Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Operarea tehnologiei vizuale la a XIV-a cursă NN Ultrabalaton

# tip: Eveniment sportiv
# locație: Balatonfüred, HU
Proiect

Producția și afișarea videoclipurilor sponsorilor pe 12 afișaje LED poster digitale la cea de-a XIV-a cursă NN Ultrabalaton.

Provocare

Împreună cu partenerul, am decis încă la sfârșitul anului trecut să instalăm ecranuri LED construite în 2 puncte ale cortului mare.

Din cauza pandemiei, evenimentul, programat inițial pentru luna mai, a fost amânat pentru primul weekend din octombrie și, în conformitate cu normele epidemiologice, a trebuit să acordăm prioritate soluțiilor în aer liber. Pe parcursul celor 4 zile de concurs, afișajele au trebuit să fie mutate dintr-un loc în altul într-un timp scurt.

Soluție

► Deoarece afișajele trebuiau să fie mutate de mai multe ori și într-un timp relativ scurt, am propus afișaje LED poster digitale în locul ecranurilor LED încorporați; am plasat 6 afișaje LED poster digitale unul lângă altul și le-am folosit ca un singur afișaj mare.

Au fost implementate două seturi ale acestei soluții de înaltă rezoluție; reconstruirea unui set nu a durat mai mult de 15-20 de minute.

► Am lucrat împreună cu aproape 35 de sponsori, și am creat conținuturile lor afișate pe afișajele LED poster digitale.

În ceea ce privește grafica, am profitat de faptul că afișajele LED poster digitaleau un cadru: ne-am jucat cu conținuturile, făcând ca aceștia să apară separat și apoi să formeze o singură imagine la un moment dat.

Acest lucru ne-a permis să contribuim la experiența sportivă a XIV NN Ultrabalaton cu o soluție spectaculoasă și atrăgătoare.

Categorii de proiecte
Eveniment sportiv
Elemente tehnologice
Afișaj LED poster digital
Operarea tehnologiei vizuale la a XIV-a cursă NN Ultrabalaton 1
Operarea tehnologiei vizuale la a XIV-a cursă NN Ultrabalaton 2
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Noul stadion Hidegkuti Nándor: Proiectare și implementare - tabelă de marcaj ecran cu LED-uri, operarea echipamentelor LED perimetru și Sistem Digital Signage

În 2016 stadionul a fost complet renovat și am fost însărcinați cu instalarea a două tabele de marcaj ecran cu LED-uri. După ce lucrările de construcțieau fost finalizate, avem sarcina suplimentară și permanentă nu numai de a operarea echipamente...

Detalii despre proiect
Background Image