Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

Veszprém Aréna - Kültéri mobil LED-es eredményjelző rendszer és perimeter telepítés

# típus: Sportesemény
# helyszín: Veszprém Aréna - Veszprém, HU
Projekt

A Telekom Veszprém Aréna a második legnagyobb hazai vidéki sport- és rendezvénycsarnoka. A legsikeresebb magyar kézilabda csapat, a Telekom Veszprém itt játssza mérkőzéseit.

A csarnokba egy 4x12 négyzetméteres eredményjelzőt, illetve 80 folyóméter LED-perimetert kellett telepítenünk.

Kihívás

A középső eredményjelző táblát külső helyszíneken is szeretnék használni. Egy olyan megoldásra volt szükség, ahol a scoreboard abszolút mozgatható. Ez Magyarországon az egyetlen ilyen jellegű mobilis eredményjelző tábla.

Megoldás

► Az általunk telepített kültéri, vízálló YuChip Lighting *P4.8-as felbontású **SMD technológiájú LED 4x12 négyzetméteres eredményjelző tábla nem fixen szerelt, hanem mobil, tehát szétszerelhető és szállítható.

Elsősorban a nyári időszakban külső rendezvényhelyszíneken kerül használatra.

► A szponzor és reklámfelületként funkcionáló YuChip Lighting *P8-as felbontású **SMD technológiájú LED-perimeter kitámasztható, nagymértékben ütésálló, így a játék közben sérülésmentesen üzemeltethető.

► A projekt helyszíne: Veszprém Aréna

A Veszprém Aréna Magyarország negyedik legnagyobb vidéki sport- és rendezvénycsarnoka.

Cím: 8200 Veszprém, Külső-kádártai út 5.

Sportaréna referencia | Magyarország

*P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

**SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

Projekt kategóriák
Kézilabda
Veszprém Aréna - Kültéri mobil LED-es eredményjelző rendszer és perimeter telepítés 1
Veszprém Aréna - Kültéri mobil LED-es eredményjelző rendszer és perimeter telepítés 2
Veszprém Aréna - Kültéri mobil LED-es eredményjelző rendszer és perimeter telepítés 3
További projektjeink
SEPSI OSK Stadion - LED-perimeter rendszer bővítés

A SEPSI OSK Stadionba tervezett és épített kiegészítő LED-perimeter rendszert a szurkolói kijáratok fölé telepítettük. Az ötlet a Sepsi OSK vezetőségétől származott, hogy kilenc szurkolói kijárat fölé szereljünk LED-perimetert, ezzel bővítve a viz...

Projekt részletei
Új Hidegkuti Nándor Stadion: LED-es eredményjelző tervezés és kivitelezés - Perimeter és Digital Signage rendszer üzemeltetés

2016-ban a stadion teljes körű felújítására került sor, mely keretében két darab LED-es eredményjelző telepítésével bíztak meg bennünket. A kivitelezési munkálatok végeztével további, állandó feladatként nem csak az általunk telepített berendezés...

Projekt részletei