Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

Német Vezetőoktatói Napok / Hamburg 2022 – LED-poszterek kiállításon

# típus: Kiállítás
# helyszín: Hamburg, DE
Projekt

Az Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a tavalyi évhez hasonlóan az idén is részt vett a Vezetőoktatói Kongresszuson, melynek ezévben Hamburg adott otthont.

Partnerünk a számukra biztosított kiállítási alapterületen elhelyezett display felállítását és üzemeltetését, valamint az esemény jellegéből fakadóan annak kreatív tartalommal történő feltöltését kérte.

Kihívás

A végleges műszaki tartalom a rendezvényt csupán 2 héttel megelőzően konkretizálódott, mert az eredetileg telepíteni kívánt LED-falhoz és LED-padlóhoz a helyszín nem tudott volna elegendő áramot biztosítani.

Így egy visszafogottabb megoldásra volt szükség: több LED-poszter kevesebb energiát felhasználva közel azonos élményt biztosít a közönség számára.

A LED-poszterek telepítése mellett az animációs tartalom aktualizálására is szükség volt, hogy az megfelelő felbontásban, pixelpontosan kerülhessen bemutatásra.

Megoldás

► A kiállítás idejére 8 darab LED-posztert fűztünk egymásba; partnerünk standjának teljes hátsó falát egy összefüggő LED-kijelző felületté alakítottuk.

Ezek a LED-poszterek képesek egyetlen 230V csatlakozó aljzatról is működni, ezáltal energiaellátásuk is egyszerűen megoldható volt.

► A helyszínre történő szállítást, a telepítést és az üzemeltetést vezető technikus kollégánk megrendelőnkkel közösen látta el.

Projekt kategóriák
Kiállítás
Marketingkommunikáció
Technológiai elemek
LED-poszter
Német Vezetőoktatói Napok / Hamburg 2022 – LED-poszterek kiállításon 1
Német Vezetőoktatói Napok / Hamburg 2022 – LED-poszterek kiállításon 2
Német Vezetőoktatói Napok / Hamburg 2022 – LED-poszterek kiállításon 3
Német Vezetőoktatói Napok / Hamburg 2022 – LED-poszterek kiállításon 4
Background Image
Background Image
További projektjeink
Vizuáltechnika | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – VERA MOLNAR MŰVEI ÉS KORTÁRS REFLEXIÓK

A Ludwig Múzeum „À la recherche de Vera Molnar” című kiállítása a 100. születésnapja előtt nem sokkal elhunyt Vera Molnar életműve előtt tiszteleg. Megbízatásunk a kiállításához szükséges vizuáltechnikai eszközök beszerzésére és telepítésére szólt...

Projekt részletei
Kültéri LED-fal üzemeltetés a romániai Cetate Production Kft. 20 éves születésnapi rendezvényén

A romániai Cetate Production Kft. sörpadok és sátrak gyártásával foglalkozik. A cég 20 éves születésnapját egy nagyszabású családi nappal kívánta megünnepelni, közösen a dolgozóival és azok családtagjaival. Ennek helyszínéül a gyár szomszédságá...

Projekt részletei
Background Image