Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Tabelă de marcaj cu LED-uri cu aspect CUBE

În timpul meciurilor sportive, scorurile, reclamele, informațiile despre joc și videoclipurile pentru a distra spectatorii pot fi afișate pe tabela de marcaj cu LED-uri cu aspect CUBE layout!

Tabela de marcaj pe care ți-l dorești!

Tabela de marcaj cu LED-uri cu aspect CUBE este tabela de marcaj ideală, interfața de afișaj digital media și video pentru arene sportive și facilități sportive de mari dimensiuni, proiectat și construit pentru a satisface nevoile celor mai înalte niveluri ale competițiilor naționale și internaționale.

Toate tabelele de marcaj centrale sunt platforme pentru afișarea rezultatelor proiectate personalizat, fiind ușor de întreținut, utilizabile indoor, cu suspensie centrală.

Pot fi realizate în orice formă și dimensiune, sunt livrate împreună cu documentația de proiect gata utilizabilă, care Îți arată exact că tocmai asta ți-ai dorit!

Sporturi susținute de tabela de marcaj cu LED-uri cu aspect CUBE

Cel mai frecvent utilizat pe terenurile de handbal, baschet și hochei. Dispozitivul poate fi instalat și demontat convenabil și eficient, chiar și într-o instalație fixă.

Sporturi sprijinite: handbal, futsal, baschet, volei, fotbal, hochei pe gheață, box, polo pe apă, karate, tenis, lupte, înot, etc.

Cronometru cu afișaj auxiliar pentru măsurarea timpului de atac: Măsurarea timpului de atac este suportată de software.

Modular

Tabela de marcaj central este format din patru ecrane LED, de obicei cu o înălțime cuprinsă între 8 și 10 metri, și este disponibil la cerere în diferite dimensiuni: 7m², 9m², 15m² etc.

Construcția metalică sprijină montarea perfectă a modulelor LED și conferă CUBE un aspect atractiv.

Multifuncțional

Tabela de marcaj centrală este ideală pentru sălile de sport multifuncționale mari, cum ar fi arenele!

Tabela de marcaj cu LED-uri cu aspect CUBE este perfectă pentru afișarea de videoclipuri în timpul evenimentelor culturale, cum ar fi concerte, nopți tematice, evenimente de teatru.

Rezistent la intemperii

Grație designului său tehnic special, poate fi operat în siguranță în arene cu acoperișuri deschise, chiar și în condiții meteo extreme și pe ploaie.

Este posibilă instalarea / montarea și funcționarea în interior și în exterior. Luminozitatea afișajului poate fi reglată în mod optim atât pentru condițiile de iluminare din exterior, cât și pentru cele din interior.

Tehnologie sportivă
Tabelă de marcaj cu LED-uri cu aspect CUBE

Tehnologia LED este în continuă evoluție

Suntem în contact zilnic cu partenerii noștri tehnologici și urmăm recomandările acestora, astfel încât folosim întotdeauna cea mai recentă tehnologie și cea mai bună rezoluție a ecranelor LED și a procesoarelor de control video aferente pentru noile proiecte.

Poți alege între instalarea fixă sau închirierea de dispozitive

Închirierea / leasingul se poate face cu sau fără personal tehnic, ca o așa-numită închiriere uscată.

În momentul vânzării (în cazul unei instalații fixe), toate cunoștințele necesare pentru o funcționare sigură sunt transmise colegilor operatori.

De asemenea, te vom informa despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică gratuită în perioada de garanție în momentul achiziției / vânzării.

În fiecare caz vom întocmi o ofertă individuală

La stabilirea prețului optim, după consultări și o planificare atentă, vom lua în considerare tipul și dimensiunea echipamentului pe care dorești să îl închiriezi, durata închirierii și dacă închiriezi cu sau fără personal tehnic.

Oferta de preț include costul total al investiției / închirierii.

Dorești să afli mai multe despre tabelele de marcaj CUBE cu LED-uri?

Când proiectăm tabloul de marcaj central, luăm în considerare ce raport de aspect va oferi cea mai bună experiență vizuală atât pentru spectator, cât și pentru sponsor.

Formatele raporturilor de aspect ale afișajului disponibile sunt 4:3, 16:9 sau orice alt raport de aspect.

În plus față de rezultatele și informațiile aferente de pe ecranele LED, putem oferi telespectatorilor previzualizări, reclame și experiențe vizuale.

Dintre tablourile de marcaj pentru centrele de sport cu LED-uri cu tehnologie SMD [1] disponibile pentru exterior, rezistente la intemperii și pentru interior, recomandăm soluția care se potrivește cel mai bine arenei din punct de vedere al dimensiunii și al rezoluției (valoare P) [2], având în vedere funcționalitatea.

În funcție de conținutul [3] care urmează să fie afișat, de numărul de vizitatori și de parametrii fizici ai mediului, construim sisteme modulare.

Conținutul de pe ecranele cu LED-uri poate fi programat sau controlat cu ușurință prin intermediul unei unități USB, conexiune prin cablu, conexiune WiFi sau control video.

Caracteristici generale ale instrumentelor noastre:

  • SMD Tehnologie
  • Pot fi instalate atât în interior, cât și în exterior. Instalația poate fi stivuită sau suspendată.
  • Modulele exterioare sunt impermeabilizate IP65 în față și în spate.
  • Design modular și întreținere ușoară. Indiferent dacă este pe suprafața din față sau din spate, designul ușor permite întreținerea de către o singură persoană.
  • Dimensiuni similare ale modulelor - fie că este vorba de 500x500 mm, 640x640 mm sau 500x1000 mm, este disponibil un set de dimensiuni identice, astfel încât acestea se potrivesc rapid și perfect în timpul construcției. Seturile de 500x500 mm și 500x1000 mm pot fi combinate între ele.
  • Poți crea atât suprafețe plate, cât și curbe. Modulele pot fi ajustate până la 90 de grade unul față de celălalt în timpul procesului de montare.
  • Transmisie mai stabilă a semnalului. Arhitectura PCB cu șase straturi (PCB) face ca transmisia semnalului să fie mai stabilă și mai fiabilă.
  • Luminozitatea ridicată a afișajelor înseamnă că acestea pot fi văzute de la distanțe mari.
  • Datorită pasului său redus de pixeli, oferă, de asemenea, o experiență vizuală excelentă pentru utilizarea în sălile de sport din interior!

[1] SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

[2] Valoare P (pas de pixel): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri. Alegerea ideală a dispozitivului este întotdeauna determinată de distanța minimă de vizualizare de la suprafața LED-ului. Pe măsură ce distanța de vizualizare scade, valoarea P a modulului LED propus scade.

[3] Control cu LED-uri: Cu oricare dintre procesoarele video cu LED-uri poți controla complet parametrii imaginii în timp real. Arhitectura universală a controlului LED permite afișarea interfeței color (subtitrare) pe interfața video, indiferent de modelul și configurația utilizate. Raporturile de aspect pot fi ajustate după cum se dorește de către scalator.
Controlerele pot fi o sursă de intrare: HDMI, DVI, scalerul acceptă, de asemenea, surse SDI, HD-SDI, VGA și compozite.

Proiectele noastre de soluții de tehnologie sportivă
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Noul stadion Hidegkuti Nándor: Proiectare și implementare - tabelă de marcaj ecran cu LED-uri, operarea echipamentelor LED perimetru și Sistem Digital Signage

În 2016 stadionul a fost complet renovat și am fost însărcinați cu instalarea a două tabele de marcaj ecran cu LED-uri. După ce lucrările de construcțieau fost finalizate, avem sarcina suplimentară și permanentă nu numai de a operarea echipamente...

Detalii despre proiect