Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

Új LED-es eredményjelző a Szusza Ferenc stadionban

#típus: Sportesemény
#helyszín: Budapest, HU
#partner: Újpest FC
Projekt

A partner kérése az volt, hogy a már meglévő LED-es eredményjelzőt egy újra cseréljük, olyanra, amely a sporttechnikai kihívásokat gyorsabban és gördülékenyebben kezeli, a legújabb technológiát és legjobb felbontást biztosítja, valamint szükség volt a sporteseményeken már megszokottnak számító LED-perimeter telepítésére is.

Kihívás

Mivel a Szusza Ferenc Stadion az Újpest FC labdarúgó stadionja már korábban is volt partnerünk, így viszonylag kevés ismeretlen helyi adottsággal kellett számolni, hiszen ismertük a helyszínt és a körülményeket.

Egy válogatott meccsen azonban az UEFA által támasztott követelményrendszernek is meg kellett felelni, amelyek elég sokrétűek, mind a telepíteni kívánt technikai eszközök, mind pedig azok rendszermérnöki előírásai tekintetében.

Megoldás

Figyelembe véve a fentieket, továbbá a kültéri kihelyezés szigorú biztonsági szabályait, a válogatott meccs napján debütált a vadonatúj, 16:9–es képarányú *P6.6-os felbontású 30 négyzetméteres LedSmart Super Power Color Q6.6 típusú RGB *SMD technológiájú LED–es eredményjelző.

--

Az UEFA kupa alkalmából kiegészítő LED-es szolgáltatást is nyújtottunk: A *P5,95–ös LED–perimetert pedig 260 folyóméter hosszan sikerült tökéletesen problémamentesen telepítenünk és üzemeltetnünk.

Az üzemeltetéshez technikai személyzetet biztosítottunk.

*P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

**SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

Projekt kategóriák
Labdarúgás
Sportmérkőzés
Új LED-es eredményjelző a Szusza Ferenc stadionban 1
Új LED-es eredményjelző a Szusza Ferenc stadionban 2
Background Image
Background Image
További projektjeink
FINA 2022 – LED-es eredményjelző és LED-perimeter rendszerek a vizes világbajnokság vízilabda sport eseményein

19th FINA World Championships Budapest 2022 🇭🇺 A 2022-es úszó-világbajnokságot június 17. és július 3. között rendezték a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) és a Magyar Úszó Szövetség szervezésében Budapesten, Debrecenben, Sopronban és Szegeden. ...

Projekt részletei
Elektromos mozgatású mobil lelátó és lelátószékek telepítése a fonyódi NIKÉ Sportcsarnokban

A NIKÉ Sportegyesület Magyar Sportakadémia megrendelése alapján, a B Build & Trade Kft. megbízásából elektromos mozgatású mobil lelátó és lelátószékek telepítésére kaptunk megbízást a közel 1000 fős, háromszintes, 3720 négyzetméter nettó alapterületű...

Projekt részletei
Background Image