Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon
Afișaje LED

Perete cu LED-uri

Peretele cu LED-uri redefinește limitele vizualizării!

Visează fără limite!

Televizorul cu perete cu LED-uri este un decor de fundal pentru studiouri, conferințe, concerte, evenimente muzicale și sportive, afișaje informale și animate în centre comerciale, săli de concerte și showroom-uri auto.

Postarea și conectarea mai multor pereți cu LED-uri în spațiu poate fi transformată într-o experiență vizuală puternică, cu animații proiectate cu precizie.

Interfețe și conținut media personalizate

Construim sisteme interconectate și / sau sisteme de blocuri, pereți cu LED-uri, din panouri modulare cu LED-uri proiectate special pentru iluminarea de înaltă intensitate, oferind o calitate excelentă a imaginii.

Conținutul vizual este optimizat și poziționat de către inginerii noștri de sisteme în funcție de interfețele proiectate.

Concepem softurile și animațiile necesare pentru a se potrivi cu evenimentul, artiștii și performanțele artiștilor.

Peretele cu LED-uri este flexibil

Pentru soluțiile de fațadă și de design interior, designul modular al peretelui cu LED-uri poate oferi noi tipuri de soluții creative nemaiîntâlnite până acum; pot fi create coloane mobile orizontal și vertical, porți, suprafețe curbe și ondulate, complet circulare și sferice.

Peretele cu LED-uri este rezistent la intemperii

Grație designului său tehnic special, poate fi operat în siguranță în condiții meteo extreme, chiar și pe ploaie.

Este posibilă instalarea / montarea și funcționarea în interior și în exterior. Luminozitatea afișajului poate fi reglată în mod optim atât pentru condițiile de iluminare din exterior, cât și pentru cele din interior.

Tehnologia vizuală este în continuă evoluție

Suntem în contact zilnic cu partenerii noștri tehnologici și urmăm recomandările acestora, astfel încât folosim întotdeauna cea mai recentă tehnologie și cea mai bună rezoluție a modulelor LED și a procesoarelor de control video aferente pentru noile proiecte.

Tipurile de pereți cu LED-uri disponibile în funcție de pasul pixelilor (valoarea P [1]): P1,875; P2,5; P2,8; P3,1; P3,9; P4; P4,8; P5,9; P8; P10 și valorile intermediare.

Tipuri de structuri suport

Structura suport necesară este selectată ținând cont de dispunerea în spațiu a suprafeței din panouri cu LED-uri.

 • Structură suport individuală: pentru funcționarea de durată a panoului cu LED-uri pe fațada clădirii, precum și în spații interioare.

  O structură suport fabricată la o dimensiune adecvată suprafeței și aranjamentului modulelor LED; poate fi folosită pentru instalare fixă.

  Ulterior, posibilitatea de mutare este redusă. Necesită cunoștințe de specialitate, iar montarea și demontarea durează mai mult.

  Are acreditare de utilizare statică, respectiv TÜV.

 • Structură suport din aluminiu cu grilaj de pardosea: pentru perete cu LED-uri montat pe sol, podium, scenă sau pistă.

  În funcție de dimensiunea peretelui cu LED-uri și de locul de utilizare - după calculul forței vântului care trebuie luată în considerare la utilizarea în exterior - alegem forma potrivită precum și greutatea cu care structura poate fi ancorată în siguranță.

  Greutatea poate fi: rezervor IBC (de 1 metru cub), sac de nisip, placă de beton.

  Are acreditare de utilizare statică, respectiv TÜV.

 • Structura suport suspendată: pentru peretele cu LED-uri suspendat pe poartă TRUSS sau punct de suspendare.

  Se fixează peretele cu LED-uri pe structura din aluminiu TRUSS cu bara de suspendare. Apoi se ridică la înălțimea corespunzătoare cu ajutorul unor instalații / palanelor cu lanț pentru instalarea scenelor.

  Instalațiile și metoda exactă de montare sunt determinate în funcție de dimensiunea și greutatea peretelui cu LED-uri.

  Efectuarea sarcinilor de montaj: conectarea instalațiilor și a structurii din aluminiu poate necesita intervenția unui alpinist utilitar.

Poți alege între instalarea fixă sau închirierea de dispozitive

Închirierea peretelor cu LED-uri se poate face cu sau fără personal tehnic, așa-numită închiriere uscată.

În cazul închirierii uscate, puteți alege, de asemenea, transportarea echipamentului închiriat pe site sau să îl preluați la sediul nostru.

În momentul vânzării (în cazul unei instalații fixe), toate cunoștințele necesare pentru o funcționare sigură sunt transmise colegilor operatori.

De asemenea, te vom informa despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică gratuită în perioada de garanție în momentul achiziției/vânzării.

În fiecare caz vom întocmi o ofertă individuală

La stabilirea prețului optim, după consultări și o planificare atentă, vom lua în considerare tipul și dimensiunea echipamentului pe care dorești să îl închiriezi, durata închirierii și dacă închiriezi cu sau fără personal tehnic.

Oferta de preț include costul total al investiției / închirierii.

Dorești să afli mai multe despre pereții cu LED-uri?

Dintre pereții cu LED-uri cu tehnologie SMD [2] pentru exterior, rezistenți la intemperii și pentru interior, îți recomandăm soluția care se potrivește cel mai bine performanței cerute în ceea ce privește dimensiunea și rezoluția (valoare P [1]), având în vedere funcționalitatea.

Concepute în funcție de conținutul care urmează să fie afișat, de numărul de vizitatori și de parametrii fizici ai mediului, sistemele controlate [3] sunt construite modular, astfel încât chiar și cele mai îndrăznețe idei, cum ar fi suprafețele curbe, pot fi implementate.

Datorită greutății reduse a modulelor LED și faptului că dulapurile pot fi înșurubate împreună după cum este necesar, peretele LED poate fi instalat rapid oriunde și oricând.

Conținutul afișat pe pereții cu LED-uri poate fi programat sau controlat cu ușurință prin intermediul unității USB, conexiunii prin cablu, conexiunii WiFi sau controlului video.

Caracteristici generale ale instrumentelor noastre

 • Tehnologie SMD [2]
 • Pot fi instalate atât în interior, cât și în exterior. Instalația poate fi stivuită sau suspendată.
 • Modulele exterioare sunt impermeabilizate IP65 în față și în spate.
 • Design modular și întreținere ușoară. Indiferent dacă este pe suprafața din față sau din spate, designul ușor permite întreținerea de către o singură persoană.
 • Dimensiuni similare ale modulelor - fie că este vorba de 500x500 mm, 640x640 mm sau 500x1000 mm, este disponibil un set de dimensiuni identice, astfel încât acestea se potrivesc rapid și perfect în timpul construcției. Seturile de 500x500 mm și 500x1000 mm pot fi combinate între ele.
 • Poți crea atât suprafețe plate, cât și curbe. Modulele pot fi ajustate până la 90 de grade unul față de celălalt în timpul procesului de montare.
 • Transmisie mai stabilă a semnalului. Arhitectura PCB cu șase straturi (PCB) face ca transmisia semnalului să fie mai stabilă și mai fiabilă.
 • Protecție LED - distanțierele sunt montate pe fiecare modul pentru a menține LED-urile departe de sol.
 • Mai multe posibilități de aplicare coordonate cu afișajul de podea LED. Până la P4.3 / P5.95 / P7 [1] este nivelul de rezoluție, rezoluția peretelui cu LED-uri și a modulelor de afișare cu LED-uri poate fi adaptată prin software. Rezoluția poate fi sincronizată cu alți pereți cu LED-uri.

[1] Valoare P (pas de pixel): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri. Alegerea ideală a dispozitivului este întotdeauna determinată de distanța minimă de vizualizare de la suprafața LED-ului. Pe măsură ce distanța de vizionare scade, valoarea P a modulului LED propus scade.

[2] SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

[3] Control cu LED-uri: Cu oricare dintre procesoarele video cu LED-uri poți controla complet parametrii imaginii în timp real. Arhitectura universală a controlului LED permite afișarea interfeței color (subtitrare) pe interfața video, indiferent de modelul și configurația utilizate. Raporturile de aspect pot fi ajustate după cum se dorește de către scaler.

Controlerele pot fi o sursă de intrare: HDMI, DVI, scalerul acceptă și surse SDI, HD-SDI, VGA și compozite.

Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții tehnologice pentru evenimente
Zilele instructorilor de conducători auto / Hamburg 2022 – Afișe LED la expoziție

La fel ca și anul trecut, Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a participat la Congresul instructorilor de conducători auto, organizat în acest an în Hamburg. Partenerul nostru a solicitat montarea și operarea display-ului amplasat într-o zonă rezer...

Detalii despre proiect
Prezentare exclusivă de mașini, dansuri, modă și bijuterii, sub egida Maserati Wallis Motor - Haris Park

Haris Park a găzduit prezentarea în care publicul a putut participa la dezvăluirea celui mai puternic model al Maserati Wallis Motor din gama Grecale, Trofeo. Pentru acest eveniment, în cadrul prezentării de dansuri, bijuterii și modă, am asigurat...

Detalii despre proiect
Background Image