Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

Szegedi Tiszavirág Uszoda / Omega időmérő rendszer telepítés

# típus: Sportesemény
# helyszín: Tiszavirág Sportuszoda - Szeged, HU
Projekt

A szegedi Tiszavirág Uszodába sporttechnológia; időmérő- és eredményjelző rendszerek telepítése és üzemeltetése volt a megbízás.

Kihívás

Komplett úszás és vízilabda időmérő rendszer és kiegészítő tartozékok (támadás időmérő óra, beütő panel, 30 darab OMEGA rajtkő), valamint LED-es eredményjelző rendszer és a hozzá tartozó ProVideoPlayer (PVP) szoftver telepítése és üzemeltetése is a feladataink közé tartozott.

Megoldás

A svájci gyár által készített, nemzetközi előírásoknak megfelelő OMEGA eszközöket, illetve a nemzetközi vízilabda előírásoknak megfelelően kialakított 24,57 négyzetméteres *P8-as felbontású **SMD technológiájú LED-es eredményjelzőt és támadó időmérő órákat telepítettünk.

A mozgó végfalnak köszönhetően a versenymedence 25 méteres rövidpályás versenyekre is alkalmas, így, egy 2x1 méteres mobil LED-es eredményjelzőt is beépítettünk. A központi eredményjelzővel párhuzamosan a mobil eredményjelző is tud adatot szolgáltatni, működésük szinkronizálható.

► A projekt helyszíne: Tiszavirág Sportuszoda

Cím: 6723 Szeged, Etelka sor 3-5/a

Sportuszoda referencia | Magyarország

*P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

**SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

Projekt kategóriák
Sportesemény
Szegedi Tiszavirág Uszoda / Omega időmérő rendszer telepítés 1
Szegedi Tiszavirág Uszoda / Omega időmérő rendszer telepítés 2
Szegedi Tiszavirág Uszoda / Omega időmérő rendszer telepítés 3
Szegedi Tiszavirág Uszoda / Omega időmérő rendszer telepítés 4
Szegedi Tiszavirág Uszoda / Omega időmérő rendszer telepítés 5
További projektjeink
SEPSI OSK Stadion - LED-perimeter rendszer bővítés

A SEPSI OSK Stadionba tervezett és épített kiegészítő LED-perimeter rendszert a szurkolói kijáratok fölé telepítettük. Az ötlet a Sepsi OSK vezetőségétől származott, hogy kilenc szurkolói kijárat fölé szereljünk LED-perimetert, ezzel bővítve a viz...

Projekt részletei
Új Hidegkuti Nándor Stadion: LED-es eredményjelző tervezés és kivitelezés - Perimeter és Digital Signage rendszer üzemeltetés

2016-ban a stadion teljes körű felújítására került sor, mely keretében két darab LED-es eredményjelző telepítésével bíztak meg bennünket. A kivitelezési munkálatok végeztével további, állandó feladatként nem csak az általunk telepített berendezés...

Projekt részletei