Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

Vizuáltechnikai üzemeltetés a XIV. NN Ultrabalaton versenyen

#típus: Sportesemény
#helyszín: Balatonfüred, HU
#partner: Balatonman Triatlon Kft.
Projekt

Szponzor videók gyártása és megjelenítése 12 darab LED-poszteren a XIV. NN Ultrabalaton versenyen.

Kihívás

A partnerrel már előző év végén meghatároztuk, hogy épített LED-falakat telepítünk a nagy sátor 2 pontjába. A pandémia miatt az eredetileg májusra tervezett verseny október első hétvégéjére csúszott, valamint összhangban a járványügyi szabályokkal előtérbe kellett helyezni a szabadtéri megoldásokat. A verseny 4 napja alatt a kijelzőket rövid idő alatt kellett egyik helyről a másikra telepíteni.

Megoldás

Mivel többször és viszonylag kevés idő alatt kellett megoldani a kijelzők áttelepítését, ezért az épített LED-falak helyett a mobilis LED-posztereket javasoltunk; 6 darab LED-posztert helyeztünk egymás mellé, melyeket összekötve egyetlen nagy kijelzőként használtunk. Ebből a nagy felbontású megoldásból két szettet helyeztünk ki; egy szettnek az átépítése nem tartott tovább 15-20 percnél.

Közel 35 szponzorral tartottuk a kapcsolatot, akiknek a LED-poszteren megjelenített tartalmaikat is mi készítettük. A grafikai munkánál kihasználtuk azt a tényezőt, hogy a LED-posztereknek kerete van: a tartalmakkal úgy játszottunk, hogy a tartalmak külön-külön jelentek meg, majd egy adott pontban egy nagy képpé alakultak. Ezáltal egy látványos és figyelemfelkeltő megoldással tudtunk hozzájárulni a XIV. NN Ultrabalaton sportélményéhez.

Projekt kategóriák
Sportesemény
Technológiai elemek
LED-poszter
Vizuáltechnikai üzemeltetés a XIV. NN Ultrabalaton versenyen 1
Vizuáltechnikai üzemeltetés a XIV. NN Ultrabalaton versenyen 2
Background Image
Background Image
További projektjeink
Elektromos mozgatású mobil lelátó és lelátószékek telepítése a fonyódi NIKÉ Sportcsarnokban

A NIKÉ Sportegyesület Magyar Sportakadémia megrendelése alapján, a B Build & Trade Kft. megbízásából elektromos mozgatású mobil lelátó és lelátószékek telepítésére kaptunk megbízást a közel 1000 fős, háromszintes, 3720 négyzetméter nettó alapterületű...

Projekt részletei
Szusza Ferenc Stadion / Új arculatba öltözött az Újpesti stadion: korszerű székek kerültek a nézőtéri lelátókra

Az elhasználódott és megrongálódott lelátószékek cseréjét a Szusza Ferenc Stadion teljeskörű rekonstrukciója keretében rendelte meg az Újpest 1885 Futball Kft.

Projekt részletei
Background Image