Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

LED-falak a Margitszigeti Színházban

#típus: Színházi infokommunikáció
#helyszín: Budapest, HU
#partner: Margitszigeti Színház
Projekt

A Margitszigeti Színház olyan megoldást keresett, amely az aktuális és elkövetkező előadásokról informálja a nézőket, kiváltva ezzel a meglévő nyomtatott plakátokat vagy papíralapú reklámtáblákat.

Kihívás

Olyan megoldásokat kellett keresnünk, amely nem túl hivalkodó, a meglévő helyszíni adottságokkal harmonizál, mindemellett funkcióiban sokkal többet nyújt, mint a klasszikus reklámtáblák és plakátok. Habár a kerengő fedett, mégis úgy kellett az eszközöket megválasztanunk, hogy azok az időjárás viszontagságainak is ellenálljanak.

Megoldás

Az első LED-es felület, amely magára vonja a színházba érkezők tekintetét egy 7 négyzetméteres Uniview TEKKEN *P5.95-ös felbontású *SMD technológiájú LED-fal, amely az általunk tervezett és gyártott egyedi tartószerkezeten helyezkedik el. A kültéri LED-modulok elöl és hátul IP65 vízálló védelemmel lettek ellátva. A szerkezet kialakítása miatt a LED-fal olyan érzetet kelt, mintha egy hatalmas TV lenne.

A LED-fal mellett YuChip * P2,5-ös felbontású LED-poszterek vannak elhelyezve, melyek a terasz korlátjához rögzülnek.

A kezeléshez szükséges tudást technikus kollégáink átadták a Margitszigeti Színház munkatársainak, így a tartalmak megjelenését szabadon tudják megválasztani.

Projekt kategóriák
Színházi infokommunikáció
LED-falak a Margitszigeti Színházban 1
LED-falak a Margitszigeti Színházban 2
LED-falak a Margitszigeti Színházban 3
LED-falak a Margitszigeti Színházban 4
LED-falak a Margitszigeti Színházban 5
LED-falak a Margitszigeti Színházban 6
LED-falak a Margitszigeti Színházban 7
Background Image
Background Image
További projektjeink
Ezüst háttér a Nemzeti Táncszínház Nagytermében

A Badora Társulat - KINGDOM című előadásához a díszlettervező egy egybefüggő ezüst hátteret szeretett volna készíttetni, melyhez egy nagyon ritkán használt anyag került kiválasztásra.

Projekt részletei
Vetítőfólia-mozgató rendszer telepítés

Az újonnan átadásra kerülő Eiffel Műhelyház Bánffy termébe egy olyan speciális vetítőfelületet szeretett volna elhelyezni a megrendelő, amely könnyedén felcsévézhető (feltekerhető), hogy a produkciók látvány elemeinek képi megjelenítése rendben legye...

Projekt részletei
Background Image