Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

Új LED-es eredményjelző a Szusza Ferenc stadionban

# típus: Sportesemény
# helyszín: Szusza Ferenc stadion - Budapest, HU
# partner: Újpest FC
Projekt

Partnerünk kérése az volt, hogy a már meglévő LED-es eredményjelzőt egy újra cseréljük, olyanra, amely a sporttechnikai kihívásokat gyorsabban és gördülékenyebben kezeli, a legújabb technológiát és legjobb felbontást biztosítja.

Valamint szükség volt a sporteseményeken már megszokottnak számító LED-perimeter telepítésére is.

Kihívás

Mivel a Szusza Ferenc Stadion az Újpest FC labdarúgó stadionja már korábban is volt partnerünk, így viszonylag kevés ismeretlen helyi adottsággal kellett számolni, hiszen ismertük a helyszínt és a körülményeket.

Egy válogatott meccsen azonban az UEFA által támasztott követelményrendszernek is meg kellett felelni, amelyek elég sokrétűek, mind a telepíteni kívánt technikai eszközök, mind pedig azok rendszermérnöki előírásai tekintetében.

Megoldás

► Figyelembe véve a fentieket, továbbá a kültéri kihelyezés szigorú biztonsági szabályait, a válogatott meccs napján debütált a vadonatúj, 16:9–es képarányú *P6.6-os felbontású 30 négyzetméteres LedSmart Super Power Color Q6.6 típusú RGB *SMD technológiájú LED–es eredményjelző.

► Az UEFA kupa alkalmából kiegészítő LED-es szolgáltatást is nyújtottunk: A *P5,95–ös LED–perimetert pedig 260 folyóméter hosszan sikerült tökéletesen problémamentesen telepítenünk és üzemeltetnünk.

Az üzemeltetéshez technikai személyzetet biztosítottunk.

*P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

**SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

Projekt kategóriák
Labdarúgás
Sportmérkőzés
Új LED-es eredményjelző a Szusza Ferenc stadionban 1
Új LED-es eredményjelző a Szusza Ferenc stadionban 2
Új LED-es eredményjelző a Szusza Ferenc stadionban 3
Új LED-es eredményjelző a Szusza Ferenc stadionban 4
Background Image
Background Image
További projektjeink
SEPSI OSK Stadion - LED-perimeter rendszer bővítés

A SEPSI OSK Stadionba tervezett és épített kiegészítő LED-perimeter rendszert a szurkolói kijáratok fölé telepítettük. Az ötlet a Sepsi OSK vezetőségétől származott, hogy kilenc szurkolói kijárat fölé szereljünk LED-perimetert, ezzel bővítve a viz...

Projekt részletei
Új Hidegkuti Nándor Stadion: LED-es eredményjelző tervezés és kivitelezés - Perimeter és Digital Signage rendszer üzemeltetés

2016-ban a stadion teljes körű felújítására került sor, mely keretében két darab LED-es eredményjelző telepítésével bíztak meg bennünket. A kivitelezési munkálatok végeztével további, állandó feladatként nem csak az általunk telepített berendezés...

Projekt részletei
Background Image