Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Veszprém Arena - Instalarea sistemului de tabelă de marcaj mobil cu LED-uri și a perimetrului în aer liber

# tip: Eveniment sportiv
# locație: Veszprém Aréna - Veszprém, HU
Proiect

Telekom Veszprém Arena este a doua cea mai mare sală de sport și de evenimente din țară. Cea mai prestigioasă echipă de handbal din Ungaria, Telekom Veszprém, își joacă meciurile aici.

A trebuit să instalăm o tabelă de marcaj de 4 x 12 metri pătrați și un perimetru cu LED-uri de 80 de metri liniari în sală.

Provocare

De asemenea, ei doresc să utilizeze tabela de marcaj centrală și în locații externe. Era nevoie de o soluție prin care tabela de marcaj să poată fi deplasabilă peste tot. Aceasta este singura tabelă de marcaj mobilă de acest tip din Ungaria.

Soluție

► Sistemul nostru de iluminat YuChip Lighting *P4.8 de rezoluție **SMD tehnologie LED 4x12 metri pătrați nu este montat fix, ci mobil, astfel încât poate fi demontat și transportat.

Este utilizat în principal în spații în aer liber în timpul verii.

► Funcționând ca o suprafață pentru sponsori și publicitate, perimetrul LED cu tehnologie YuChip Lighting *P8 de rezoluție **SMD este detașabil și foarte rezistent la impact, ceea ce îl face să nu se deterioreze în timpul jocului.

► Locația proiectului: Veszprém Arena

Veszprém Arena este a patra cea mai mare sală de sport și de evenimente din Ungaria.

Adresa: 8200 Veszprém, Külső-kádártai út 5.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Handbal
Veszprém Arena - Instalarea sistemului de tabelă de marcaj mobil cu LED-uri și a perimetrului în aer liber 1
Veszprém Arena - Instalarea sistemului de tabelă de marcaj mobil cu LED-uri și a perimetrului în aer liber 2
Veszprém Arena - Instalarea sistemului de tabelă de marcaj mobil cu LED-uri și a perimetrului în aer liber 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Noul stadion Hidegkuti Nándor: Proiectare și implementare - tabelă de marcaj ecran cu LED-uri, operarea echipamentelor LED perimetru și Sistem Digital Signage

În 2016 stadionul a fost complet renovat și am fost însărcinați cu instalarea a două tabele de marcaj ecran cu LED-uri. După ce lucrările de construcțieau fost finalizate, avem sarcina suplimentară și permanentă nu numai de a operarea echipamente...

Detalii despre proiect
Background Image