Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Instalarea sistemului de tabelă de marcaj cu LED-uri și perimetrului cu LED-uri în interior

# tip: Eveniment sportiv
# locație: Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok - Oroszlány, HU
Proiect

Echipa de baschet din Oroszlány, care la acel moment juca în liga a doua, a primit o sală de baschet nouă, impresionantă, care a fost special dedicată acestui sport. Clientul nostru dorea nu numai ecrane LED, ci și un perimetru mare de LED-uri de interior.

Provocare

La proiectarea sălii, s-a acordat o atenție deosebită pentru a se asigura că aceasta îndeplinește și standardele FIBA 2, astfel încât să poată găzdui atât meciuri naționale, cât și internaționale. Designul sălii este diferit, zona de joc fiind cu un metru și jumătate mai joasă decât cea a spectatorilor, astfel că este construită cu o bază încastrată.

Soluție

Instalarea sistemului de tabele de marcaj cu LED-uri și a perimetrului cu LED-uri pentru interior: 2 tabele de marcaj cu LED-uri Yuchip Lighting *P8 cu rezoluție **SMD de 10x15 metri pătrați și 50 de metri liniari de perimetre cu LED-uri Yuchip Lighting *P8 cu rezoluție **SMD au fost instalate în această nouă sală de importanță internațională.

Perimetrul poate fi fixat pe un suport, și este foarte rezistent la impact, putând fi operat în timpul jocului fără pericol de accidentări.

► Locația proiectului: Sala de sport András Krajnyik "Akác"

Adresă: 2840 Oroszlány, Szent Borbála tér 2. (Fő tér 2.)

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Baschet
Instalarea sistemului de tabelă de marcaj cu LED-uri și perimetrului cu LED-uri în interior 1
Instalarea sistemului de tabelă de marcaj cu LED-uri și perimetrului cu LED-uri în interior 2
Instalarea sistemului de tabelă de marcaj cu LED-uri și perimetrului cu LED-uri în interior 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Noul stadion Hidegkuti Nándor: Proiectare și implementare - tabelă de marcaj ecran cu LED-uri, operarea echipamentelor LED perimetru și Sistem Digital Signage

În 2016 stadionul a fost complet renovat și am fost însărcinați cu instalarea a două tabele de marcaj ecran cu LED-uri. După ce lucrările de construcțieau fost finalizate, avem sarcina suplimentară și permanentă nu numai de a operarea echipamente...

Detalii despre proiect
Background Image