Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Pod de iluminat

Un pod de iluminat este o structură specială cu o suprafață carosabilă, concepută pentru a găzdui dispozitive de iluminat scenic.

Pod de iluminat

Simplu, dar își îndeplinește perfect funcția!

Podul de lumini este de obicei plasat în spatele portalului, între turnurile de lumini sau pe peretele din spate al scenei.

Podul este operat de unități de acționare mecanică și de componentele electronice care le controlează. Controlul podului de iluminat este de obicei foarte simplu, nefiind nevoie de nicio mișcare programată.

Există o soluție pentru a elimina interferențele

Dacă sunt instalate numai puncte de conectare de curent ridicat, pentru conectarea energiei electrice se pot utiliza tamburi de cablu cu arc.

Dacă există și alte puncte de conectare (optice, DMX, UTP, XLR, alimentare), folosim un produs specific conceput în acest scop, care exclude posibilitatea de interferență!

Podul de iluminat este considerat un mecanism individual

Crearea acestor mecanisme necesită o inginerie mecanică complexă și proiectare de control. Efectuăm o evaluare exactă a nevoilor și un studiu la fața locului înainte de proiectare.

Durata de proiectare și construcție a unui pod de iluminat (în funcție de complexitate) este de 3-8 luni.

Dorești să afli mai multe despre podul de iluminat?

Podul de iluminat instalată este livrată cu dovada conformității cu cele mai stricte specificații de proiectare, ale producătorului și instalatorului, precum și cu certificare oficială.

Informații generale:

  • Capacitate de încărcare utilă: 350-3000 kilograme
  • Intervalul de mișcare (în funcție de locație): 6-35 metri
  • Viteza de deplasare: 0,2 m/s
  • Putere electrică instalată (în funcție de capacitatea de încărcare): 7,5-20 kW
Proiectele noastre legate de tehnologia de teatru și de scenă
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect