Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Casei Atelier Eiffel - Instalarea sistemului de manipulare a foliei pentru proiecție

# tip: Spectacol teatral
# locație: Eiffel Műhelyház / Bánffy terem - Budapest, HU
Proiect

Clientul a dorit să instaleze o suprafață de proiecție specială în Sala Bánffy a Casei Atelier Eiffel, recent inaugurată, care să poată fi rulată (desfășurată) cu ușurință pentru a permite prezentarea vizuală a elementelor de spectacol ale producțiilor și pentru a oferi posibilitatea de a schimba decorul.

Provocare

A trebuit, de asemenea, să găsim o modalitate de a suspenda și de a muta pânza uriașă și de a depăși obstacolele logistice de la fața locului.

Soluție

► Instalarea sistemului de manipulare a foliei pentru proiecție: clientului i-a fost recomandat sistemul *MEGASCREEN TOUR de 14x8 m de la Gerriets. Sistemul cântărea 600 de kilograme și a fost livrat pe șantier în mai multe piese mai mici, care au putut fi montate împreună și livrate în camera corespunzătoare din cadrul șantierului.

Acesta a fost suspendat cu ajutorul a 4 trolii cu lanț, iar panoul de control a fost instalat lângă sistemul de control aerian existent. Instalarea sistemului *MEGASCREEN TOUR a durat trei zile.

► Locația proiectului: Casei Atelier Eiffel / Sala Bánffy

Adresa: 1101 Budapesta, Kőbányai út 30.

► Descriere tehnologică

*MEGASCREEN și MEGASCREEN TOUR sunt sisteme de ecrane de proiecție cu role inferioare mobile care utilizează tuburile noastre din fibră de carbon. Acestea oferă timpi rapizi de asamblare și dezasamblare în toate formatele standard și dimensiunile speciale, precum și viteze rapide de rulare de până la 0,4 m/s.

Categorii de proiecte
Spectacol teatral
Casei Atelier Eiffel - Instalarea sistemului de manipulare a foliei pentru proiecție 1
Casei Atelier Eiffel - Instalarea sistemului de manipulare a foliei pentru proiecție 2
Casei Atelier Eiffel - Instalarea sistemului de manipulare a foliei pentru proiecție 3
Casei Atelier Eiffel - Instalarea sistemului de manipulare a foliei pentru proiecție 4
Casei Atelier Eiffel - Instalarea sistemului de manipulare a foliei pentru proiecție 5
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect
Background Image