Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

Beltéri LED-es eredményjelző rendszer és LED-perimeter telepítés

# típus: Sportesemény
# helyszín: Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok - Oroszlány, HU
Projekt

Az oroszlányi, akkor NB II-es kosárlabda csapat új, impozáns kosárlabdacsarnokot kapott, melyet kifejezetten ennek a sportnak szenteltek. Nem csak LED-kijelzőket, hanem nagyméretű folyó beltéri LED-perimetert is szeretett volna megrendelőnk.

Kihívás

A csarnok tervezésekor külön hangsúlyt fektettek arra, hogy a FIBA 2-es előírásainak is megfeleljen, így válogatott és nemzeti mérkőzéseknek egyaránt otthont ad. A csarnok kialakítása eltér a megszokottól, a játéktér a nézőkhöz képest másfél méterrel lejjebb helyezkedik el, tehát alapjaiban süllyesztett megoldással építették.

Megoldás

A beltéri LED-es eredményjelző rendszer és LED-perimeter telepítés: A 2 darab 10x15 négyzetméteres Yuchip Lighting *P8-as felbontású **SMD technológiájú LED-es eredményjelzőt és a szintén Yuchip Lighting *P8-as felbontású **SMD technológiájú 50 folyóméter LED-perimetert telepítettünk ebbe az új, nemzetközileg is jelentős csarnokba.

A perimeter kitámasztható, nagymértékben ütésálló, így a játék közben sérülésmentesen üzemeltethető.

► A projekt helyszíne: Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok

Cím: 2840 Oroszlány, Szent Borbála tér 2. (Fő tér 2.)

*P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

**SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

Projekt kategóriák
Kosárlabda
Beltéri LED-es eredményjelző rendszer és LED-perimeter telepítés 1
Beltéri LED-es eredményjelző rendszer és LED-perimeter telepítés 2
Beltéri LED-es eredményjelző rendszer és LED-perimeter telepítés 3
Background Image
Background Image
További projektjeink
SEPSI OSK Stadion - LED-perimeter rendszer bővítés

A SEPSI OSK Stadionba tervezett és épített kiegészítő LED-perimeter rendszert a szurkolói kijáratok fölé telepítettük. Az ötlet a Sepsi OSK vezetőségétől származott, hogy kilenc szurkolói kijárat fölé szereljünk LED-perimetert, ezzel bővítve a viz...

Projekt részletei
Új Hidegkuti Nándor Stadion: LED-es eredményjelző tervezés és kivitelezés - Perimeter és Digital Signage rendszer üzemeltetés

2016-ban a stadion teljes körű felújítására került sor, mely keretében két darab LED-es eredményjelző telepítésével bíztak meg bennünket. A kivitelezési munkálatok végeztével további, állandó feladatként nem csak az általunk telepített berendezés...

Projekt részletei
Background Image