Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

EB szurkolói zóna a MOM Beach-en

#típus: Fesztivál
#helyszín: Budapest, HU
#partner: MOM Sport Uszoda és Sportközpont
Projekt

A partner megbízásából a MOM Beach területén a 2020-as foci-Eb idejére, a szurkolói közönség igényeinek kiszolgálásra egy hatalmas LED-képernyő telepítése volt a feladatunk.

Kihívás

Volt helyismeretünk és az előzetes tervezés és kommunikáció is gördülékeny volt, így akadálytalanul láthattunk neki a feladatnak.

A hely adottságaira tekintettel fontos volt, hogy a LED-fal az időjárást is figyelembe véve viszonylag védett helyen kerüljön felállításra, hiszen a helyszín csak kis részen volt fedett.

Továbbá a padok és az asztalok elhelyezése (a minél magasabb számú vendéghelyek megtartása érdekében) is kötött volt. Meghatározó feltétel volt, hogy a mérkőzések a képernyőn a legtávolabbi pontról is jól láthatóak legyenek, nem beszélve a szigorú biztonsági feltételekhez kötött rögzítésről.

Megoldás

Annak érdekében, hogy minden elvárásnak és feltételnek megfeleljünk, egy *P5,95-ös felbontású, időjárásálló, 21 négyzetméter nagyságú LED-képernyő került megépítésre.

A tartószerkezetet ennél a projektnél is egyedi paraméterek alapján készítettük el, amely tökéletesen megfelel a biztonságtechnikai előírásoknak.

Az üzemeltetés nem igényelt technikai személyzetet.

*P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

Projekt kategóriák
Labdarúgás
Sportfesztivál
Technológiai elemek
LED-fal LED-poszter
EB szurkolói zóna a MOM Beach-en 1
EB szurkolói zóna a MOM Beach-en 2
EB szurkolói zóna a MOM Beach-en 3
Background Image
Background Image
További projektjeink
Német Vezetőoktatói Napok / Hamburg 2022 – LED-poszterek kiállításon

Az Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a tavalyi évhez hasonlóan az idén is részt vett a Vezetőoktatói Kongresszuson, melynek ezévben Hamburg adott otthont. Partnerünk a számukra biztosított kiállítási alapterületen elhelyezett display felállítását...

Projekt részletei
Exkluzív autó-, tánc-, divat- és ékszer bemutató a Maserati Wallis Motor égisze alatt - Haris Park

A Haris Park adott otthont annak a bemutatónak, ahol a közönség részt vehetett a Maserati Wallis Motorhoz tartozó Grecale típuscsalád legerősebb darabjának, a Trofeo-nak leleplezésén. Ennek keretében a tánc-, ékszer- és divatbemutatóval egybekötöt...

Projekt részletei
Background Image