Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Right Side

CUBE elrendezésű LED-es eredményjelző

A sportjátékok során pontozásokat, reklámokat, játékinformációkat és a nézőket szórakoztató videókat a CUBE elrendezésű LED-es eredményjelző jelenítheti meg!

Eredményjelző, amire vágysz!

A CUBE elrendezésű LED-es eredményjelző kifejezetten a sportarénák és nagy sportlétesítmények ideális eredményjelző, digitális média és videó megjelenítő felülete, melyet a legmagasabb szintű nemzeti és nemzetközi versenyek igényeihez igazítva tervezünk és kivitelezünk.

A központi eredményjelzők minden esetben egyedi tervezésűek, könnyen szervizelhetőek, beltéri, központi felfüggesztésű eredményjelző felületek.

Minden formában és méretben elkészíthetők, melyekhez az átadáskor kulcsrakész projektdokumentáció tartozik, amely pontosan mutatja be Neked, hogy ez az, amire vágytál!

A CUBE elrendezésű LED-es eredményjelző által támogatott sportágak

Leggyakrabban kézilabda-, kosárlabda- és jégkorongpályákon alkalmazzák. Az eszközt kényelmesen és hatékonyan lehet felszerelni és szétszerelni, akár fixen telepíteni.

A támogatott sportágak: kézilabda, futsal, kosárlabda, röplabda, labdarúgás, jégkorong, boksz, vízilabda, karate, tenisz, birkózás, úszás stb.

Támadóidő-mérő segédkijelző óra: A támadóidő-mérés szoftveresen támogatott.

Moduláris

A központi eredményjelző négy LED-képernyőből áll, általában 8 és 10 méter magasságban, illetve igény szerint különféle méretben készül: 7m², 9m², 15m² stb.

Fémszerkezete támogatja a LED-modulok tökéletes rögzítését, és vonzó megjelenést kölcsönöz a CUBE számára.

Többcélú

A központi eredményjelző ideális nagy, többcélú sportcsarnokokhoz, például arénákhoz!

A CUBE elrendezésű LED-es eredményjelző kiválóan alkalmas videók megjelenítésére kulturális rendezvények, például koncertek, témaestek, színházi rendezvények során.

Időjárásálló

Speciális műszaki kivitelezésének köszönhetően nyitott tetőszerkezetű arénákban, szélsőséges időjárási körülmények között, esőben is biztonságosan üzemeltethető.

Beltéri és kültéri telepítés / beépítés és üzemeltetés is lehetséges. A kijelző fényerő kültéri és beltéri fényviszonyokhoz is optimálisan beállítható.

Sporttechnika
CUBE elrendezésű LED-es eredményjelző

A LED-technológia folyamatosan fejlődik

Napi kapcsolatban állunk technológiai partnereinkkel, követjük ajánlásaikat, ezért minden esetben a legújabb technológiát és legjobb felbontást biztosító LED-kijelzőket és kapcsolódó videóvezérlő processzorokat használjuk fel az újabb és újabb projektek alkalmával.

Választhatsz fix telepítésű vagy bérelhető (rentál) eszközöket is

A bérlés / bérbeadás történhet üzemeltetéssel egybekötve melyhez technikai személyzetet biztosítunk vagy technikai személyzet nélkül, úgynevezett szárazbérlésként.

Értékesítéskor (fix telepítés esetén) a biztonságos üzemeltetéshez szükséges minden tudást átadunk az üzemeltető kollégák részére.

Továbbá a vásárlás / értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről és a garanciális időn belüli ingyenes rendszeres karbantartásról is tájékoztatunk.

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk

Az optimális ár kialakításánál az egyeztetés és a gondos tervezés után figyelembe vesszük, hogy milyen típusú és méretű eszközöket szeretnél választani, továbbá bérbeadás esetében milyen időtartamra, valamint technikai személyzettel vagy anélkül bérelsz.

Az árajánlat a beruházás / bérlés teljes költségét tartalmazza.

Többet szeretnél tudni a LED-es CUBE eredményjelzőkről?

A Center Scoreboard tervezés alkalmával figyelembe vesszük, mely képarány fog nagyobb vizuális élményt biztosítani a nézőnek és a szponzornak egyaránt.

A választható kijelző képarány formátumok 4:3, 16:9, illetve tetszőleges arányok.

A LED-képernyőkön az eredményeken és a hozzá tartozó́ információkon kívül előképet, reklámspotokat és vizuális élményeket is tudunk közvetíteni a nézőknek.

A rendelkezésünkre álló kültéri időjárásálló és beltéri SMD technológiájú [1] LED-es Center Scoreboardok közül az arénához méretében és felbontásban (P-érték) [2] legjobban igazodó megoldást ajánljuk, szem előtt tartva a funkcionalitást.

A vezérelt megjelenítendő tartalom [3], a látogatók száma és a környezet fizikai paraméterei alapján megtervezett rendszereket modulárisan építjük fel.

A LED-képernyőkön megjelenő tartalmak USB-meghajtó, kábeles összeköttetés, WiFi kapcsolat vagy videóvezérlés segítségével egyszerűen programozhatók vagy vezérelhetők.

Eszközeink általános jellemzői:

  • SMD Technológia
  • Bel- és kültéren egyaránt telepíthetők. A telepítés lehet egymásra épített vagy függesztett.
  • A kültéri modulok elöl és hátul IP65 vízálló védelemmel vannak ellátva.
  • Moduláris kialakítás és egyszerű karbantartás. Akár az első, akár a hátsó felületen a könnyű kialakításának köszönhetően az egyszemélyes karbantartás is megoldható.
  • Azonos modulméretek – legyen az 500x500 mm, 640x640 mm vagy 500x1000 mm-es modul, egy szettben azonos méretek találhatóak, így gyorsan és tökéletesen illeszkednek egymáshoz építés közben. Az 500x500 mm-es és az 500x1000 mm-es szettek kombinálhatóak egymással.
  • Lapos és ívelt felület is létrehozható. A modulok illesztés közben akár 90 fokos szögben állíthatók egymáshoz képest.
  • Stabilabb jelátvitel. A hatrétegű PCB (NYÁK) felépítés a jelátvitelt stabilabbá és megbízhatóbbá teszi.
  • A kijelzők nagy fényerejének köszönhetően nagy távolságokból is jól láthatók.
  • Az alacsony pixeltávolságának köszönhetően zárt terén, sportcsarnokokban is kitűnő vizuális élménnyel ajándékozza meg a közönséget!

[1] SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

[2] P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve. Az ideális eszközválasztást minden esetben a LED felülettől mért minimális nézőpont távolsága határozza meg. Ahogy csökken a nézőpont távolsága, úgy csökken a javasolt LED-modul P-értéke.

[3] LED-vezérlés: A LED-es videóprocesszorok bármelyikével valós időben teljes mértékben ellenőrizheted a képparamétereket. A LED-vezérlés univerzális architektúrája lehetővé teszi a színes (felirat) felület megjelenítését a videó felületén függetlenül attól, hogy milyen modellt és konfigurációt használunk. A képarányok a scaler által tetszőlegesen beállíthatók.
A vezérlők bemeneti forrása lehet: HDMI, DVI, a scaler ezenfelül fogadja a SDI, a HD-SDI, a VGA, és a Kompozit forrásokat is.

Background Image
Background Image
Sporttechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
SEPSI OSK Stadion - LED-perimeter rendszer bővítés

A SEPSI OSK Stadionba tervezett és épített kiegészítő LED-perimeter rendszert a szurkolói kijáratok fölé telepítettük. Az ötlet a Sepsi OSK vezetőségétől származott, hogy kilenc szurkolói kijárat fölé szereljünk LED-perimetert, ezzel bővítve a viz...

Projekt részletei
Új Hidegkuti Nándor Stadion: LED-es eredményjelző tervezés és kivitelezés - Perimeter és Digital Signage rendszer üzemeltetés

2016-ban a stadion teljes körű felújítására került sor, mely keretében két darab LED-es eredményjelző telepítésével bíztak meg bennünket. A kivitelezési munkálatok végeztével további, állandó feladatként nem csak az általunk telepített berendezés...

Projekt részletei
Background Image