Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

LED-es eredményjelző tábla

A LED-es sport eredményjelző tábla megjelenítési lehetőségei végtelenek!

Mérhető pillanatok!

A LED-es eredményjelző rendszer és a társított segédkijelző(k) által olimpiai játékok, világjátékok és világbajnokságok összetett médiatartalmai; a mérkőzés pontozása, élő / valós idejű és videóvisszajátszások, a motivációs és játékmenet-effektek, valamint a szponzori videótartalmak és hirdetések is megjeleníthetők.

Továbbá a sportesemény kiegészítő és a bajnokság részletes információi jeleníthetők meg a nagy felbontású LED-képernyőn!

Világszerte számos arénában alkalmazzák a LED-es eredményjelző táblákat annak érdekében, hogy magasabb szintre emeljék az esemény interaktivitását és a vizuális élményt.

Több mint egy eredményjelző

A LED-es eredményjelző táblák jelentős jövedelemforrások lehetnek az arénák és klubok számára, mivel az egyes partnerek és szponzorok reklámkampányok közvetítésével népszerűsítik a márkájukat és termékeiket a sportversenyek során!

Moduláris

A LED-es eredményjelző tábla LED-modulokból áll, igény szerint különféle méretben készül: 7m², 9m², 15m² stb.

Az eredményjelző tábla fémszerkezete támogatja a LED-modulok tökéletes rögzítését, és vonzó megjelenést kölcsönöz az eredményjelző felület számára.

Többcélú

A LED-es eredményjelző ideális nagy, többcélú sportcsarnokokhoz, például arénákhoz!

Kiválóan alkalmas videók megjelenítésére kulturális rendezvények, például koncertek, témaestek, színházi rendezvények során.

A LED-es eredményjelző tábla által támogatott sportágak

Leggyakrabban labdarúgó-, kézilabda-, kosárlabda- és teniszpályákon alkalmazzák. Az eszközt kényelmesen és hatékonyan lehet felszerelni és szétszerelni, akár fixen telepíteni.

A támogatott sportágak: kézilabda, futsal, kosárlabda, röplabda, labdarúgás, jégkorong, boksz, vízilabda, karate, tenisz, birkózás, úszás stb.

A támadóidő-mérés szoftveresen támogatott.

Sporttechnika
LED-es eredményjelző tábla

Időjárásálló

Speciális műszaki kivitelezésének köszönhetően szélsőséges időjárási körülmények között, esőben is biztonságosan üzemeltethető.

Beltéri és kültéri telepítés / beépítés és üzemeltetés is lehetséges. A kijelző fényerő kültéri és beltéri fényviszonyokhoz is optimálisan beállítható.

A LED-technológia folyamatosan fejlődik

Napi kapcsolatban állunk technológiai partnereinkkel, követjük ajánlásaikat, ezért minden esetben a legújabb technológiát és legjobb felbontást biztosító LED-kijelzőket és kapcsolódó videóvezérlő processzorokat használjuk fel az újabb és újabb projektek alkalmával.

Választhatsz fix telepítésű vagy bérelhető (rentál) eszközöket is

A bérlés / bérbeadás történhet üzemeltetéssel egybekötve melyhez technikai személyzetet biztosítunk vagy technikai személyzet nélkül, úgynevezett szárazbérlésként.

Értékesítéskor (fix telepítés esetén) a biztonságos üzemeltetéshez szükséges minden tudást átadunk az üzemeltető kollégák részére.

Továbbá a vásárlás / értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről és a garanciális időn belüli ingyenes rendszeres karbantartásról is tájékoztatunk.

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk

Az optimális ár kialakításánál az egyeztetés és a gondos tervezés után figyelembe vesszük, hogy milyen típusú és méretű eszközöket szeretnél választani, továbbá bérbeadás esetében milyen időtartamra, valamint technikai személyzettel vagy anélkül bérelsz.

Az árajánlat a beruházás / bérlés teljes költségét tartalmazza.

Többet szeretnél tudni a LED-es eredményjelzőkről?

A LED-es eredményjelző tervezésének alkalmával figyelembe vesszük, mely képarány fog nagyobb vizuális élményt biztosítani a nézőnek és a szponzornak egyaránt.

A választható kijelző képarány formátumok 4:3, 16:9, illetve tetszőleges arányok.

A rendelkezésünkre álló kültéri időjárásálló és beltéri SMD technológiájú [1] LED-es eredményjelzők közül az arénához méretében és felbontásban (P-érték) [2] legjobban igazodó megoldást ajánljuk, szem előtt tartva a funkcionalitást.

A vezérelt megjelenítendő tartalom [3], a látogatók száma és a környezet fizikai paraméterei alapján megtervezett rendszereket modulárisan építjük fel.

A LED-képernyőkön megjelenő tartalmak USB-meghajtó, kábeles összeköttetés, WiFi kapcsolat vagy videóvezérlés segítségével egyszerűen programozhatók vagy vezérelhetők.

Eszközeink általános jellemzői:

  • SMD Technológia
  • Bel- és kültéren egyaránt telepíthetők. A telepítés lehet egymásra épített vagy függesztett.
  • A kültéri modulok elöl és hátul IP65 vízálló védelemmel vannak ellátva.
  • Moduláris kialakítás és egyszerű karbantartás. Akár az első, akár a hátsó felületen a könnyű kialakításának köszönhetően az egyszemélyes karbantartás is megoldható.
  • Azonos modulméretek – legyen az 500x500 mm, 640x640 mm vagy 500x1000 mm-es modul, egy szettben azonos méretek találhatóak, így gyorsan és tökéletesen illeszkednek egymáshoz építés közben. Az 500x500 mm-es és az 500x1000 mm-es szettek kombinálhatóak egymással.
  • Lapos és ívelt felület is létrehozható. A modulok illesztés közben akár 90 fokos szögben állíthatók egymáshoz képest.
  • Stabilabb jelátvitel. A hatrétegű PCB (NYÁK) felépítés a jelátvitelt stabilabbá és megbízhatóbbá teszi.
  • A kijelzők nagy fényerejének köszönhetően nagy távolságokból is jól láthatók.
  • Az alacsony pixeltávolságának köszönhetően zárt terén, sportcsarnokokban is kitűnő vizuális élménnyel ajándékozza meg a közönséget!

[1] SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

[2] P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve. Az ideális eszközválasztást minden esetben a LED felülettől mért minimális nézőpont távolsága határozza meg. Ahogy csökken a nézőpont távolsága, úgy csökken a javasolt LED-modul P-értéke.

[3] LED-vezérlés: A LED-es videóprocesszorok bármelyikével valós időben teljes mértékben ellenőrizheted a képparamétereket. A LED-vezérlés univerzális architektúrája lehetővé teszi a színes (felirat) felület megjelenítését a videó felületén függetlenül attól, hogy milyen modellt és konfigurációt használunk. A képarányok a scaler által tetszőlegesen beállíthatók.

A vezérlők bemeneti forrása lehet: HDMI, DVI, a scaler ezenfelül fogadja a SDI, a HD-SDI, a VGA, és a Kompozit forrásokat is.

Sporttechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
SEPSI OSK Stadion - LED-perimeter rendszer bővítés

A SEPSI OSK Stadionba tervezett és épített kiegészítő LED-perimeter rendszert a szurkolói kijáratok fölé telepítettük. Az ötlet a Sepsi OSK vezetőségétől származott, hogy kilenc szurkolói kijárat fölé szereljünk LED-perimetert, ezzel bővítve a viz...

Projekt részletei
Új Hidegkuti Nándor Stadion: LED-es eredményjelző tervezés és kivitelezés - Perimeter és Digital Signage rendszer üzemeltetés

2016-ban a stadion teljes körű felújítására került sor, mely keretében két darab LED-es eredményjelző telepítésével bíztak meg bennünket. A kivitelezési munkálatok végeztével további, állandó feladatként nem csak az általunk telepített berendezés...

Projekt részletei