Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

Síkban mozgatható nézőtér kialakítása

# típus: Színházi előadás
# helyszín: Budapest, HU
# partner: KALOTHERM zrt.
Projekt

Az Újpesti Piac területén egy különálló szinten lévő teremben az 54 négyzetméteres nézőteret a színpaddal egy síkba helyezhetővé kellett tennünk.

Kihívás

Az átlagossal ellentétben itt a nézőtér épül mozgatható színpadelemekre. Nem utolsó szempont volt a kivételesen magas teherbírás is.

Megoldás

A síkban mozgatható nézőtér kialakítása: A 650 négyzetméter alapterületű nézőtéren 27 darab 54 négyzetméterre fixen telepített, felülről kulcsos mozgatású, egyenként 1x2 méteres sztenderd színpadelem 20-40-60-80 cm-es magasságba mozgatható.

Ez teszi lehetővé gyorsan és könnyen a színpadkép változtatását, hiszen a színpad maga a padlózat része, így lelátóként is használják. A színpadelemeket a terem burkolatával megegyező parkettával borítottuk a még nagyobb összhang elérése érdekében. Emellett a motoros lelátón 18 sorban 462 ülőhely helyezkedik el.

Továbbá a színpadtérbe motoros mozgatású előfüggönyt és 13 motoros trégert építettünk be.

A különleges technikának köszönhetően a rendezvénytér sík padlójú koncertteremmé, bálteremmé alakítható, így 1140 álló vendéget képes befogadni.

► A projekt helyszíne: UP Rendezvénytér

Cím: 1042 Budapest, Szent István tér 13-14.

Projekt kategóriák
Színházi előadás
Technológiai elemek
Mobil színpad elemek
Síkban mozgatható nézőtér kialakítása 1
Síkban mozgatható nézőtér kialakítása 2
Síkban mozgatható nézőtér kialakítása 3
Síkban mozgatható nézőtér kialakítása 4
Síkban mozgatható nézőtér kialakítása 5
Background Image
Background Image
További projektjeink
Molton és greenbox függönyök a BETON FOTO&VIDEO stúdióban

A partner megbízásából a BETON FOTO&VIDEO stúdiót olyan függönyökkel kellett felszerelnünk, melyeknek mozgatásával a stúdió több funkció ellátását is lehetővé teszi: egyaránt alkalmasnak kell lennie forgatási és fotózási feladatokra....

Projekt részletei
A Szolnoki Szigligeti színház teljes színpadgépészeti felújítása

A Szolnoki Szigligeti Színház Magyarország egyik legjelentősebb színháza. A színház 1912-ben nyitotta meg kapuit, és azóta is folyamatosan működik. A projekt során a Szolnoki Szigligeti színház teljes felújítása valósult meg; ennek részeként volt ...

Projekt részletei
Background Image