Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

Eiffel Műhelyház - Vetítőfólia-mozgató rendszer telepítés

# típus: Színházi előadás
# helyszín: Eiffel Műhelyház / Bánffy terem - Budapest, HU
Projekt

Az újonnan átadásra kerülő Eiffel Műhelyház Bánffy termébe egy olyan speciális vetítőfelületet szeretett volna elhelyezni a megrendelő, amely könnyedén felcsévézhető (feltekerhető), hogy a produkciók látvány elemeinek képi megjelenítése rendben legyen, adjon lehetőséget a színpadkép változtatására.

Kihívás

A hatalmas vászon felfüggesztésére, mozgatására, és a helyszínre vezető logisztikai akadályok leküzdésére is megoldást kellett találnunk.

Megoldás

► Vetítőfólia-mozgató rendszer telepítés: a Gerriets gyártmányú 14x8 méteres *MEGASCREEN TOUR rendszert ajánlottuk a megrendelőnek. A 600 kilogramm súlyú rendszert több kisebb, egymáshoz szerelhető darabokban szállítottuk a helyszínre és juttattuk el azon belül a megfelelő terembe.

A felfüggesztése 4 darab láncos emelővel történt, s a vezérlőpultot a már meglévő felsőgépvezérlés rendszer mellé telepítettük. A *MEGASCREEN TOUR rendszer telepítése három napot vett igénybe.

► A projekt helyszíne: Eiffel Műhelyház / Bánffy terem

Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 30.

► Technológiai leírás

*A MEGASCREEN és a MEGASCREEN TOUR mozgatható alsó hengeres vetítővászon rendszerek, amelyek szénszálas csöveinket használják. Gyors összeszerelési és szétszerelési időt kínálnak minden szabványos formátumban és speciális méretben, valamint a gyors hengersebességet 0,4 m/s-ig.

Projekt kategóriák
Színházi előadás
Technológiai elemek
Vetítőfólia-mozgató rendszerek
Eiffel Műhelyház - Vetítőfólia-mozgató rendszer telepítés 1
Eiffel Műhelyház - Vetítőfólia-mozgató rendszer telepítés 2
Eiffel Műhelyház - Vetítőfólia-mozgató rendszer telepítés 3
Eiffel Műhelyház - Vetítőfólia-mozgató rendszer telepítés 4
Eiffel Műhelyház - Vetítőfólia-mozgató rendszer telepítés 5
Background Image
Background Image
További projektjeink
Balatonfüred Kongresszusi Központ - Teljes színpadtechnikai tervezés és kivitelezés

Négyévszakos kongresszusi központtal gazdagodott Balatonfüred; a kongresszusi központ megvalósítása alkalmával teljes színpadtechnikai tervezést és kivitelezést végeztünk.

Projekt részletei
Madame Tussauds Budapest - Függönyök installációkhoz

A fővárosi attrakció 51 nemzetközi és magyar közismert személy megszólalásig élethű viaszfigurájával várja a látogatókat, akik 17 magyar vonatkozású híreséggel is találkozhatnak. A figurákhoz tartozó installációk elkészítésében kaptunk közreműködő...

Projekt részletei
Background Image