Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Ecrane LED în Teatrul din Margitsziget

# tip: Conferință de presă teatrală
# locație: Margitszigeti Színház - Budapest, HU
Proiect

Teatrul din Margitsziget căuta o soluție pentru a informa publicul despre spectacolele curente și viitoare, înlocuind afișele tipărite sau panourile de hârtie existente.

Provocare

Trebuia să găsim o soluție care să nu fie prea ostentativă, să se armonizeze cu locul, dar care să ofere și mult mai multă funcționalitate decât panourile și afișele clasice.

Chiar dacă clopotnița este acoperită, a trebuit să alegem materiale care să reziste la intemperii.

Soluție

► Prima suprafață cu LED-uri care atrage atenția spectatorilor este un ecran LED Uniview TEKKEN cu rezoluție *P5.95 și tehnologie *SMD de 7 metri pătrați, montat pe o structură de suport proiectată și fabricată de noi.

Modulele LED pentru exterior sunt impermeabilizate IP65 în față și în spate. Designul structurii face ca ecranul LED să arate ca un televizor uriaș.

► Alături de ecranul LED, sunt montate și fixate pe balustrada terasei afișaje LED poster digital YuChip cu rezoluție *P2.5.

Colegii noștri tehnicieni au transferat competențele de gestionare personalului Teatrului din Margitsziget, astfel încât aceștia pot alege în mod liber modul în care este afișat conținutul.

► Locația proiectului: Teatrul din Insula Margareta

Teatrul Insulei Margareta este cel mai exclusivist teatru de vară în aer liber din țară, situat în inima Budapestei, în frumosul mediu natural și construit al Insulei Margareta, înconjurat de Dunăre.

Adresă: 1007 Budapesta, promenada Zielinski Szilárd

Sursă: Teatrul de la Budapesta. Site-ul oficial al Teatrului din Insula Margareta.

Categorii de proiecte
Comunicări despre teatru
Ecrane LED în Teatrul din Margitsziget 1
Ecrane LED în Teatrul din Margitsziget 2
Ecrane LED în Teatrul din Margitsziget 3
Ecrane LED în Teatrul din Margitsziget 4
Ecrane LED în Teatrul din Margitsziget 5
Ecrane LED în Teatrul din Margitsziget 6
Ecrane LED în Teatrul din Margitsziget 7
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect
Background Image