Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

Generali Night Run Budapest futóverseny / Kültéri LED-perimeter és LED-es eredményjelző telepítés

#típus: Sportesemény
#helyszín: Budapest, HU
#partner: Balatonman Triatlon Kft.
Projekt

A Generali által szervezett Night Run futóversenyen nagyméretű alumínium kapu felállítása, ezekre LED-falak (LED-es eredményjelző) szerelése, LED-perimeter telepítés, valamint ezen eszközök megjelenítőire tartalomgyártás volt a feladat.

Kihívás

Bár az esemény tervezése és szervezése már 2019. decemberében megkezdődött, a koronavírus okozta bizonytalanság miatt mégis utolsó pillanatban derült ki, hogy egyáltalán megtartható-e a rendezvény, így gyakorlatilag nagyon rövid idő alatt kellett megvalósítanunk a Megrendelő kéréseit.

Megoldás

A kültéri LED-perimeter és LED-es eredményjelző telepítés: A célkapu egy nagyméretű, alumíniumból készült tartószerkezet volt, amelyre kétoldalt 1-1 db 2x12 négyzetméteres kültéri, vízálló Uniview TEKKEN *P5.95-ös felbontású **SMD technológiájú LED-falat szereltünk fordított „U” alakban; a futók ez alatt haladtak át.

Továbbá 30 folyóméter LED-perimetert kellett integrálnunk, majd ennek a három megjelenítőnek az álalunk gyártott tartalmát (animáció) az adott kijelző méretre optimalizálnunk.

A sikeres teljesítés két okból jött létre: a megbízóval folyamatos kapcsolattartás, illetve a raktárunkban való előzetes összeszerelés és próba járult ehhez hozzá.

*P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

**SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

Projekt kategóriák
Marketingkommunikáció
Sport infokommunikáció
Sportesemény
Generali Night Run Budapest futóverseny / Kültéri LED-perimeter és LED-es eredményjelző telepítés 1
Generali Night Run Budapest futóverseny / Kültéri LED-perimeter és LED-es eredményjelző telepítés 2
Generali Night Run Budapest futóverseny / Kültéri LED-perimeter és LED-es eredményjelző telepítés 3
Generali Night Run Budapest futóverseny / Kültéri LED-perimeter és LED-es eredményjelző telepítés 4
Generali Night Run Budapest futóverseny / Kültéri LED-perimeter és LED-es eredményjelző telepítés 5
Generali Night Run Budapest futóverseny / Kültéri LED-perimeter és LED-es eredményjelző telepítés 6
Background Image
Background Image
További projektjeink
Labdarúgó-Európa-bajnokság – LED-kivetítő a Garden Fröccs Teraszon

A labdarúgó-Európa-bajnokság idejére LED-kivetítőt kellett biztosítanunk a szegedi Garden stég (Garden Fröccs Terasz) tiszai helyszínén, amely a viszonylag nagy létszámú közönség befogadására alkalmas teraszon biztosított páratlan szurkolói élményt a...

Projekt részletei
Szegedi Tiszavirág Uszoda / Omega időmérő rendszer telepítés

A szegedi Tiszavirág Uszodába sporttechnológia; időmérő- és eredményjelző rendszerek telepítése és üzemeltetése volt a megbízás.

Projekt részletei
Background Image