Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

MEGASCREEN vetítőfólia-mozgató rendszer telepítés

#típus: Színházi előadás
#helyszín: Gödöllő, HU
#partner: Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft.
Projekt

A moziként is funkcionáló kultúrközpontba egy olyan speciális vetítőfelületet szeretett volna elhelyezni a megrendelő, amely könnyedén felcsévézhető (feltekerhető), hogy ne legyen zavaró, mikor nem filmvetítés, hanem színházi előadás zajlik a teremben.

Kihívás

A hatalmas vászon felfüggesztésére, mozgatására, és a moziterembe vezető logisztikai akadályok (pl.: teherliftek befogadóképessége) leküzdésére is megoldást kellett találnunk.

Megoldás

A rendszer telepítés: A Gerriets gyártmányú 12x6 méteres *MEGASCREEN rendszert ajánlottuk a megrendelőnek. A 600 kilogramm súlyú rendszert több kisebb, egymáshoz szerelhető darabokban szállítottuk a helyszínre és juttattuk el azon belül a megfelelő terembe.

A felfüggesztése 4 darab láncos emelővel történt, s a vezérlőpultot a már meglévő felsőgépvezérlés rendszer mellé telepítettük. A MEGASCREEN vetítőfólia-mozgató rendszer telepítése három napot vett igénybe.

*A MEGASCREEN és a MEGASCREEN TOUR mozgatható alsó hengeres vetítővászon rendszerek, amelyek szénszálas csöveinket használják. Gyors összeszerelési és szétszerelési időt kínálnak minden szabványos formátumban és speciális méretben, valamint a gyors hengersebességet 0,4 m/s-ig.

Projekt kategóriák
Színházi előadás
MEGASCREEN vetítőfólia-mozgató rendszer telepítés 1
MEGASCREEN vetítőfólia-mozgató rendszer telepítés 2
MEGASCREEN vetítőfólia-mozgató rendszer telepítés 3
Background Image
Background Image
További projektjeink
Magyar Állami Operaház – Vászonfestménnyel kasírozott vasfüggöny

A megbízás az volt, hogy a Magyar Állami Operaház teljes felújításának alkalmából a színpad vasfüggönyére kasírozzunk fel egy, az intézmény műtermében elkészített, kézzel festett vásznat.

Projekt részletei
WILLIAM SHAKESPEARE: Szentivánéji álom / Felhőfüggöny varrás

A partner megbízásából a Szentivánéji álom című előadáshoz rózsaszín szatén anyagból felhőfüggönyt kellett készítenünk.

Projekt részletei
Background Image