Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Noua tabelă de marcaj cu LED-uri la stadionul Szusza Ferenc

#tip: Eveniment sportiv
#locație: Budapest, HU
#partener: Újpest FC
Proiect

Solicitarea partenerului a fost de a înlocui tabela de marcaj cu LED-uri existentă cu una nouă, care să facă față provocărilor tehnice ale sportului mai repede și mai ușor, să ofere cea mai recentă tehnologie și cea mai bună rezoluție și, de asemenea, instalarea unui perimetru cu LED-uri, care este deja obișnuit la evenimentele sportive.

Provocare

Deoarece stadionul Szusza Ferenc este stadionul de fotbal al Újpest FC, club cu care am colaborat și în trecut, erau relativ puține condiții locale necunoscute, deoarece cunoșteam locația și circumstanțele.

Cu toate acestea, un meci al echipei naționale a trebuit să respecte și cerințele UEFA, care sunt destul de complexe, atât în ceea ce privește echipamentele tehnice care trebuie instalate, cât și în ceea ce privește specificațiile tehnice ale sistemelor.

Soluție

Ținând cont de cele de mai sus, precum și de regulile stricte de siguranță pentru afișajul în aer liber, noua tabela de marcaj de tip LedSmart Super Power Color Q6.6 de 30 de metri pătrați cu un raport de aspect de 16:9 și rezoluție *P6.6 cu tehnologie RGB *SMD a debutat în ziua meciului echipei naționale.

--

Cu ocazia Cupei UEFA am oferit, de asemenea, un serviciu suplimentar cu LED-uri: perimetrul cu LED-uri: *P5,95 a fost instalat și a funcționat cu un perimetru perfect de 260 de metri liniari de LED-uri, fără niciun fel de probleme.

Am pus la dispoziție personal tehnic pentru această operațiune.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Fotbal
Meci de sport
Noua tabelă de marcaj cu LED-uri la stadionul Szusza Ferenc 1
Noua tabelă de marcaj cu LED-uri la stadionul Szusza Ferenc 2
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
FINA 2022 – Sisteme de Tabelă de marcaj cu LED-uri și perimetru LED la evenimentele campionatului mondial de natație și polo pe apă

19th FINA World Championships Budapest 2022 🇭🇺 Campionatul mondial de natație din 2022 a avut loc în perioada 17 iunie - 3 iulie, fiind organizat de Federația internațională de natație (FINA) și Federația maghiară de natație, la Budapesta, Debrec...

Detalii despre proiect
Montaretribună și scaune de tribună mobile cu acționare electrică la Sala sporturilor NIKÉ de la Fonyód

Conform comenzii Asociației sportive NIKÉ a Academiei Sportive a Ungariei și a B Build & Trade Kft., am avut onoarea de a monta tribunele și scaunele de tribună mobile, cu acționare electrică, în sala de handbal cu capacitatea de aproape 1000 de pers...

Detalii despre proiect
Background Image