Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

Német Vezetőoktatói Napok / Hamburg 2022 – LED-poszterek kiállításon

#típus: Kiállítás
#helyszín: Hamburg, DE
#partner: Educatio Digitale Lernsysteme GmbH
Projekt

Az Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a tavalyi évhez hasonlóan az idén is részt vett a Vezetőoktatói Kongresszuson, melynek ezévben Hamburg adott otthont.

Partnerünk a számukra biztosított kiállítási alapterületen elhelyezett display felállítását és üzemeltetését, valamint az esemény jellegéből fakadóan annak kreatív tartalommal történő feltöltését kérte.

Kihívás

A végleges műszaki tartalom a rendezvényt csupán 2 héttel megelőzően konkretizálódott, mert az eredetileg telepíteni kívánt LED-falhoz és LED-padlóhoz a helyszín nem tudott volna elegendő áramot biztosítani.

Így egy visszafogottabb megoldásra volt szükség: több LED-poszter kevesebb energiát felhasználva közel azonos élményt biztosít a közönség számára.

A LED-poszterek telepítése mellett az animációs tartalom aktualizálására is szükség volt, hogy az megfelelő felbontásban, pixelpontosan kerülhessen bemutatásra.

Megoldás

► A kiállítás idejére 8 darab LED-posztert fűztünk egymásba; partnerünk standjának teljes hátsó falát egy összefüggő LED-kijelző felületté alakítottuk.

Ezek a LED-poszterek képesek egyetlen 230V csatlakozó aljzatról is működni, ezáltal energiaellátásuk is egyszerűen megoldható volt.

--

► A helyszínre történő szállítást, a telepítést és az üzemeltetést vezető technikus kollégánk megrendelőnkkel közösen látta el.

Projekt kategóriák
Kiállítás
Marketingkommunikáció
Technológiai elemek
LED-poszter
Német Vezetőoktatói Napok / Hamburg 2022 – LED-poszterek kiállításon 1
Német Vezetőoktatói Napok / Hamburg 2022 – LED-poszterek kiállításon 2
Német Vezetőoktatói Napok / Hamburg 2022 – LED-poszterek kiállításon 3
Német Vezetőoktatói Napok / Hamburg 2022 – LED-poszterek kiállításon 4
Background Image
Background Image
További projektjeink
Exkluzív autó-, tánc-, divat- és ékszer bemutató a Maserati Wallis Motor égisze alatt - Haris Park

A Haris Park adott otthont annak a bemutatónak, ahol a közönség részt vehetett a Maserati Wallis Motorhoz tartozó Grecale típuscsalád legerősebb darabjának, a Trofeo-nak leleplezésén. Ennek keretében a tánc-, ékszer- és divatbemutatóval egybekötöt...

Projekt részletei
LED-poszterek Lyonban a Piscine Global Europe kiállításon

Európa vezető uszoda- és wellnesstechnikai kiállítása, a Piscine Global Europe 2022. november 15-18. között Lyonban került megrendezésre. A hazai résztvevők közül a Wellis Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. kérte segítségünket; olyan di...

Projekt részletei
Background Image