Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

LED-poszterek Lyonban a Piscine Global Europe kiállításon

#típus: Kiállítás
#helyszín: Lyon, FR
#partner: Wellis Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.
Projekt

Európa vezető uszoda- és wellnesstechnikai kiállítása, a Piscine Global Europe 2022. november 15-18. között Lyonban került megrendezésre.

A hazai résztvevők közül a Wellis Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. kérte segítségünket; olyan display eszközre volt szükségük, amely képes az animációs tartalmakat és marketingfilmeket látványos formában megjeleníteni.

Üzemeltetői személyzet nélkül, könnyedén összeszerelhető és kezelhető eszközre volt szükségük.

Kihívás

Kulcstényezőnk volt: a betanítási/betanulási folyamat.

Az eszközök elszállítását megelőzte egy rövid betanulási folyamat, azok telepítését és bontását tekintve; instrukcióink alapján megrendelőnknek lehetősége volt saját kollégáival üzemeltetnie a kijelzőket.

Tartalék alkatrészeket is biztosítottunk az eszközökhöz, melyek cseréje szükség esetén megoldható a betanított személyek által.

Megoldás

► A LED-poszter ideális marketingeszköz kiállításokhoz, ezért javasoltuk ezt az eszközt az ügyfél részére.

Azért, hogy a tartalmakat kellően látványosan bemutató felületet kapjunk, 6 darab LED-posztert fűztünk össze. Így egy 16:9-es képarányú LED-kijelző felületet alakítottunk ki.

--

► Szükség volt arra is, hogy ezeket a LED-posztereket kiemeljük a térből és majdani környezetéből, így ennek érdekében egy 4 méter x 0,5 méter x 0,5 méteres színpad összeállítására volt szükség.

Valamennyi eszközt a raktárunkban felépítve, előzetesen tesztelve, beállítva adtunk át a megrendelőnknek, aki saját, kiállításra szánt eszközeivel együtt szállította azokat Franciaországba.

► A projekt helyszíne: EUREXPO LYON, FRANCIAORSZÁG

A medence- és wellness-szektor nemzetközi szakembereit tömörítő Piscine Global Europe kiállítás e téren világelső eseménnyé nőtte ki magát. Ezen a kihagyhatatlan találkozón a gyártók, építők, szerelők és építészek kiváló kapcsolatrendszert építhetnek ki.

Forrás: A Piscine Global Europe hivatalos weboldala.

Projekt kategóriák
Kiállítás
Marketingkommunikáció
Technológiai elemek
LED-poszter
LED-poszterek Lyonban a Piscine Global Europe kiállításon 1
LED-poszterek Lyonban a Piscine Global Europe kiállításon 2
LED-poszterek Lyonban a Piscine Global Europe kiállításon 3
LED-poszterek Lyonban a Piscine Global Europe kiállításon 4
Background Image
Background Image
További projektjeink
Német Vezetőoktatói Napok / Hamburg 2022 – LED-poszterek kiállításon

Az Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a tavalyi évhez hasonlóan az idén is részt vett a Vezetőoktatói Kongresszuson, melynek ezévben Hamburg adott otthont. Partnerünk a számukra biztosított kiállítási alapterületen elhelyezett display felállítását...

Projekt részletei
Exkluzív autó-, tánc-, divat- és ékszer bemutató a Maserati Wallis Motor égisze alatt - Haris Park

A Haris Park adott otthont annak a bemutatónak, ahol a közönség részt vehetett a Maserati Wallis Motorhoz tartozó Grecale típuscsalád legerősebb darabjának, a Trofeo-nak leleplezésén. Ennek keretében a tánc-, ékszer- és divatbemutatóval egybekötöt...

Projekt részletei
Background Image