Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Left Side
Background Image Right Side

Servicii de service LED

Întreținere, reparații și recondiționare cu garanție a pereților cu LED-uri - podele LED - afișe LED - perimetre LED și tabele de marcaj cu LED-uri!

Poți conta pe noi pentru reparații în garanție, în afara garanției și la comandă!

Ecranele cu LED-uri sunt reparate cu ajutorul unor instrumente profesionale. De asemenea, acordăm o mare atenție calității pieselor pe care le achiziționăm, economisind timp, energie și bani pentru clienții noștri.

Defecte pe care le reparăm:

 • Eroare de pixel
 • Eroare IC
 • Eroare de contact
 • Defecțiune cablu împletit
 • Eroare curent scăzut
 • Funcționare defectuoasă a alimentării cu energie electrică
 • Umezeală

Peretele cu LED-uri - podeaua LED - afișul LED - perimetrul LED și tabela de marcaj cu LED-uri pot fi reparate de la o distanțăde pixeli de 1,8 milimetri.

Procesul de reparație

 1. Te rugăm să raportați problema la ledszerviz@gepberszinpad.hu!

  Ce îți cerem să faci: descrie pe scurt problema și atașează o imagine a problemei.

  Pentru a asigura un serviciu fără probleme, te rugăm să ne anunți pe cine să contactăm în legătură cu programarea la service și orice alte întrebări pe care le ai.

 2. Ținem o evidență actualizată a perioadei de garanție a dispozitivelor pe care le instalăm, astfel încât să poți verifica valabilitatea și expirarea garanției. Contractele vor menționa cât de lungă este garanția pe care am acordat-o. De asemenea, înregistrăm momentul exact al instalării și când expiră garanția.

  Îți oferim un service gratuit și obligatoriu la fiecare șase luni ca să mențineți dispozitivele performante!

  Important! În timpul perioadei de garanție, numai noi putem face service pentru echipament, în caz contrar garanția va fi anulată.

 3. După verificarea perioadei de garanție:

  1. Dispozitivul se află în garanție:Te vom contacta în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare și în prima zi lucrătoare după ce a fost raportată o defecțiune în zilele de sărbători legale și sărbători bancare pentru a stabili o întâlnire, informații de acces și timpul estimat pentru finalizarea reparației.

  2. Dacă aparatul este în afara garanției: Îți vom prezenta o ofertă, inclusiv un preț estimativ și timpul de reparație programat.

   În cazul în care accepți oferta, te vom contacta pentru a aranja informațiile de acces la site sau cum să duci dispozitivul la centrul de service.

 4. Colegii de la service vor efectua reparația la ora convenită.

  Dacă reparația nu a fost în garanție, te vom factura în funcție de numărul exact de ore pe baza certificatului de finalizare semnat la fața locului.

  Pentru echipamentele reparate pe șantier se vor elibera fișe de lucru, în care se vor detalia reparațiile efectuate și orele lucrate.

 5. În cazul în care este necesară achiziționarea unei piese de schimb, vom indica acest lucru cu un termen limită.

 6. În scopul asigurării calității, te vom contacta telefonic sau prin e-mail după reparație pentru a verifica dacă totul este în ordine și dacă dispozitivul nu prezintă defecte.

  Background image
  Background Image
  Proiectele noastre de soluții tehnologice pentru evenimente
  Zilele instructorilor de conducători auto / Hamburg 2022 – Afișe LED la expoziție

  La fel ca și anul trecut, Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a participat la Congresul instructorilor de conducători auto, organizat în acest an în Hamburg. Partenerul nostru a solicitat montarea și operarea display-ului amplasat într-o zonă rezer...

  Detalii despre proiect
  Prezentare exclusivă de mașini, dansuri, modă și bijuterii, sub egida Maserati Wallis Motor - Haris Park

  Haris Park a găzduit prezentarea în care publicul a putut participa la dezvăluirea celui mai puternic model al Maserati Wallis Motor din gama Grecale, Trofeo. Pentru acest eveniment, în cadrul prezentării de dansuri, bijuterii și modă, am asigurat...

  Detalii despre proiect
  Background Image