Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Tabelă de marcaj cu LED-uri

Posibilitățile de afișare ale tabelei de marcaj sportiv cu LED-uri sunt infinite!

Momente măsurabile!

Sistemul detabelă de marcaj cu LED-uri și afișajul (afișajele) auxiliar(e) asociat(e) poate (pot) afișa conținut media complex pentru Jocurile Olimpice, Jocurile Mondiale și Cupa Mondială; scoruri de meci, reluări în direct / în timp real și video, efecte motivaționale și de joc, precum și conținut video și publicitate pentru sponsori.

În plus, suplimentul evenimentului sportiv și informații detaliate despre turneu pot fi afișate pe ecranul LED de înaltă rezoluție!

În întreaga lume, tabelele de marcaj cu LED-uri sunt folosite în multe arene pentru a spori interactivitatea și experiența vizuală a evenimentului.

Mai mult decât o tabelă de marcaj

Tabelele de marcaj cu LED-uri pot fi o sursă semnificativă de venituri pentru arene și cluburi, deoarece partenerii și sponsorii individuali își promovează mărcile și produsele prin campanii publicitare în timpul evenimentelor sportive!

Modular

Tabela de marcaj cu LED-uri este formată din module LED și este disponibil în diferite dimensiuni la cerere: 7m², 9m², 15m² etc.

Construcția metalică a tabelei de marcaj sprijină montarea perfectă a modulelor LED și conferă tabelei de marcaj un aspect atractiv.

Multifuncțional

Tabela de marcaj cu LED-uri este ideală pentru sălile de sport mari și multifuncționale, cum ar fi arenele!

Este ideal pentru afișarea de videoclipuri în timpul evenimentelor culturale, cum ar fi concerte, nopți tematice, evenimente de teatru.

Sporturi susținute de tabela de marcaj cu LED-uri

Cel mai frecvent utilizat pe terenurile de fotbal, handbal, baschet și tenis. Dispozitivul poate fi instalat și demontat convenabil și eficient, chiar și instalat într-o poziție fixă.

Sporturi sprijinite: handbal, futsal, baschet, volei, fotbal, hochei pe gheață, box, polo, karate, tenis, lupte, înot, etc.

Măsurarea timpului de atac este suportată de software.

Tehnologie sportivă
Tabelă de marcaj cu LED-uri

Rezistent la intemperii

Grație designului său tehnic special, poate fi operat în siguranță în condiții meteo extreme, chiar și pe ploaie.

Este posibilă instalarea / montarea și funcționarea în interior și în exterior. Luminozitatea afișajului poate fi reglată în mod optim atât pentru condițiile de iluminare din exterior, cât și pentru cele din interior.

Tehnologia LED este în continuă evoluție

Suntem în contact zilnic cu partenerii noștri tehnologici și urmăm recomandările acestora, astfel încât folosim întotdeauna cea mai recentă tehnologie și cea mai bună rezoluție a ecranelor LED și a procesoarelor de control video aferente pentru noile proiecte.

Poți alege între instalarea fixă sau închirierea de dispozitive

Închirierea / leasingul se poate face cu sau fără personal tehnic, ca o așa-numită închiriere uscată.

În momentul vânzării (în cazul unei instalații fixe), toate cunoștințele necesare pentru o funcționare sigură sunt transmise colegilor operatori.

De asemenea, te vom informa despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică gratuită în perioada de garanție în momentul achiziției/vânzării.

În fiecare caz vom întocmi o ofertă individuală

La stabilirea prețului optim, după consultări și o planificare atentă, vom lua în considerare tipul și dimensiunea echipamentului pe care dorești să îl închiriezi, durata închirierii și dacă închiriezi cu sau fără personal tehnic.

Oferta de preț include costul total al investiției / închirierii.

Dorești să afli mai multe despre tabelele de marcaj cu LED-uri?

Când proiectăm tabela de marcaj cu LED-uri, luăm în considerare ce raport de aspect va oferi o experiență vizuală mai bună atât pentru spectator, cât și pentru sponsor.

Raporturile de aspect ale afișajului disponibile sunt 4:3, 16:9 sau orice alt raport de aspect.

Dintre tabelele de marcaj cu LED-uri disponibile, rezistente la intemperii și cu tehnologie SMD pentru exterior și interior [1], recomandăm soluția care se potrivește cel mai bine arenei din punct de vedere al dimensiunii și rezoluției (valoare P) [2], având în vedere funcționalitatea.

În funcție de conținutul [3] care urmează să fie afișat, de numărul de vizitatori și de parametrii fizici ai mediului, construim sisteme modulare.

Conținutul de pe ecranele cu LED-uri poate fi programat sau controlat cu ușurință prin intermediul unei unități USB, conexiune prin cablu, conexiune WiFi sau control video.

Caracteristici generale ale instrumentelor noastre:

  • Tehnologie SMD
  • Pot fi instalate atât în interior, cât și în exterior. Instalația poate fi stivuită sau suspendată.
  • Modulele exterioare sunt impermeabilizate IP65 în față și în spate.
  • Design modular și întreținere ușoară. Indiferent dacă este pe suprafața din față sau din spate, designul ușor permite întreținerea de către o singură persoană.
  • Dimensiuni similare ale modulelor - fie că este vorba de 500x500 mm, 640x640 mm sau 500x1000 mm, este disponibil un set de dimensiuni identice, astfel încât acestea se potrivesc rapid și perfect în timpul construcției. Seturile de 500x500 mm și 500x1000 mm pot fi combinate între ele.
  • Poți crea atât suprafețe plate, cât și curbe. Modulele pot fi ajustate până la 90 de grade unul față de celălalt în timpul procesului de montare.
  • Transmisie mai stabilă a semnalului. Arhitectura PCB cu șase straturi (PCB) face ca transmisia semnalului să fie mai stabilă și mai fiabilă.
  • Luminozitatea ridicată a afișajelor înseamnă că acestea pot fi văzute de la distanțe mari.
  • Datorită pasului său redus de pixeli, oferă, de asemenea, o experiență vizuală excelentă pentru utilizarea în sălile de sport din interior!

[1] SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

[2] Valoare P (pas de pixel): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri. Alegerea ideală a dispozitivului este întotdeauna determinată de distanța minimă de vizualizare de la suprafața LED-ului. Pe măsură ce distanța de vizionare scade, valoarea P a modulului LED propus scade.

[3] Control cu LED-uri: Cu oricare dintre procesoarele video cu LED-uri poți controla complet parametrii imaginii în timp real. Arhitectura universală a controlului LED permite afișarea interfeței color (subtitrare) pe interfața video, indiferent de modelul și configurația utilizate. Raporturile de aspect pot fi ajustate după cum se dorește de către scaler.

Controlerele pot fi o sursă de intrare: HDMI, DVI, scalerul acceptă și surse SDI, HD-SDI, VGA și compozite.

Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de tehnologie sportivă
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Noul stadion Hidegkuti Nándor: Proiectare și implementare - tabelă de marcaj ecran cu LED-uri, operarea echipamentelor LED perimetru și Sistem Digital Signage

În 2016 stadionul a fost complet renovat și am fost însărcinați cu instalarea a două tabele de marcaj ecran cu LED-uri. După ce lucrările de construcțieau fost finalizate, avem sarcina suplimentară și permanentă nu numai de a operarea echipamente...

Detalii despre proiect
Background Image