Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

# tip: Meci de sport
# locație: Sepsi OSK Aréna - Sepsiszentgyörgy, RO
# partener: Sepsi OSK Aréna
Proiect

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK.

Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde elementele de comunicare vizuală și de a amplifica experiența de suporter, a aparținut conducerii Sepsi OSK.

Ca parte integrală a sarcinii, a fost necesar să ne asigurăm că afișajele nou instalate pot arăta orice fel de conținut, independent de sistemul de perimetru LED instalat adiacent terenului de fotbal.

Provocare

Prima solicitare pentru acest proiect a fost primită la mijlocul verii. Cererea a fost ca, pe lângă tabela de scor LED și sistemul perimetral deja existent, noile afișaje adiționale să fie date în funcțiune până la începutul sezonului sau cu o întârziere de cel mult câteva meciuri.

Am primit instrucțiuni specifice cu privire la dimensiunea fiecărui perimetru LED; cele nouă ieșiri nu au aceleași dimensiuni.

► Am analizat opțiunile, am căzut de acord cu producătorul și am standardizat dimensiunile privind înălțimea sistemelor de perimetru LED. Înălțimea perimetrelor LED a fost de exact 1 metru conform specificațiilor, în timp ce pentru lățime am folosit 3 dimensiuni diferite: 4 metri, 4,5 metri, respectiv 6 metri.

► În conformitate cu condițiile existente la fața locului, am elaborat desenele tehnice ale perimetrelor LED, soluțiile de montare, precum și modul de control al acestora. Așadar, la prima întâlnire de consultare am venit deja pregătiți cu o soluție concretă.

► În urma vizitei la fața locului, am inspectat fiecare loc de amplasare destinată pentru fiecărui perimetru LED adițional, am determinat poziția exactă al ecranelor, a convertoarelor optice, a procesorului video, a calculatorului de comandă, respectiv am finalizat conținutul tehnic specific; iar în cele din urmă am început producția.

Soluție

Deoarece clientul se aștepta ca sistemul de perimetru LED adițional să fie operațional cât mai curând posibil, implementarea a fost accelerată prin anumite subprocese:

► Odată ce perimetrele LED au fost realizate la producător, acestea au fost transportate cu un avion cargo la sediul nostru din Budapesta.

► Procesorul video de control al afișajului LED, convertoarele optice, calculatorul de comandă și împreună cu software-ul, au fost complet asamblate și instalate în depozitul nostru.

Am testat și am etichetat dispozitivele, economisind astfel timp la instalarea finală; tot ce a trebuit să facem a fost să montăm dispozitivele în dulapul rack și să conectăm cablurile potrivite la locul potrivit.

► Pentru instalarea rețelei electrice de înaltă și joasă tensiune am colaborat cu echipa locală din Sfântu Gheorghe, care a executat lucrările necesare.

► Am stabilit în prealabil echipa de instalare, astfel încât, atunci când sosesc perimetrele LED, să putem începe instalarea imediat.

Perimetrul LED a sosit la sediul nostru din Budapesta luni dimineața. L-am încărcat în mașină și am plecat spre Sfântu Gheorghe pentru a începe instalarea marți dimineața.

► În timpul instalării la fața locului, consolele de fixare au fost prinse pe fațade, unde cablurile de curent de înaltă și de joasă tensiune erau deja montate de personalul specializat local.

► Am fixat pe suporturi cabinetele Yuchip *P3,9mm de exterior - care pot fi montate și din față - iar apoi au fost conectate cablurile de curent și de semnal. Adâncimea totală a perimetrului LED, inclusiv a consolei, de abia ajunge la 10 cm.

► Am amplasat convertoare optice în două locuri, acolo unde se adună cablurile de semnal de la afișaje. De aici, printr-un cablu optic, informația ajunge în locația serverului, unde se află procesorul video care controlează ecranul LED.

► Sistemul este proiectat în așa fel încât să poată fi extins în viitor; să poată acționa ecrane LED adiționale, dacă va fi necesar.

► Sistemul de control poate fi accesat și de la distanță, astfel încât nu este nevoie să ne deplasăm la fața locului pentru o actualizare ulterioară a software-ului sau pentru depanare.

Întregul sistem este proiectat având în vedere funcționarea în siguranță înainte de toate: toate cablurile de curent de joasă tensiune sunt conectate din două direcții. În eventualitatea în care un fir se rupe, sistemul de perimetru LED adițional poate continua să funcționeze fără probleme.

Am amplasat în camera de control calculatorul care transmite date către întregul sistem. Tehnicienii locali îl pot gestiona și controla împreună cu celelalte afișaje.

După instalare, am transmis personalului local toate informațiile necesare pentru utilizarea sistemului de perimetru LED adițional.

Hai, Sepsi!

► Amplasamentul proiectului: Arena Sepsi OSK

Sepsi OSK Arena este un stadion de fotbal de patru stele UEFA, care găzduiește meciurile echipei Sepsi OSK SC.

Sursă: Wikipedia

Referință la arena sportivă | România

valoare-*P (distanța dintre pixeli) Modulele de ecran LED sunt create cu diode luminoase. Valoarea P arată valoarea relativă a vărfurilor diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

► Fotografii publicate cu aprobarea SEPSI OSK.

Categorii de proiecte
Fotbal
Meci de sport
Elemente tehnologice
Perimetru LED
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED 1
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED 2
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED 3
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED 4
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED 5
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED 6
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED 7
Alte proiecte ale noastre
Proiectare și construcție ecran LED și sistem de control pentru sala de bowling a Clubului Sportiv Septimia

Asociația de Bowling Septimia Sport Club din Odorheiu Secuiesc, situată în stațiunea Septimia, lângă pârâul Seiche, și-a dorit să monteze un ecran LED la capătul pistei de bowling unde să afișeze diferite conținuturi. ► Am fost însărcinați să proi...

Detalii despre proiect
Noul stadion Hidegkuti Nándor: Proiectare și implementare - tabelă de marcaj ecran cu LED-uri, operarea echipamentelor LED perimetru și Sistem Digital Signage

În 2016 stadionul a fost complet renovat și am fost însărcinați cu instalarea a două tabele de marcaj ecran cu LED-uri. După ce lucrările de construcțieau fost finalizate, avem sarcina suplimentară și permanentă nu numai de a operarea echipamente...

Detalii despre proiect