Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

Szegedi Tiszavirág Uszoda / Omega időmérő rendszer telepítés

#típus: Sportesemény
#helyszín: Szeged, HU
#partner: WHB
Projekt

A szegedi Tiszavirág Uszodába sporttechnológia; időmérő- és eredményjelző rendszerek telepítése és üzemeltetése volt a megbízás.

Kihívás

Komplett úszás és vízilabda időmérő rendszer és kiegészítő tartozékok (támadás időmérő óra, beütő panel, 30 darab OMEGA rajtkő), valamint LED-es eredményjelző rendszer és a hozzá tartozó ProVideoPlayer (PVP) szoftver telepítése és üzemeltetése is a feladataink közé tartozott.

Megoldás

A svájci gyár által készített, nemzetközi előírásoknak megfelelő OMEGA eszközöket, illetve a nemzetközi vízilabda előírásoknak megfelelően kialakított 24,57 négyzetméteres *P8-as felbontású **SMD technológiájú LED-es eredményjelzőt és támadó időmérő órákat telepítettünk.

A mozgó végfalnak köszönhetően a versenymedence 25 méteres rövidpályás versenyekre is alkalmas, így, egy 2x1 méteres mobil LED-es eredményjelzőt is beépítettünk. A központi eredményjelzővel párhuzamosan a mobil eredményjelző is tud adatot szolgáltatni, működésük szinkronizálható.

*P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

**SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

Projekt kategóriák
Sportesemény
Szegedi Tiszavirág Uszoda / Omega időmérő rendszer telepítés 1
Szegedi Tiszavirág Uszoda / Omega időmérő rendszer telepítés 2
Szegedi Tiszavirág Uszoda / Omega időmérő rendszer telepítés 3
Szegedi Tiszavirág Uszoda / Omega időmérő rendszer telepítés 4
Szegedi Tiszavirág Uszoda / Omega időmérő rendszer telepítés 5
Background Image
Background Image
További projektjeink
LED-poszterek a  Groupama Arénában

A Sportfive Hungary Kft. információs táblák és reklámfelületek elhelyezése mellett döntött a Groupama Arénában a Ferencvárosi Torna Club kontra Mezőkövesd Zsóry labdarúgó mérkőzésre.

Projekt részletei
Vizuáltechnikai üzemeltetés a XIV. NN Ultrabalaton versenyen

Szponzor videók gyártása és megjelenítése 12 darab LED-poszteren a XIV. NN Ultrabalaton versenyen.

Projekt részletei
Background Image