Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

LED-poszter

A színházi eseményekről, azok időrendjéről a tájékoztatást LED-poszter eszközeinkkel biztosítjuk.

A LED-poszter rendkívüli módon színesíti és teszi egyedivé az eseményt és a marketingkommunikációt, egyben páratlan vizuális élményt nyújt!

A kijelzők segítségével lehet a különböző alkalmazásokat és tartalmakat megosztani, amelyekkel a színdarab és a színészek történetét, a darab létrejöttét és különleges megoldásait, „krónikáját” lehet nyomon követni; továbbá az évad áttekintését és / vagy az aktuális eseménnyel kapcsolatos információkat lehet vizuálisan közölni.

A helyszíni körülményektől függetlenül az installációs időtartam 20 perc!

Tartalommegosztási lehetőségek és kontrollmódszerek
A tartalmakat frissítheted a laptopod vagy az okostelefonod segítségével akár otthonról is.
Szinkronizált vagy aszinkron tartalommegjelenítés.
Plug and play, platformfüggetlen (operációs rendszer független) működés.
Valós idejű lejátszás a hálózathoz való csatlakozás révén.
A képernyő tartalma lehet fixen rögzített vagy dinamikusan változtatható; Windows, iOS és Android eszközökkel, mobil alkalmazással vezérelhető.
A tartalom frissíthető a beépített médialejátszóban található WIFI-n vagy USB-n keresztül az aszinkron lejátszás elérése érdekében.
Színház- és színpadtechnika
LED-poszter

A LED-poszter kültéri változata egy robusztus média felület

 • Időjárásálló, esőben is biztonságosan üzemeltethető.
 • Letisztult minimalista megjelenés és szilárd szerkezeti felépítés.
 • Fixen rögzíthető; álló, falra szerelhető és lógatható kivitelben készül.
 • 7/24 működés távoli felügyelettel.
 • Magas fényerő (5000 NIT) a jobb nappali olvashatóság érdekében.
 • Dupla - kétoldali - kijelzős kivitelben is választható.

Választhatsz fix telepítésű vagy bérelhető (rentál) eszközöket is

A bérlés történhet üzemeltetéssel egybekötve melyhez technikai személyzetet biztosítunk vagy technikai személyzet nélkül, úgynevezett szárazbérlésként.

Értékesítéskor (fix telepítés esetén) a biztonságos üzemeltetéshez szükséges minden tudást átadunk az üzemeltető kollégák részére.

Továbbá az értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről és a garanciális időn belüli ingyenes rendszeres karbantartásról is tájékoztatunk.

Tudod, miért hatékony kommunikációs eszköz a LED-poszter?

A LED-poszter belső térben vagy akár a kirakatban elhelyezve kiválóan helyettesít minden olyan megoldást (pl.: Roll-Up, nyomtatott plakát vagy TV monitor), amelyet manapság információközlés céljából használnak.

A LED-poszter eszközünkhöz teljeskörű szolgáltatáscsomagot is kínálunk.

Grafikát készítünk hozzá, kiszállítjuk és beüzemeljük Részedre!

Az eszközöket összehangolva vagy külön vezérelve lehet tartalommal feltölteni közvetlenül a grafikai munka elvégzését követően.

Mint önálló marketingeszköz: bevásárlóközpontok, kiskereskedelmi üzletek, brand üzletláncok, autószalonok, szállodák, kulturális események, kiállítások és rendezvények ideális és innovatív kommunikációs felülete!

A LED-poszter segítségével nincs szükség nyomdai munkára, nincs szállítási, szerelési és egyéb plusz költség, ami megdrágítja az egyes kampányokat, legyen szó egy termék promóciójáról vagy más információközléséről.

Eszközeink általános jellemzői

 • SMD Technológia [1]
 • HD képminőség
 • A fényerő magasabb 1500 NIT-nél és háromszor világosabb, mint az LCD-kijelző, így napfényes eseményeken is alkalmazható
 • 160°-os látószög
 • Magas színvisszaadás
 • Pixeltávolság (P [2]): 1.85-3mm
 • Frissítési gyakorisága 3840 Hz-ig
 • Szupervékony kialakítás és alacsony energiafogyasztás

[1] SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

[2] P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve. Az ideális eszközválasztást minden esetben a LED-felülettől mért minimális nézőpont távolsága határozza meg. Ahogy csökken a nézőpont távolsága, úgy csökken a javasolt LED-modul P-értéke.

PDF File csatolmány

YUCHIP - Beltéri P2.5 LED-poszter műszaki adatlap

Letöltöm (0.6 MB)
Színház- és színpadtechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Balatonfüred Kongresszusi Központ - Teljes színpadtechnikai tervezés és kivitelezés

Négyévszakos kongresszusi központtal gazdagodott Balatonfüred; a kongresszusi központ megvalósítása alkalmával teljes színpadtechnikai tervezést és kivitelezést végeztünk.

Projekt részletei
Madame Tussauds Budapest - Függönyök installációkhoz

A fővárosi attrakció 51 nemzetközi és magyar közismert személy megszólalásig élethű viaszfigurájával várja a látogatókat, akik 17 magyar vonatkozású híreséggel is találkozhatnak. A figurákhoz tartozó installációk elkészítésében kaptunk közreműködő...

Projekt részletei