Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

LED-falak a Margitszigeti Színházban

#típus: Színházi sajtótájékoztató
#helyszín: Budapest, HU
#partner: Margitszigeti Színház Nonprofit Kft.
Projekt

A Margitszigeti Színház olyan megoldást keresett, amely az aktuális és elkövetkező előadásokról informálja a nézőket, kiváltva ezzel a meglévő nyomtatott plakátokat vagy papíralapú reklámtáblákat.

Kihívás

Olyan megoldásokat kellett keresnünk, amely nem túl hivalkodó, a meglévő helyszíni adottságokkal harmonizál, mindemellett funkcióiban sokkal többet nyújt, mint a klasszikus reklámtáblák és plakátok. Habár a kerengő fedett, mégis úgy kellett az eszközöket megválasztanunk, hogy azok az időjárás viszontagságainak is ellenálljanak.

Megoldás

Tervezés és kivitelezés; az első LED-es felület, amely magára vonja a színházba érkezők tekintetét egy 7 négyzetméteres Uniview TEKKEN *P5.95-ös felbontású *SMD technológiájú LED-fal, amely az általunk tervezett és gyártott egyedi tartószerkezeten helyezkedik el.

A kültéri LED-modulok elöl és hátul IP65 vízálló védelemmel lettek ellátva. A szerkezet kialakítása miatt a LED-fal olyan érzetet kelt, mintha egy hatalmas TV lenne.

A LED-fal mellett YuChip * P2,5-ös felbontású LED-poszterek vannak elhelyezve, melyek a terasz korlátjához rögzülnek.

A kezeléshez szükséges tudást technikus kollégáink átadták a Margitszigeti Színház munkatársainak, így a tartalmak megjelenését szabadon tudják megválasztani.

► A projekt helyszíne: Margitszigeti Színház

A Margitszigeti Színház az ország legexkluzívabb szabadtéri nyári színháza, amely Budapest szívében, a Duna által körülölelt Margitsziget csodálatos természeti és épített környezetében található.

Cím: 1007 Budapest, Zielinski Szilárd sétány

Forrás: A Margitszigeti Színház hivatalos weboldala.

Projekt kategóriák
Színházi infokommunikáció
Technológiai elemek
LED-fal díszletLED-poszter
LED-falak a Margitszigeti Színházban 1
LED-falak a Margitszigeti Színházban 2
LED-falak a Margitszigeti Színházban 3
LED-falak a Margitszigeti Színházban 4
LED-falak a Margitszigeti Színházban 5
LED-falak a Margitszigeti Színházban 6
LED-falak a Margitszigeti Színházban 7
Background Image
Background Image
További projektjeink
Molton és greenbox függönyök a BETON FOTO&VIDEO stúdióban

A partner megbízásából a BETON FOTO&VIDEO stúdiót olyan függönyökkel kellett felszerelnünk, melyeknek mozgatásával a stúdió több funkció ellátását is lehetővé teszi: egyaránt alkalmasnak kell lennie forgatási és fotózási feladatokra....

Projekt részletei
FINA 2022 – Az úszó-világbajnokság vízilabda sport rendezvényhelyszíneinek fényzáró függönyözése

A 2022-es úszó-világbajnokságot június 17. és július 3. között rendezték a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) és a Magyar Úszó Szövetség szervezésében Budapesten, Debrecenben, Sopronban és Szegeden. Utóbbi két helyszínen a Combinatory Action Kft. meg...

Projekt részletei
Background Image