Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Instalarea sistemului de tabelă de marcaj cu LED-uri și perimetrului cu LED-uri în interior

#tip: Eveniment sportiv
#locație: Oroszlány, HU
#partener: Oroszlányi Sportegylet
Proiect

Echipa de baschet din Oroszlány, care la acel moment juca în liga a doua, a primit o sală de baschet nouă, impresionantă, care a fost special dedicată acestui sport. Clientul nostru dorea nu numai ecrane LED, ci și un perimetru mare de LED-uri de interior.

Provocare

La proiectarea sălii, s-a acordat o atenție deosebită pentru a se asigura că aceasta îndeplinește și standardele FIBA 2, astfel încât să poată găzdui atât meciuri naționale, cât și internaționale. Designul sălii este diferit, zona de joc fiind cu un metru și jumătate mai joasă decât cea a spectatorilor, astfel că este construită cu o bază încastrată.

Soluție

Instalarea sistemului de tabele de marcaj cu LED-uri și a perimetrului cu LED-uri pentru interior: 2 tabele de marcaj cu LED-uri Yuchip Lighting *P8 cu rezoluție **SMD de 10x15 metri pătrați și 50 de metri liniari de perimetre cu LED-uri Yuchip Lighting *P8 cu rezoluție **SMD au fost instalate în această nouă sală de importanță internațională. Perimetrul poate fi fixat pe un suport, și este foarte rezistent la impact, putând fi operat în timpul jocului fără pericol de accidentări.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Baschet
Instalarea sistemului de tabelă de marcaj cu LED-uri și perimetrului cu LED-uri în interior 1
Instalarea sistemului de tabelă de marcaj cu LED-uri și perimetrului cu LED-uri în interior 2
Instalarea sistemului de tabelă de marcaj cu LED-uri și perimetrului cu LED-uri în interior 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Montaretribună și scaune de tribună mobile cu acționare electrică la Sala sporturilor NIKÉ de la Fonyód

Conform comenzii Asociației sportive NIKÉ a Academiei Sportive a Ungariei și a B Build & Trade Kft., am avut onoarea de a monta tribunele și scaunele de tribună mobile, cu acționare electrică, în sala de handbal cu capacitatea de aproape 1000 de pers...

Detalii despre proiect
Stadionul Szusza Ferenc / Stadionul Újpest și-a schimbat aspectul: în tribune au fost instalate scaune moderne

Clubul Újpest 1885 Football Kft. a solicitat înlocuirea scaunelor din tribună uzate și deteriorate, în cadrul proiectului de renovare generală a stadionului Szusza Ferenc.

Detalii despre proiect
Background Image