Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

EB szurkolói zóna a MOM Beach-en

# típus: Fesztivál
# helyszín: MOM Sport Uszoda és Sportközpont - Budapest, HU
# partner: MOM Sport Uszoda és Sportközpont
Projekt

A partner megbízásából a MOM Beach területén a 2020-as foci-Eb idejére, a szurkolói közönség igényeinek kiszolgálásra egy hatalmas LED-képernyő telepítése volt a feladatunk.

Kihívás

Volt helyismeretünk és az előzetes tervezés és kommunikáció is gördülékeny volt, így akadálytalanul láthattunk neki a feladatnak.

A hely adottságaira tekintettel fontos volt, hogy a LED-fal az időjárást is figyelembe véve viszonylag védett helyen kerüljön felállításra, hiszen a helyszín csak kis részen volt fedett.

Továbbá a padok és az asztalok elhelyezése (a minél magasabb számú vendéghelyek megtartása érdekében) is kötött volt. Meghatározó feltétel volt, hogy a mérkőzések a képernyőn a legtávolabbi pontról is jól láthatóak legyenek, nem beszélve a szigorú biztonsági feltételekhez kötött rögzítésről.

Megoldás

Annak érdekében, hogy minden elvárásnak és feltételnek megfeleljünk, egy *P5,95-ös felbontású, időjárásálló, 21 négyzetméter nagyságú LED-képernyő került megépítésre.

A tartószerkezetet ennél a projektnél is egyedi paraméterek alapján készítettük el, amely tökéletesen megfelel a biztonságtechnikai előírásoknak.

Az üzemeltetés nem igényelt technikai személyzetet.

► A projekt helyszíne: MOM Sport Uszoda és Sportközpont

Cím: 1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

*P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

Projekt kategóriák
Labdarúgás
Sportfesztivál
Technológiai elemek
LED-falLED-poszter
EB szurkolói zóna a MOM Beach-en 1
EB szurkolói zóna a MOM Beach-en 2
EB szurkolói zóna a MOM Beach-en 3
További projektjeink
Vizuáltechnika | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – VERA MOLNAR MŰVEI ÉS KORTÁRS REFLEXIÓK

A Ludwig Múzeum „À la recherche de Vera Molnar” című kiállítása a 100. születésnapja előtt nem sokkal elhunyt Vera Molnar életműve előtt tiszteleg. Megbízatásunk a kiállításához szükséges vizuáltechnikai eszközök beszerzésére és telepítésére szólt...

Projekt részletei
Kültéri LED-fal üzemeltetés a romániai Cetate Production Kft. 20 éves születésnapi rendezvényén

A romániai Cetate Production Kft. sörpadok és sátrak gyártásával foglalkozik. A cég 20 éves születésnapját egy nagyszabású családi nappal kívánta megünnepelni, közösen a dolgozóival és azok családtagjaival. Ennek helyszínéül a gyár szomszédságá...

Projekt részletei