Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Piscina Szeged Tiszavirág / Instalare sistem de cronometrare Omega

# tip: Eveniment sportiv
# locație: Tiszavirág Sportuszoda - Szeged, HU
Proiect

Comanda a fost pentru instalarea și operarea sistemelor de tehnologie sportivă, de cronometrare și de tabele de marcaj pentru piscina Tiszavirág din Szeged.

Provocare

Am fost, de asemenea, responsabili pentru instalarea și operarea unui sistem complet de cronometrare pentru înot și polo și a accesoriilor suplimentare (cronometru de atac, panou de impact, 30 de pietre de start OMEGA), precum și a unui sistem de tabele de marcaj cu LED-uri și a software-ului ProVideoPlayer (PVP) asociat.

Soluție

Am instalat echipamente OMEGA fabricate de fabrica elvețiană la standarde internaționale, precum și un tabelă de marcaj cu LED-uri cu rezoluție *P8 **SMD de 24,57 de metri pătrați și ceasuri de cronometrare a timpului de atac, proiectate conform standardelor internaționale de polo pe apă.

Datorită peretelui mobil de la capătul bazinului, piscina de competiție este potrivită și pentru competiții de 25 metri cu traseu scurt, așa că a fost instalat și o tabelă de marcaj mobil cu LED-uri de 2x1 metri. Tabela de marcaj mobilă poate furniza date în paralel cu tabela de marcaj centrală, iar funcționarea acestora poate fi sincronizată.

► Locația proiectului: Piscină sportivă Tiszavirág

Adresă: 6723 Szeged, Etelka sor 3-5/a

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Eveniment sportiv
Piscina Szeged Tiszavirág / Instalare sistem de cronometrare Omega 1
Piscina Szeged Tiszavirág / Instalare sistem de cronometrare Omega 2
Piscina Szeged Tiszavirág / Instalare sistem de cronometrare Omega 3
Piscina Szeged Tiszavirág / Instalare sistem de cronometrare Omega 4
Piscina Szeged Tiszavirág / Instalare sistem de cronometrare Omega 5
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Noul stadion Hidegkuti Nándor: Proiectare și implementare - tabelă de marcaj ecran cu LED-uri, operarea echipamentelor LED perimetru și Sistem Digital Signage

În 2016 stadionul a fost complet renovat și am fost însărcinați cu instalarea a două tabele de marcaj ecran cu LED-uri. După ce lucrările de construcțieau fost finalizate, avem sarcina suplimentară și permanentă nu numai de a operarea echipamente...

Detalii despre proiect
Background Image