Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Right Side

Sportülések / Cserepadok

Sportülés és cserepad, amivel egyedivé teheted a sportélményt!

A vezető gyártókat képviseljük,

akik a modern sport igénye szerinti egyedülálló, személyre szabott sportüléseket kínálnak részedre! Az ülések 100%-ig lehetnek egyedi kialakításúak, szín és logó megjelenéssel.

A sportülésekkel ellátott cserepadok exkluzív életérzéssel ajándékozzák meg a csapatokat és a játékvezetőket!

Ne köss kompromisszumot, mert mi sem kötöttünk! Évek óta a technológia kiemelkedő gyártóival (COBRA és OMP) dolgozunk együtt.

A sportülés által támogatott sportágak: kézilabda, kosárlabda, labdarúgás.

Sporttechnika
Sportülések / Cserepadok

Talajhoz rögzíthető labdarúgó cserepad

Vázszerkezete acélprofil, tüzihorganyzott felületkezelésű. A lábazati elem és az ülés anyagában színezett, UV-álló, üvegszál erősítésű poliésztergyantából készül. A lábazat része szendvics szerkezetű. Az oldalablakok víztiszta plexi lemezből, az ívelt hát- és tetőoldal polikarbonát lemezből készülnek.

A szerkezet kialakítása megfelel az MSZ EN 1176-1 szabvány előírásainak.

Mobil cserepadok

A cserepad tervezésekor figyelembe vesszük a guríthatóságot. Így négy, illetve három üléssel kerülnek megtervezésre, majd legyártásra. Minden négyes és hármas blokk elöl és hátul fékezhető 100 milliméteres szilikongumis bolygó kerekekkel készül.

Amikor egymás mellé tolják a blokkokat, az első frontoldal alatt és hátul, a sportülés mögött gyors csatlakozóval rögzíthetők egymáshoz.

A cserepad szerkezete hegesztéssel 60x40 centiméteres zártszelvényből készül. A végleges felületkezelés a megadott színű RAL 7016-os porfestéssel, ráégetéssel történik.

Mobil bírói cserepad

A bírói cserepad négy sportüléssel, elöl és hátul fékezhető 100 milliméteres szilikongumis bolygó kerekekkel készül. A fedés egybeépített az ülésekkel, így egyben lehet mozgatni. Minden méretében megegyezik a cserepaddal.

A cserepad szerkezete hegesztéssel 60x40 centiméteres zártszelvényből készül. A végleges felületkezelés a megadott színű RAL 7016-os porfestéssel, ráégetéssel történik.

Cserepadfedés

Az íves fedés modulrendszerű, így gyorsan bontható. A fedés hátsó oldalán kétoldalra UV-védett víztiszta hat milliméteres üregkamrás polikarbonát lemez, míg a két végső oldalára kétoldalt UV-védett víztiszta tömör három milliméteres polikarbonát lemez kerül. Az egységek közé EPDM rugalmas tömítést helyezünk el, mely biztosítja a megfelelő vízzárást.

A cserepadfedés szerkezete hegesztéssel 40x40 centiméteres és 40x20 centiméteres zártszelvényből készül. A végleges felületkezelés a megadott színű RAL 7016-os porfestéssel, ráégetéssel történik.

Elkötelezett vagy a sport, a testmozgás vagy egy csapat iránt?

Éld át a mindennapokban azt az exkluzív életérzést, mint a kedvenc csapatod a játék legfeszültebb és legizgalmasabb pillanataiban!

Lehetőséged van a sportüléseket irodai székként is használni. Dobd fel kedvenc csapatod ülésével az irodádat!

Sporttechnika
Sportülések / Cserepadok

Tervezés és kivitelezés

A tervezés előtt pontos igényfelmérést, valamint helyszíni felmérést végzünk.

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk: az optimális ár kialakításánál az egyeztetés és a gondos tervezés után figyelembe vesszük, hogy milyen típusú és méretű eszközöket szeretnél választani.

Az árajánlat a beruházás teljes költségét tartalmazza.

Ezenkívül a vásárlás / értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről és az eszköz szükséges időszakos karbantartásról is tájékoztatunk.

A beltéri és kültéri kivitelezés is lehetséges.

Többet szeretnél tudni a sportülésekről?

Ismerd meg a sportülések kialakítását!

 • Csöves acél vázszerkezet
 • Magas hátlapú profil kiváló oldalirányú támasztékkal
 • Igény szerint állítható, cserélhető fejtámla
 • Választható lapos vagy sportos profilpárnák
 • Ellánál az UV-sugárzásnak
 • Magas kopásállóság
 • Lélegző bőr borítás
 • Teljes színű hímzett márkajelzés
 • Fix vagy szabályozott háttámla beállítási lehetőség
 • Szerkezetileg tesztelt, európai szabványoknak megfelelő termék

Opcionálisan választhatsz kiegészítőket is!

 • Egyénileg szabályozott termosztatikus fűtés (A fűtéséhez a megrendelő építi ki az erősáramú hálózatot. A cserepad tartalmazza a 230V/12V-os biztonsági transzformátort és a székek elektromos fűtés kiépítését.)
 • Egyedi fedés kialakítása
 • Időjárásállású burkolatok
Background Image
Background Image
Sporttechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
SEPSI OSK Stadion - LED-perimeter rendszer bővítés

A SEPSI OSK Stadionba tervezett és épített kiegészítő LED-perimeter rendszert a szurkolói kijáratok fölé telepítettük. Az ötlet a Sepsi OSK vezetőségétől származott, hogy kilenc szurkolói kijárat fölé szereljünk LED-perimetert, ezzel bővítve a viz...

Projekt részletei
Új Hidegkuti Nándor Stadion: LED-es eredményjelző tervezés és kivitelezés - Perimeter és Digital Signage rendszer üzemeltetés

2016-ban a stadion teljes körű felújítására került sor, mely keretében két darab LED-es eredményjelző telepítésével bíztak meg bennünket. A kivitelezési munkálatok végeztével további, állandó feladatként nem csak az általunk telepített berendezés...

Projekt részletei
Background Image