Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Instalarea sistemului de deplasare a foliei pentru proiecție MEGASCREEN

#tip: Spectacol teatral
#locație: Gödöllő, HU
#partener: Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft.
Proiect

Clientul a dorit să instaleze o suprafață de proiecție specială în centrul cultural, care funcționează și ca cinematograf, care să poată fi ușor de rulat (înfășurat), astfel încât să nu deranjeze atunci când în sală are loc un spectacol de teatru în loc de o proiecție de film.

Provocare

De asemenea, a trebuit să găsim o soluție pentru a suspenda și a muta ecranul uriaș și să depășim obstacolele logistice (de exemplu, capacitatea lifturilor de marfă) care duc la cinematograf.

Soluție

Instalarea sistemului: clientului i-a fost recomandat sistemul *MEGASCREEN de 12x6 m de la Gerriets. Sistemul cântărea 600 de kilograme și a fost livrat pe șantier în mai multe piese mai mici, care au putut fi montate împreună și livrate în camera corespunzătoare din cadrul șantierului.

Acesta a fost suspendat cu ajutorul a 4 trolii cu lanț, iar panoul de control a fost instalat lângă sistemul de control aerian existent. Instalarea sistemului de deplasare a foliei pentru proiecție MEGASCREEN a durat trei zile.

* MEGASCREEN și MEGASCREEN TOUR sunt sisteme de ecrane de proiecție cu role inferioare mobile care utilizează tuburile noastre din fibră de carbon. Acestea oferă timpi rapizi de asamblare și dezasamblare în toate formatele standard și dimensiunile speciale, precum și viteze rapide de rulare de până la 0,4 m/s.

Categorii de proiecte
Spectacol teatral
Instalarea sistemului de deplasare a foliei pentru proiecție MEGASCREEN 1
Instalarea sistemului de deplasare a foliei pentru proiecție MEGASCREEN 2
Instalarea sistemului de deplasare a foliei pentru proiecție MEGASCREEN 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Opera Maghiară de Stat – Cortină scenică  laminată cu pictură pe pânză

Sarcina a fost laminarea unei pânze pictate manual, pânză realizată în atelierul instituției, pe cortina din fața scenei cu ocazia renovării generale a Operei Maghiare de Stat.

Detalii despre proiect
WILLIAM SHAKESPEARE: Visul unei nopți de vară / Coasere perdea de nori

Partenerul ne-a comandat o perdea de nori din satin roz pentru spectacolul ""Visul unei nopți de vară"".

Detalii despre proiect
Background Image