Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Ecran interactiv cu LED-uri pentru podea

Experiența vizitatorilor este extins prin ecranul interactiv cu LED-uri pentru podea, interactiv și control tactil!

Ce este ecranul interactiv cu LED-uri pentru podea?

Ecranul interactiv cu LED-uri pentru podea este un afișaj LED special, asamblat din module, cu senzor tactil multipunct încorporat. Cea mai avantajoasă caracteristică este că ecranul poate fi plasat pe podea, integrat în suprafața de mers, permițând vizitatorilor să stea sau să se deplaseze pe ecranul dispozitivului.

Ecranul interactiv cu LED-uri pentru podea are un design special:

  • Rezistent: poate suporta greutatea unui autoturism.
  • Funcționare continuă, până la 7/24.
  • Protecție IP65: complet protejat împotriva prafului și a jeturilor de apă de joasă presiune din toate direcțiile.

Aceste caracteristici îl fac capabil să reziste la un trafic pietonal și la trafic intens. Oferă o calitate excelentă a imaginii și o detectare stabilă a pașilor, precum și o funcționare de lungă durată.

Pentru ce poate fi utilizat ecranul interactiv cu LED-uri pentru podea?

Poți controla animațiile, aplicațiile și jocurile de pe ecranul interactiv cu LED-uri pentru podea prin atingeri și gesturi. De asemenea, acesta poate controla dispozitive externe, cum ar fi luminile și efectele inteligente.

Imaginația ta creează noi medii!

Ajustează punctele focale ale evenimentului tău în cel mai ideal cadru vizual, fie că este vorba de un artist, de un interpret sau de un concept auto revoluționar! La atingerea ta, podeaua captivantă de sub tine devine un lac cu valuri sau o autostradă luminată cu neon.

Conținut optimizat pentru orice suprafață

Construim ecrane din cabinete modulare, special concepute pentru lumini puternice, oferind o calitate excelentă a imaginii, construim o suprafață coerentă și rezistentă, potrivită pentru utilizări cu încărcături mari.

Este posibilă instalarea / montarea și funcționarea în interior și în exterior. Luminozitatea afișajului poate fi reglată în mod optim atât pentru condițiile de iluminare din exterior, cât și pentru cele din interior.

Conținutul vizual controlat [1] este optimizat și poziționat de inginerii noștri de sisteme în funcție de interfețele proiectate.

Dezvoltăm software-urile și animațiile necesare astfel încât să se potrivească evenimentului, prestațiilor artiștilor și producțiilor acestora.

Tehnologia evenimentelor
Ecran interactiv cu LED-uri pentru podea

Tehnologia LED este în continuă evoluție

Suntem în contact constant cu partenerii noștri tehnologici și urmăm recomandările acestora, astfel încât folosim întotdeauna cele mai recente afișaje LED cu cea mai recentă tehnologie și cea mai bună rezoluție, precum și procesoarele video aferente.

Poți alege între instalarea fixă sau închirierea de dispozitive

Ecranele interactive cu LED-uri pentru podea pot fi închiriate cu sau fără personal tehnic.

În cazul închirierii fără personal tehnic, puteți alege, de asemenea, transportarea echipamentului închiriat pe site sau să îl preluați la sediul nostru.

În momentul vânzării (în cazul unei instalații fixe), toate cunoștințele necesare pentru o operare în condiții de siguranță sunt transferate colegilor operatori.

De asemenea, în momentul achiziționării / vânzării, vă informăm cu privire la condițiile de garanție și la întreținerea regulată gratuită în cadrul perioadei de garanție.

În fiecare caz vom întocmi o ofertă individuală

Prețul optim este stabilit după consultări și planificare atentă, ținând cont de tipul și dimensiunea echipamentelor pe care dorești să le alegi, precum și de durata închirierii și dacă dorești să închiriezi cu sau fără personal tehnic.

Oferta de preț include costul total al investiției / închirierii ecranului interactiv cu LED-uri pentru podea.

Dorești să afli mai multe despre ecranul interactiv cu LED-uri pentru podea?

Căutați noi instrumente vizuale și de marketing? Personalizați elementele de bază!

LED-ul interactiv de podea s-a născut pentru activitate, transformând evenimentele vizuale în experiențe interactive!

  • Efect tactil interactiv, multipunct: Datorită interfeței om-mașină brevetate și celor 16 senzori integrați în fiecare modul, timpul de răspuns al ecranului interactiv cu LED-uri pentru podea este redus la 0,01 secunde.
  • Jocuri interactive distractive: O gamă de jocuri dezvoltate intern face interfața mai vie și mai interesantă. De asemenea, acceptă aplicații și jocuri personalizate. Noi proiectăm și dezvoltăm animații și aplicații pentru Tine, pentru a se potrivi cu interiorul tău vizual.
  • Capacitate mare de încărcare, funcționare fiabilă: Pardoseala echipată cu tehnologie de detectare a activității directe are o capacitate maximă de încărcare de 2000 kg/m2.
  • Facil și precis de montat și instalat: asigură o suprafață mare, coerentă și superbă,cu numeroasele sale de componente. Procesul de prelucrare CNC asigură o îmbinare fără cusur a elementelor și o mai mare precizie de montare. Carcasa este realizată dintr-un cadru din aluminiu turnat de 500x500 mm.
  • Suprafețele din față și din spate sunt protejate IP65: Este posibilă și utilizarea în aer liber!
  • Tehnologie modernă: UNIVIEW i6.25 Interactive Floor LED / P5.9 cu [2] tehnologie SMD [3] pe bază de module LED.

[1] Control LED-uri: Cu oricare dintre procesoarele video cu LED-uri poți controla complet parametrii imaginii în timp real. Arhitectura universală a controlului LED permite afișarea interfeței color (subtitrare) pe interfața video, indiferent de modelul și configurația utilizate. Raporturile de aspect pot fi ajustate la discreția scaler-ului.

Sursele de intrare ale controlerului pot include: HDMI, DVI, iar scaler-ul acceptă în plus surse SDI, HD-SDI, VGA și Composite.

[2] Valoare P (distanță de pixeli): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a vârfurilor diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri. Alegerea ideală a dispozitivului este întotdeauna determinată de distanța minimă de vizualizare de la suprafața LED-ului. Pe măsură ce distanța de vizionare scade, valoarea P a modulului LED propus scade.

[3] SMD: Dioda LED de ultimă generație, de formă cubică, integrată, este durabilă, vizibilă și oferă o experiență vizuală mai plăcută chiar și de la distanță.

Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții tehnologice pentru evenimente
Tehnică vizuală | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – LUCRĂRILE VEREI MOLNAR ȘI REFLECȚII CONTEMPORANE

Expoziția Muzeului Ludwig intitulată „À la recherche de Vera Molnar” aduce un omagiu operei de o viață a Verei Molnar, care a murit cu puțin timp înainte de a împlini 100 de ani. Sarcina noastră a fost achiziționarea și instalarea mijloacelor tehn...

Detalii despre proiect
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România

Cetate Production SRL din România se ocupă cu producția de mese de bere și corturi. Compania și-a dorit să sărbătorească cea de-a 20-a aniversare cu o mare zi de familie, alături de angajații săi și familiile acestora. Locul ales pentru acest...

Detalii despre proiect
Background Image