtér kialakítása 5
Background Image
Background Image
További projektjeink
Balatonfüred Kongresszusi Központ - Teljes színpadtechnikai tervezés és kivitelezés

Négyévszakos kongresszusi központtal gazdagodott Balatonfüred; a kongresszusi központ megvalósítása alkalmával teljes színpadtechnikai tervezést és kivitelezést végeztünk.

Projekt részletei
Madame Tussauds Budapest - Függönyök installációkhoz

A fővárosi attrakció 51 nemzetközi és magyar közismert személy megszólalásig élethű viaszfigurájával várja a látogatókat, akik 17 magyar vonatkozású híreséggel is találkozhatnak. A figurákhoz tartozó installációk elkészítésében kaptunk közreműködő...

Projekt részletei
Background Image