Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Spectacolul Csongor és Tünde; Crearea unui orizont proiectat

# tip: Spectacol teatral
# locație: Müpa - Budapest, HU
Proiect

Întreaga deschidere a scenei de la MÜPA a trebuit să fie acoperită pentru a o face multifuncțională în timpul spectacolului Csongor és Tünde.

Provocare

Materialul trebuia să fie transparent și, în același timp, rezistent la proiecție. Acest lucru putea fi realizat doar cu tull, dar acest lucru a fost deosebit de dificil în cazul unei deschideri atât de mari a scenei, deoarece nu a fost posibil să se potrivească tullul.

Soluție

Designul orizontului proiectat: a fost aleasă țesătura de tul Gerriets goben tulle, cu o lățime de 12 metri, cu un strat special pentru a face proiecția pe țesătură mai spectaculoasă și mai plăcută.

► Proiectul are loc în Müpa Budapesta

Müpa Budapest este unul dintre cele mai cunoscute branduri culturale din Ungaria și una dintre cele mai moderne instituții culturale, reunind diferite discipline artistice într-un mod unic: găzduiește muzică clasică, contemporană, ușoară, jazz și world music, operă, noul circ, dans, literatură și film.

Adresa: 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.

Sursă: Site-ul oficial al Müpa Budapest.

Categorii de proiecte
Spectacol teatral
Elemente tehnologice
Material de tul
Spectacolul Csongor és Tünde; Crearea unui orizont proiectat 1
Spectacolul Csongor és Tünde; Crearea unui orizont proiectat 2
Spectacolul Csongor és Tünde; Crearea unui orizont proiectat 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect
Background Image