Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

Beltéri LED-es eredményjelző rendszer és LED-perimeter telepítés

#típus: Sportesemény
#helyszín: Oroszlány, HU
#partner: Oroszlányi Sportegylet
Projekt

Az oroszlányi, akkor NB II-es kosárlabda csapat új, impozáns kosárlabdacsarnokot kapott, melyet kifejezetten ennek a sportnak szenteltek. Nem csak LED-kijelzőket, hanem nagyméretű folyó beltéri LED-perimetert is szeretett volna megrendelőnk.

Kihívás

A csarnok tervezésekor külön hangsúlyt fektettek arra, hogy a FIBA 2-es előírásainak is megfeleljen, így válogatott és nemzeti mérkőzéseknek egyaránt otthont ad. A csarnok kialakítása eltér a megszokottól, a játéktér a nézőkhöz képest másfél méterrel lejjebb helyezkedik el, tehát alapjaiban süllyesztett megoldással építették.

Megoldás

A beltéri LED-es eredményjelző rendszer és LED-perimeter telepítés: A 2 darab 10x15 négyzetméteres Yuchip Lighting *P8-as felbontású **SMD technológiájú LED-es eredményjelzőt és a szintén Yuchip Lighting *P8-as felbontású **SMD technológiájú 50 folyóméter LED-perimetert telepítettünk ebbe az új, nemzetközileg is jelentős csarnokba. A perimeter kitámasztható, nagymértékben ütésálló, így a játék közben sérülésmentesen üzemeltethető.

*P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

**SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

Projekt kategóriák
Kosárlabda
Beltéri LED-es eredményjelző rendszer és LED-perimeter telepítés 1
Beltéri LED-es eredményjelző rendszer és LED-perimeter telepítés 2
Beltéri LED-es eredményjelző rendszer és LED-perimeter telepítés 3
Background Image
Background Image
További projektjeink
Elektromos mozgatású mobil lelátó és lelátószékek telepítése a fonyódi NIKÉ Sportcsarnokban

A NIKÉ Sportegyesület Magyar Sportakadémia megrendelése alapján, a B Build & Trade Kft. megbízásából elektromos mozgatású mobil lelátó és lelátószékek telepítésére kaptunk megbízást a közel 1000 fős, háromszintes, 3720 négyzetméter nettó alapterületű...

Projekt részletei
Szusza Ferenc Stadion / Új arculatba öltözött az Újpesti stadion: korszerű székek kerültek a nézőtéri lelátókra

Az elhasználódott és megrongálódott lelátószékek cseréjét a Szusza Ferenc Stadion teljeskörű rekonstrukciója keretében rendelte meg az Újpest 1885 Futball Kft.

Projekt részletei
Background Image