Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

LED-poszterek Lyonban a Piscine Global Europe kiállításon

Projekt

Európa vezető uszoda- és wellnesstechnikai kiállítása, a Piscine Global Europe 2022. november 15-18. között Lyonban került megrendezésre.

A hazai résztvevők közül a Wellis Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. kérte segítségünket; olyan display eszközre volt szükségük, amely képes az animációs tartalmakat és marketingfilmeket látványos formában megjeleníteni.

Üzemeltetői személyzet nélkül, könnyedén összeszerelhető és kezelhető eszközre volt szükségük.

Kihívás

Kulcstényezőnk volt: a betanítási / betanulási folyamat.

Az eszközök elszállítását megelőzte egy rövid betanulási folyamat, azok telepítését és bontását tekintve; instrukcióink alapján megrendelőnknek lehetősége volt saját kollégáival üzemeltetnie a kijelzőket.

Tartalék alkatrészeket is biztosítottunk az eszközökhöz, melyek cseréje szükség esetén megoldható a betanított személyek által.

Megoldás

► A LED-poszter ideális marketingeszköz kiállításokhoz, ezért javasoltuk ezt az eszközt az ügyfél részére.

Azért, hogy a tartalmakat kellően látványosan bemutató felületet kapjunk, 6 darab LED-posztert fűztünk össze. Így egy 16:9-es képarányú LED-kijelző felületet alakítottunk ki.

► Szükség volt arra is, hogy ezeket a LED-posztereket kiemeljük a térből és majdani környezetéből, így ennek érdekében egy 4 méter x 0,5 méter x 0,5 méteres színpad összeállítására volt szükség.

Valamennyi eszközt a raktárunkban felépítve, előzetesen tesztelve, beállítva adtunk át a megrendelőnknek, aki saját, kiállításra szánt eszközeivel együtt szállította azokat Franciaországba.

► A projekt helyszíne: EUREXPO LYON, FRANCIAORSZÁG

A medence- és wellness-szektor nemzetközi szakembereit tömörítő Piscine Global Europe kiállítás e téren világelső eseménnyé nőtte ki magát. Ezen a kihagyhatatlan találkozón a gyártók, építők, szerelők és építészek kiváló kapcsolatrendszert építhetnek ki.

Forrás: A Piscine Global Europe hivatalos weboldala.

Projekt kategóriák
Kiállítás
Marketingkommunikáció
Technológiai elemek
LED-poszter
LED-poszterek Lyonban a Piscine Global Europe kiállításon 1
LED-poszterek Lyonban a Piscine Global Europe kiállításon 2
LED-poszterek Lyonban a Piscine Global Europe kiállításon 3
LED-poszterek Lyonban a Piscine Global Europe kiállításon 4
Background Image
Background Image
További projektjeink
Vizuáltechnika | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – VERA MOLNAR MŰVEI ÉS KORTÁRS REFLEXIÓK

A Ludwig Múzeum „À la recherche de Vera Molnar” című kiállítása a 100. születésnapja előtt nem sokkal elhunyt Vera Molnar életműve előtt tiszteleg. Megbízatásunk a kiállításához szükséges vizuáltechnikai eszközök beszerzésére és telepítésére szólt...

Projekt részletei
Kültéri LED-fal üzemeltetés a romániai Cetate Production Kft. 20 éves születésnapi rendezvényén

A romániai Cetate Production Kft. sörpadok és sátrak gyártásával foglalkozik. A cég 20 éves születésnapját egy nagyszabású családi nappal kívánta megünnepelni, közösen a dolgozóival és azok családtagjaival. Ennek helyszínéül a gyár szomszédságá...

Projekt részletei
Background Image