Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Noua tabelă de marcaj cu LED-uri la stadionul Szusza Ferenc

# tip: Eveniment sportiv
# locație: Szusza Ferenc stadion - Budapest, HU
# partener: Újpest FC
Proiect

Solicitarea partenerului nostru a fost de a înlocui tabela de marcaj LED existentă cu una nouă, care să facă față provocărilor tehnologiei sportive mai repede și mai ușor, cu cea mai recentă tehnologie și cea mai bună rezoluție.

De asemenea, a fost necesar să se instaleze perimetrul LED care este acum ceva obișnuit la evenimentele sportive.

Provocare

Deoarece stadionul Szusza Ferenc este stadionul de fotbal al Újpest FC, club cu care am colaborat și în trecut, erau relativ puține condiții locale necunoscute, deoarece cunoșteam locația și circumstanțele.

Cu toate acestea, un meci al echipei naționale a trebuit să respecte și cerințele UEFA, care sunt destul de complexe, atât în ceea ce privește echipamentele tehnice care trebuie instalate, cât și în ceea ce privește specificațiile tehnice ale sistemelor.

Soluție

► Ținând cont de cele de mai sus, precum și de regulile stricte de siguranță pentru afișajul în aer liber, noua tabela de marcaj de tip LedSmart Super Power Color Q6.6 de 30 de metri pătrați cu un raport de aspect de 16:9 și rezoluție *P6.6 cu tehnologie RGB *SMD a debutat în ziua meciului echipei naționale.

► Cu ocazia Cupei UEFA am oferit, de asemenea, un serviciu suplimentar cu LED-uri: perimetrul cu LED-uri *P5,95 a fost instalat și a funcționat cu un perimetru perfect de 260 de metri liniari de LED-uri, fără niciun fel de probleme.

Am pus la dispoziție personal tehnic pentru această operațiune.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Fotbal
Meci de sport
Noua tabelă de marcaj cu LED-uri la stadionul Szusza Ferenc 1
Noua tabelă de marcaj cu LED-uri la stadionul Szusza Ferenc 2
Noua tabelă de marcaj cu LED-uri la stadionul Szusza Ferenc 3
Noua tabelă de marcaj cu LED-uri la stadionul Szusza Ferenc 4
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Noul stadion Hidegkuti Nándor: Proiectare și implementare - tabelă de marcaj ecran cu LED-uri, operarea echipamentelor LED perimetru și Sistem Digital Signage

În 2016 stadionul a fost complet renovat și am fost însărcinați cu instalarea a două tabele de marcaj ecran cu LED-uri. După ce lucrările de construcțieau fost finalizate, avem sarcina suplimentară și permanentă nu numai de a operarea echipamente...

Detalii despre proiect
Background Image