Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon LED-kijelzős díszletek

LED-poszter

A színházi rendezvények eseményeinek időrendi és informális tájékoztatását LED-poszter eszközeinkkel biztosítjuk.

A LED-poszter rendkívüli módon színesíti és teszi egyedivé az eseményt és a marketingkommunikációt, egyben páratlan vizuális élményt nyújt!

A kijelzők segítségével lehet a különböző alkalmazásokat és tartalmakat megosztani, amelyekkel a színdarab és a színészek történetét, a darab létrejöttét és különleges megoldásait, „krónikáját” lehet nyomon követni; továbbá az évad áttekintését és/vagy az aktuális eseménnyel kapcsolatos információkat lehet vizuálisan közölni.

A helyszíni körülményektől függetlenül az installációs időtartam 10 perc!

Tartalommegosztási lehetőségek és kontrollmódszerek

 • Szinkronizált vagy aszinkron tartalommegjelenítés.
 • Plug and play, platformfüggetlen (operációs rendszer független) működés.
 • Valós idejű lejátszás a hálózathoz való csatlakozás révén.
 • A képernyő tartalma lehet rögzített vagy hordozható; Windows, iOS és Android eszközökkel vezérelhető.
 • A tartalom frissíthető a beépített médialejátszóban található WIFI-n vagy USB-n keresztül az aszinkron lejátszás elérése érdekében.

Választhatsz fix telepítésű vagy bérelhető (rentál) eszközöket is!

A bérlés történhet üzemeltetéssel egybekötve melyhez technikai személyzetet biztosítunk vagy technikai személyzet nélkül, úgynevezett szárazbérlésként.

Tudod, miért hatékony kommunikációs eszköz a LED-poszter?

Az LED-poszter belső térben vagy akár a kirakatban elhelyezve kiválóan helyettesít minden olyan megoldást (pl.: rollup, nyomtatott plakát vagy TV monitor), amelyet manapság információközlés céljából használnak.

A LED-poszter eszközünkhöz teljeskörű szolgáltatáscsomagot is kínálunk.

Grafikát készítünk hozzá, kiszállítjuk és beüzemeljük Részedre!

Az eszközöket összehangolva vagy külön vezérelve lehet tartalommal feltölteni közvetlenül a grafikai munka elvégzését követően.

Mint önálló marketingeszköz: Bevásárlóközpontok, kiskereskedelmi üzletek, brand üzletláncok, autószalonok, szállodák, kulturális események, kiállítások és rendezvények ideális és innovatív kommunikációs felülete!

A LED-poszter segítségével nincs szükség nyomdai munkára, nincs szállítási, szerelési és egyéb plusz költség, ami megdrágítja az egyes kampányokat, legyen szó egy termék promóciójáról vagy más információközléséről.

Eszközeink általános jellemzői

 • SMD Technológia [1]
 • HD képminőség
 • A fényerő magasabb 1500 nitsnél és háromszor világosabb, mint az LCD-kijelző, így napfényes eseményeken is alkalmazható
 • 160°-os látószög
 • Magas színvisszaadás
 • Pixeltávolság (P [2]): 1.85-3mm
 • Frissítési gyakorisága 3840 Hz-ig
 • Szupervékony kialakítás és alacsony energiafogyasztás

[1] SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

[2] P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve. Az ideális eszközválasztást minden esetben a LED-felülettől mért minimális nézőpont távolsága határozza meg. Ahogy csökken a nézőpont távolsága, úgy csökken a javasolt LED-modul P-értéke.

Background Image
További szolgáltatások
Background Image
Színháztechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Vetítőfólia-mozgató rendszer telepítése

Az újonnan átadásra kerülő Eiffel Műhelyház Bánffy termébe egy olyan speciális vetítőfelületet szeretett volna elhelyezni a megrendelő, amely könnyedén felcsévézhető (feltekerhető), hogy a produkciók látvány elemeinek képi megjelenítése rendben legye...

Projekt részletei
Beltéri, díszletbe épített LED-fal telepítése

Azt a megbízást kaptuk, hogy a Vígszínházba 2 db 9 négyzetméteres beltéri, nagy felbontású LED-falat a hatalmas forgatható díszletbe építsünk be.

Projekt részletei
Background Image