Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Piscina Szeged Tiszavirág / Instalare sistem de cronometrare Omega

#tip: Eveniment sportiv
#locație: Szeged, HU
#partener: WEST HUNGÁRIA BAU Kft.
Proiect

Comanda a fost pentru instalarea și operarea sistemelor de tehnologie sportivă, de cronometrare și de tabele de marcaj pentru piscina Tiszavirág din Szeged.

Provocare

Am fost, de asemenea, responsabili pentru instalarea și operarea unui sistem complet de cronometrare pentru înot și polo și a accesoriilor suplimentare (cronometru de atac, panou de impact, 30 de pietre de start OMEGA), precum și a unui sistem de tabele de marcaj cu LED-uri și a software-ului ProVideoPlayer (PVP) asociat.

Soluție

Am instalat echipamente OMEGA fabricate de fabrica elvețiană la standarde internaționale, precum și un tabelă de marcaj cu LED-uri cu rezoluție *P8 **SMD de 24,57 de metri pătrați și ceasuri de cronometrare a timpului de atac, proiectate conform standardelor internaționale de polo pe apă.

Datorită peretelui mobil de la capătul bazinului, piscina de competiție este potrivită și pentru competiții de 25 metri cu traseu scurt, așa că a fost instalat și o tabelă de marcaj mobil cu LED-uri de 2x1 metri. Tabela de marcaj mobilă poate furniza date în paralel cu tabela de marcaj centrală, iar funcționarea acestora poate fi sincronizată.

► Locația proiectului: Sala de sport din Tiszavirág

Adresă: 6723 Szeged, Etelka sor 3-5/a

--

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Eveniment sportiv
Piscina Szeged Tiszavirág / Instalare sistem de cronometrare Omega 1
Piscina Szeged Tiszavirág / Instalare sistem de cronometrare Omega 2
Piscina Szeged Tiszavirág / Instalare sistem de cronometrare Omega 3
Piscina Szeged Tiszavirág / Instalare sistem de cronometrare Omega 4
Piscina Szeged Tiszavirág / Instalare sistem de cronometrare Omega 5
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
FINA 2022 – Sisteme de Tabelă de marcaj cu LED-uri și perimetru LED la evenimentele campionatului mondial de natație și polo pe apă

19th FINA World Championships Budapest 2022 🇭🇺 Campionatul mondial de natație din 2022 a avut loc în perioada 17 iunie - 3 iulie, fiind organizat de Federația internațională de natație (FINA) și Federația maghiară de natație, la Budapesta, Debrec...

Detalii despre proiect
Montaretribună și scaune de tribună mobile cu acționare electrică la Sala sporturilor NIKÉ de la Fonyód

Conform comenzii Asociației sportive NIKÉ a Academiei Sportive a Ungariei și a B Build & Trade Kft., am avut onoarea de a monta tribunele și scaunele de tribună mobile, cu acționare electrică, în sala de handbal cu capacitatea de aproape 1000 de pers...

Detalii despre proiect
Background Image