Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

I. Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2021 – rendezvénytechnikai üzemeltetés

# típus: Céges rendezvény
# helyszín: Millennium Háza - Budapest, HU
# partner: Chemplex Kft.
Projekt

A Chemplex Kft. az I. Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2021 díjátadó szakmai napját a Millennium Házban tartotta, amelyre olyan szolgáltatót keresett, amely komplex megoldásaival egy kézben tartva és rugalmasan tudta az esemény rendezvénytechnikai igényeit kezelni.

Kihívás

Átlagon felüli szervezést és a feladatok gondos összehangolását igényelte a különböző szakágainkkal való együttműködés, illetve tovább nehezítette a helyzetünket, hogy telepítésre és a rendszerek tesztelésére összességében csak 2 és fél óránk volt.

Megoldás

Az előadó térbe 4*2 méteres színpadot telepítettünk, fekete balettszőnyeggel, fekete kasírozással, mögéjük pedig egy hatalmas, 98 inch képátlóval rendelkező LG 4K-s monitort építettünk.

A monitoron a prezentációkat és a lejátszásra kerülő videó anyagokat technikusaink keverőpult segítségével, a műsormenet szerint jelenítették meg.

Az előadókat és bejátszásokat hangosítottuk, valamint két kamerával a teljes eseményt rögzítettük és broadcast keverőpulton helyben vágtuk.

Ezen kívül -hogy a kültéri teraszon tartózkodó vendégek is élvezhessék az előadást- egy 7 négyzetméter méretű Uniview TEKKEN *P5.95-ös felbontású LED-falat is használtunk, amelyen a prezentációt és a kameraképeket jelenítettük meg.

A Chemplex Kft. rendezvényén a kültéri hangosítást a Millennium Ház kültéri fixen telepített hangfalaira való csatlakozással valósítottuk meg.

*P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

Projekt kategóriák
Céges rendezvény
I. Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2021 – rendezvénytechnikai üzemeltetés 1
I. Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2021 – rendezvénytechnikai üzemeltetés 2
I. Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2021 – rendezvénytechnikai üzemeltetés 3
I. Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2021 – rendezvénytechnikai üzemeltetés 4
Background Image
Background Image
További projektjeink
Vizuáltechnika | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – VERA MOLNAR MŰVEI ÉS KORTÁRS REFLEXIÓK

A Ludwig Múzeum „À la recherche de Vera Molnar” című kiállítása a 100. születésnapja előtt nem sokkal elhunyt Vera Molnar életműve előtt tiszteleg. Megbízatásunk a kiállításához szükséges vizuáltechnikai eszközök beszerzésére és telepítésére szólt...

Projekt részletei
Kültéri LED-fal üzemeltetés a romániai Cetate Production Kft. 20 éves születésnapi rendezvényén

A romániai Cetate Production Kft. sörpadok és sátrak gyártásával foglalkozik. A cég 20 éves születésnapját egy nagyszabású családi nappal kívánta megünnepelni, közösen a dolgozóival és azok családtagjaival. Ennek helyszínéül a gyár szomszédságá...

Projekt részletei
Background Image