

Pod de iluminat
Un pod de iluminat este o structură specială cu o suprafață carosabilă, concepută pentru a găzdui dispozitive de iluminat scenic.


Simplu, dar își îndeplinește perfect funcția!
Podul de lumini este de obicei plasat în spatele portalului, între turnurile de lumini sau pe peretele din spate al scenei.
Podul este operat de unități de acționare mecanică și de componentele electronice care le controlează. Controlul podului de iluminat este de obicei foarte simplu, nefiind nevoie de nicio mișcare programată.
Există o soluție pentru a elimina interferențele
Dacă sunt instalate numai puncte de conectare de curent ridicat, pentru conectarea energiei electrice se pot utiliza tamburi de cablu cu arc.
Dacă există și alte puncte de conectare (optice, DMX, UTP, XLR, alimentare), folosim un produs specific conceput în acest scop, care exclude posibilitatea de interferență!
Podul de iluminat este considerat un mecanism individual
Crearea acestor mecanisme necesită o inginerie mecanică complexă și proiectare de control. Efectuăm o evaluare exactă a nevoilor și un studiu la fața locului înainte de proiectare.
Durata de proiectare și construcție a unui pod de iluminat (în funcție de complexitate) este de 3-8 luni.
Podul de iluminat instalată este livrată cu dovada conformității cu cele mai stricte specificații de proiectare, ale producătorului și instalatorului, precum și cu certificare oficială.
Informații generale:
- Capacitate de încărcare utilă: 350-3000 kilograme
- Intervalul de mișcare (în funcție de locație): 6-35 metri
- Viteza de deplasare: 0,2 m/s
- Putere electrică instalată (în funcție de capacitatea de încărcare): 7,5-20 kW



La comanda partenerului, studioul BETON FOTO&VIDEO urma să fie prevăzut cu perdele a căror deplasare asigura îndeplinirea mai multor funcții în cadrul studiului: să fie adecvate pentru sarcini de filmare, dar și de ședințe foto.
Detalii despre proiect
Campionatul mondial de natație din 2022 a avut loc în perioada 17 iunie - 3 iulie, fiind organizat de Federația internațională de natație (FINA) și Federația maghiară de natație, la Budapesta, Debrecen, Sopron și Szeged. În cele două locații din u...
Detalii despre proiect