Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Operarea tehnologiei vizuale la a XIV-a cursă NN Ultrabalaton

#tip: Eveniment sportiv
#locație: Balatonfüred, HU
#partener: Balatonman Triatlon Kft.
Proiect

Producția și afișarea videoclipurilor sponsorilor pe 12 afișe cu LED-uri la cea de-a XIV-a cursă NN Ultrabalaton.

Provocare

Încă de la sfârșitul anului trecut, partenerul împreună cu noi am decis să instalăm pereți cu LED-uri încorporați în 2 puncte ale cortului mare. Din cauza pandemiei, evenimentul, programat inițial pentru luna mai, a fost amânat pentru primul weekend din octombrie și, în conformitate cu normele epidemiologice, a trebuit să acordăm prioritate soluțiilor în aer liber. Pe parcursul celor 4 zile de concurs, exponatele au trebuit să fie mutate dintr-un loc în altul într-un timp scurt.

Soluție

Deoarece afișajele trebuiau să fie mutate de mai multe ori și într-un timp relativ scurt, am propus afișe mobile cu LED-uri în locul pereților cu LED-uri încorporați; 6 afișe cu LED-uri au fost plasate una lângă alta și utilizate ca un singur afișaj mare atunci când au fost conectate împreună. Au fost implementate două seturi ale acestei soluții de înaltă rezoluție; reconstruirea unui set nu a durat mai mult de 15-20 de minute.

Am fost în contact cu aproape 35 de sponsori, pentru care am realizat și conținutul afișat pe afișele cu LED-uri. În ceea ce privește grafica, am profitat de faptul că afișele cu LED-uri au un cadru: ne-am jucat cu conținutul, făcând ca acesta să apară separat și apoi să formeze o imagine de ansamblu la un moment dat. Acest lucru ne-a permis să contribuim la experiența sportivă a XIV NN Ultrabalaton cu o soluție spectaculoasă și atrăgătoare

Categorii de proiecte
Eveniment sportiv
Elemente tehnologice
Afișe LED
Operarea tehnologiei vizuale la a XIV-a cursă NN Ultrabalaton 1
Operarea tehnologiei vizuale la a XIV-a cursă NN Ultrabalaton 2
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Montaretribună și scaune de tribună mobile cu acționare electrică la Sala sporturilor NIKÉ de la Fonyód

Conform comenzii Asociației sportive NIKÉ a Academiei Sportive a Ungariei și a B Build & Trade Kft., am avut onoarea de a monta tribunele și scaunele de tribună mobile, cu acționare electrică, în sala de handbal cu capacitatea de aproape 1000 de pers...

Detalii despre proiect
Stadionul Szusza Ferenc / Stadionul Újpest și-a schimbat aspectul: în tribune au fost instalate scaune moderne

Clubul Újpest 1885 Football Kft. a solicitat înlocuirea scaunelor din tribună uzate și deteriorate, în cadrul proiectului de renovare generală a stadionului Szusza Ferenc.

Detalii despre proiect
Background Image