Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Generali Night Run Budapest / Instalare perimetru cu LED-uri și tabelă de marcaj cu LED-uri în aer liber

# tip: Eveniment sportiv
# locație: Budapest, HU
Proiect

Pentru Night Run organizat de Generali, sarcina a fost de a monta porți mari de aluminiu, de a instala pereți cu LED-uri (tabele de marcaj cu LED-uri), de a instala perimetre cu LED-uri și de a produce conținut pentru afișajele acestor dispozitive.

Provocare

Deși planificarea și organizarea evenimentului au început în decembrie 2019, din cauza incertitudinii cauzate de coronavirus, abia în ultimul moment am aflat dacă evenimentul va putea avea loc, astfel că a trebuit să punem în aplicare solicitările Clientului într-un timp foarte scurt.

Soluție

Instalare perimetru cu LED-uri și tabelă de marcaj cu LED-uri pentru exterior: poarta de sosire era o structură de susținere mare din aluminiu pe care a fost montat pe fiecare parte, în formă de ""U"" inversat, un perete cu LED-uri de 1-1 2x12 metri pătrați, rezistent la apă, Uniview TEKKEN *P5.95 rezoluție **tehnologie SMD; alergătorii au trecut pe dedesubt.

A trebuit, de asemenea, să integrăm un perimetru cu LED-uri de 30 de metri liniari, și apoi să optimizăm conținutul (animația) produs de aceste trei ecrane în funcție de dimensiunea afișajului.

Misiunea a fost îndeplinită cu succes datorită a două motive: comunicarea constantă cu clientul și preasamblarea și testarea în depozitul nostru.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Comunicare de marketing
Comunicări despre sport
Eveniment sportiv
Generali Night Run Budapest / Instalare perimetru cu LED-uri și tabelă de marcaj cu LED-uri în aer liber 1
Generali Night Run Budapest / Instalare perimetru cu LED-uri și tabelă de marcaj cu LED-uri în aer liber 2
Generali Night Run Budapest / Instalare perimetru cu LED-uri și tabelă de marcaj cu LED-uri în aer liber 3
Generali Night Run Budapest / Instalare perimetru cu LED-uri și tabelă de marcaj cu LED-uri în aer liber 4
Generali Night Run Budapest / Instalare perimetru cu LED-uri și tabelă de marcaj cu LED-uri în aer liber 5
Generali Night Run Budapest / Instalare perimetru cu LED-uri și tabelă de marcaj cu LED-uri în aer liber 6
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Noul stadion Hidegkuti Nándor: Proiectare și implementare - tabelă de marcaj ecran cu LED-uri, operarea echipamentelor LED perimetru și Sistem Digital Signage

În 2016 stadionul a fost complet renovat și am fost însărcinați cu instalarea a două tabele de marcaj ecran cu LED-uri. După ce lucrările de construcțieau fost finalizate, avem sarcina suplimentară și permanentă nu numai de a operarea echipamente...

Detalii despre proiect
Background Image