Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Pod de iluminat

Un pod de iluminat este o structură specială cu o suprafață carosabilă, concepută pentru a găzdui dispozitive de iluminat scenic.

Background Image
Pod de iluminat

Simplu, dar își îndeplinește perfect funcția!

Podul de lumini este de obicei plasat în spatele portalului, între turnurile de lumini sau pe peretele din spate al scenei.

Podul este operat de unități de acționare mecanică și de componentele electronice care le controlează. Controlul podului de iluminat este de obicei foarte simplu, nefiind nevoie de nicio mișcare programată.

Există o soluție pentru a elimina interferențele

Dacă sunt instalate numai puncte de conectare de curent ridicat, pentru conectarea energiei electrice se pot utiliza tamburi de cablu cu arc.

Dacă există și alte puncte de conectare (optice, DMX, UTP, XLR, alimentare), folosim un produs specific conceput în acest scop, care exclude posibilitatea de interferență!

Podul de iluminat este considerat un mecanism individual

Crearea acestor mecanisme necesită o inginerie mecanică complexă și proiectare de control. Efectuăm o evaluare exactă a nevoilor și un studiu la fața locului înainte de proiectare.

Durata de proiectare și construcție a unui pod de iluminat (în funcție de complexitate) este de 3-8 luni.

Dorești să afli mai multe despre podul de iluminat?

Podul de iluminat instalată este livrată cu dovada conformității cu cele mai stricte specificații de proiectare, ale producătorului și instalatorului, precum și cu certificare oficială.

Informații generale:

  • Capacitate de încărcare utilă: 350-3000 kilograme
  • Intervalul de mișcare (în funcție de locație): 6-35 metri
  • Viteza de deplasare: 0,2 m/s
  • Putere electrică instalată (în funcție de capacitatea de încărcare): 7,5-20 kW
Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de tehnologie de teatru
Perdele Molton și greenbox în studioul BETON FOTO&VIDEO

La comanda partenerului, studioul BETON FOTO&VIDEO urma să fie prevăzut cu perdele a căror deplasare asigura îndeplinirea mai multor funcții în cadrul studiului: să fie adecvate pentru sarcini de filmare, dar și de ședințe foto.

Detalii despre proiect
Reînnoirea completă a aparaturii de scenă din Teatrul Szigligeti din Szolnok

Teatrul Szigligeti din Szolnok este unul dintre cele mai importante teatre din Ungaria. Teatrul a fost deschis în 1912 și a funcționat continuu de atunci. În cadrul proiectului s-a realizat o renovare completă a Teatrului Szigligeti din Szolnok; c...

Detalii despre proiect
Background Image