Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Afișaj LED poster digital

Cu dispozitivele Afișaj LED poster digital asigurăm informații despre evenimente, programul aferent și activitățile de marketing!

Afișajul LED poster digital face comunicarea de evenimente și de marketing extrem de simplă și oferă o experiență vizuală unică!

Afișajul LED poster digital este foarte popular din motive de mobilitate; este folosit într-un număr mare de magazine de vânzare cu amănuntul, hoteluri, expoziții și locații pentru evenimente. Este ușor de transportat și de manevrat, astfel încât poate fi plasat oriunde rapid și ușor.

Pe lângă designul său elegant, afișajul LED poster digital este o soluție practică pentru afișarea eficientă a informațiilor și a mesajelor publicitare. În plus, afișajul oferă o prezentare generală a programelor planificate, un istoric sau o cronică a artiștilor sau interpreților, sau informații despre evenimentul actual.

Indiferent de condițiile de amplasare, timpul de instalare este de 20 minute!

Oferim un pachet complet de servicii pentru afișajul nostru LED poster digital

Noi realizăm grafica, livrăm echipamentul și instalăm pentru tine.

Unul sau mai multe afișaje (mai multe afișaje LED poster digitale – suprafață mai mare) pot fi folosite pentru afișarea conținuturilor. Mai multe afișaje LED poster digitale pot fi sincronizate sau controlate individual pentru încărcarea conținuturilor grafice pregătite.

Tehnologia evenimentelor
Afișaj LED poster digital
Opțiuni de partajare a conținutului și metode de control
Puteți actualiza conținutul de pe laptop sau smartphone în timpul funcționării, chiar și de acasă.
Afișarea sincronizată sau asincronă a conținutului.
Funcționare plug and play, independent de platformă (independent de sistemul de operare).
Redare în timp real prin conectarea la rețea.
Conținutul ecranului poate fi fix, sau dinamic; poate fi controlat cu dispozitive Windows, iOS și Android prin intermediul unei aplicații mobile.
Conținutul poate fi actualizat prin WIFI sau USB în playerul media încorporat pentru a obține o redare asincronă.

Varianta pentru exterior a afișajului LED poster digital este o interfață media robustă

 • Este rezistent la intemperii, poate fi operat în siguranță chiar și pe ploaie.
 • Aspect minimalist, construcție solidă.
 • Mod de instalare: montare fixă, așezată pe podea, montaj pe perete sau suspendat.
 • Funcționare 7/24 cu monitorizare de la distanță.
 • Luminozitate ridicată (5000 NIT) pentru o mai bună lizibilitate în timpul zilei.
 • Este disponibil și în varianta cu afișaj double-sided, cu două fețe.

Tehnologia LED este în continuă evoluție

Suntem în contact constant cu partenerii noștri tehnologici și urmăm recomandările acestora, astfel încât folosim întotdeauna cele mai recente afișaje LED cu cea mai recentă tehnologie și cea mai bună rezoluție, precum și procesoarele video aferente.

Poți alege între instalarea fixă sau închirierea (rental) de dispozitive

Afișajele LED poster digitale pot fi închiriate cu sau fără personal tehnic.

În cazul închirierii fără personal tehnic, puteți alege, de asemenea, transportarea echipamentului închiriat pe site sau să îl preluați la sediul nostru.

În momentul vânzării (în cazul unei instalații fixe), toate cunoștințele necesare pentru o funcționare sigură sunt transmise colegilor operatori.

De asemenea, te vom informa despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică gratuită în perioada de garanție în momentul achiziției / vânzării.

În fiecare caz vom întocmi o ofertă individuală

La stabilirea prețului optim, după consultări și o planificare atentă, vom lua în considerare tipul și dimensiunea echipamentului pe care dorești să îl închiriezi, durata închirierii și dacă închiriezi cu sau fără personal tehnic.

Oferta de preț include costul total al investiției / închirierii afișajului LED poster digital.

De ce sunt afișajele LED poster digitale un instrument de comunicare eficient?

Afișajul LED poster digital amplasat în interior sau în vitrină este un substitut excelent pentru toate soluțiile (de ex., roll-up, afiș tipărit sau monitor TV) de comunicare a informațiilor folosite astăzi.

Afişajul LED poster digital, ca instrument de marketing independent, este o interfață de comunicare ideală și inovatoare pentru mall-uri, magazine comerciale, lanțuri de magazine, showroom-uri auto, hoteluri, diferite evenimente și expoziții.

Cu ajutorul afișajului LED poster digital, nu este nevoie de lucrări de imprimare, nu există costuri de transport, de instalare și alte costuri suplimentare, cu care campaniile devin mai scumpe, fie că este vorba de promovarea unui produs sau de comunicarea unor informații!

Caracteristici generale ale instrumentelor noastre

 • Tehnologie SMD [1]
 • Calitate de imagine HD
 • Luminozitate mai mare de 1500 NIT și de trei ori mai strălucitoare decât afișajul LCD, astfel încât poate fi folosit la evenimente însorite
 • 160° unghi de vizualizare
 • Reproducere ridicată a culorilor
 • Spațierea pixelilor (P [2]): 1,85-3 mm
 • Frecvență de până la 3840 Hz
 • Design subțire și consum redus de energie

[1] SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

[2] Valoare P (distanța pixel): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă între vărfurilor diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri. Alegerea ideală a dispozitivului este întotdeauna determinată de distanța minimă de vizualizare de la suprafața LED-ului Pe măsură ce distanța de vizionare scade, valoarea P a modulului LED propus scade.

Fișier PDF atașat

YUCHIP - Fișă tehnică afiș LED P2.5 pentru interior

Descărcare (0.6 MB)
Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții tehnologice pentru evenimente
Tehnică vizuală | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – LUCRĂRILE VEREI MOLNAR ȘI REFLECȚII CONTEMPORANE

Expoziția Muzeului Ludwig intitulată „À la recherche de Vera Molnar” aduce un omagiu operei de o viață a Verei Molnar, care a murit cu puțin timp înainte de a împlini 100 de ani. Sarcina noastră a fost achiziționarea și instalarea mijloacelor tehn...

Detalii despre proiect
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România

Cetate Production SRL din România se ocupă cu producția de mese de bere și corturi. Compania și-a dorit să sărbătorească cea de-a 20-a aniversare cu o mare zi de familie, alături de angajații săi și familiile acestora. Locul ales pentru acest...

Detalii despre proiect
Background Image