Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România

# tip: Eveniment corporativ
# locație: Zetavár Panzió & Kemping - Zeteváralja, RO
# partener: Cetate Production, valamint Szatmári Bence és csapata
Proiect

Cetate Production SRL din România se ocupă cu producția de mese de bere și corturi.

Compania și-a dorit să sărbătorească cea de-a 20-a aniversare cu o mare zi de familie, alături de angajații săi și familiile acestora.

Locul ales pentru acest eveniment a fost Sub Cetate, o locație de evenimente situată în vecinătatea fabricii și cu malurile sale mărginite de Tîrnava.

A fost nevoie de un ecran LED de mari dimensiuni pe care să își poată afișa propriile conținuturi în timpul zilei, imagini live după-amiaza și prezentări seara, precum și subtitrări în germană și maghiară, împreună cu cele mai bune imagini ale zilei începând cu cina.

Provocare

Datorită amplasării îndepărtate de depozitul nostru din Budapesta, nu a fost posibil să lăsăm niciun echipament sau accesorii necesare în urmă și astfel să nu ajungă la timp la locația evenimentului.

Am completat echipamentele noastre disponibile în depozitul din Odorheiu Secuiesc, pentru a asigura desfășurarea fără probleme a evenimentului din punct de vedere tehnic.

Am propus utilizarea unui ecran LED de exterior, simplu, sigur și spectaculos, la care am instalat un studio complet pentru a răspunde nevoilor multiple de conținut vizual de afișat.

Soluție

► Pentru amplasarea și fixarea ecranului LED, am folosit structura noastră proprie dezvoltare, care a avut deja succes în mai multe locuri.

Structura al ecranului LED care avea o lățime de 3,5 metri și o înălțime de 2 metri; cele 7 metri pătrați de ecran LED au fost menținuți la fel de ușor și stabil ca un televizor montat pe o consolă pe podea.

Dimensiunile ecranului LED se potriveau mediului înconjurător și au oferit divertisment discreționar.

► Materialele pentru redare au fost solicitate și testate înainte de eveniment. Astfel, am reușit să identificăm și să gestionăm în timp util orice modificări necesare, având toate conținuturile pregătite pentru eveniment.

► Am colaborat strâns cu partenerii locali și am rezolvat rapid împreună toate cerințele apărute.

Evenimentul s-a desfășurat fără probleme: închirierea, instalarea și operarea ecranului LED, precum și funcționarea studioului, au fost asigurate de către echipa noastră tehnică calificată și experimentată, iar echipamentele noastre moderne și bine întreținute au satisfăcut așteptările clientului.

► Organizator eveniment: Szatmári Bence

Mulțumim pentru colaborarea și cooperarea lui Szatmári Bence și echipei sale entuziaste (Boros Emőke, Bota Ingrid, Dobri Emőke și Farkas Zsuzsa).

► Locația proiectului: Zetavár Panzió & Kemping

Adresă: Sub Cetate - 200/B, Zetea, România

Categorii de proiecte
Eveniment corporativ
Ziua familiei
Elemente tehnologice
Ecran LED
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România 1
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România 2
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România 3
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România 4
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România 5
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România 6
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Tehnică vizuală | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – LUCRĂRILE VEREI MOLNAR ȘI REFLECȚII CONTEMPORANE

Expoziția Muzeului Ludwig intitulată „À la recherche de Vera Molnar” aduce un omagiu operei de o viață a Verei Molnar, care a murit cu puțin timp înainte de a împlini 100 de ani. Sarcina noastră a fost achiziționarea și instalarea mijloacelor tehn...

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - ecran LED, ecran interactiv cu LED-uri pentru podea și procesor video sistem de control proiectare și execuție

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, de asemenea, cu 17 celebrități maghiare. Cu monitoare Digital Signage, ecrane LED și ecran interactiv cu LED...

Detalii despre proiect
Background Image