Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image
Rendezvénytechnika

Projektek

A megvalósítás és üzemeltetés szempontjából a legoptimálisabb rendezvénytechnikai megoldásra, emellett műszakilag biztonságos megvalósításra számíthatsz.

Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020

A frankfurti Ambiente kiállításon a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. standjába illeszkedő nagy felbontású LED-fal elhelyezése és üzemeltetése.

Projekt részletei
Vizuáltechnikai üzemeltetés az Utcai Sportok Világjátékán

Vizuáltechnikai kivitelezés és üzemeltetés. A rendezvény 10 helyszínén 160 négyzetméternyi LED-fal kivitelezése, azok központi stúdióból történő vezérlése, tartalommal való ellátása és üzemeltetése.

Projekt részletei
Background Image
Flexibilis LED-fal telepítés

A Media Markt Westend bevásárlóközpontban található üzlete a régi cégtáblák helyére LED-falat szeretett volna telepíteni. Ez volt az első hazai Media Markt üzlet, ahol a világítótáblák helyett egy annál figyelemfelkeltőbb megoldást szerettek volna al...

Projekt részletei
Background

Meggyőztünk a szolgáltatásainkról?

Beszéljünk személyesen
a projektről!

Egyedi kirakat kép- és videó tartalmakkal

A Barbara Leber divatszalon egyedi módon szerette volna bemutatni termékeit a kirakatban, ehhez keresett megoldást. A LED-posztert javasoltuk, amely alkalmas arra, hogy különböző tartalmakat -akár képeket, akár videókat- feltöltve bemutassa a ruhakol...

Projekt részletei
Sarok LED-fal telepítése

A Shopmark üzletközpont főbejáratának frontfalaira L alakban elhelyezkedő sarok LED-falak telepítése, melyek távolról vezérelhetőek.

Projekt részletei
Hexagon irodaépület, LED-kijelző telepítése

A Hexagon Offices irodaépület tetejére, 38 méteres magasságba 106 négyzetméteres LED-kijelző telepítése összesen 3 oldalra a megrendelő által gyártott tartószerkezetre.

Projekt részletei
Coca-Cola Energy turné

A Coca-Cola Energy magyarországi bevezetéséhez kapcsolódó eseményekre, termékkóstoltatásokra egy interaktív játékot kellett létrehoznunk a LED megoldásaink segítségével. Egy olyan speciális szoftvert kellett alkotnunk, amely egy látványos háromdim...

Projekt részletei
Utánfutós mobil színpad

Bonyhád város önkormányzata be szeretett volna ruházni egy L-es méretű utánfutós mobil színpadra.

Projekt részletei