Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Cupa SEAT la polo feminin: Meciul Ungaria-Canada - operațiuni tehnice sportive

Proiect

La cererea clientului, am fost responsabili pentru furnizarea, instalarea și operarea perimetrului cu LED-uri, a sistemului tabelei de marcaj cu LED-uri, a sistemului complet de sunet și iluminat și a soluției de scenă pentru întreaga durată a Cupei SEAT, care a avut loc la Bazinul Sportiv Național Hajós Alfréd și la Bazinul de Înot Széchy Tamás.

Provocare

A fost esențial ca aceste instrumente să poată fi utilizate independent unul de celălalt, dar în același timp.

Pentru controlul complex al mijloacelor de comunicare, a fost nevoie să configurăm sistemele rapid și fără întreruperi pentru a lăsa suficient timp pentru teste, deoarece nu se putea improviza în timpul evenimentului.

Soluție

Proiectare și construcție; activitatea coordonată a implicat instalarea a 30 de metri liniari de perimetre cu LED-uri, cu o tabelă de marcaj cu LED-uri Uniview TEKKEN *P5.95 cu rezoluție de 18 metri lățime și 3 metri înălțime în fundal, pentru a se asigura că fiecare moment a fost neîntrerupt pentru public.

Scena cu structură ALU de 18x6 metri cu picioare înalte de 0,8 metri a găzduit o cabină de DJ cu lățimea de 2 metri și înălțimea de 1 metri, cu module LED cu rezoluție Uniview TEKKEN *P5.95 și un podium de DJ de 3*2 metri.

Cum operațiunea a necesitat ajutorul tehnicienilor, am putut să ne bucurăm noi înșine, ca spectatori, de acest meci palpitant!

Fotografiile au fost făcute la meciul Ungaria-Canada.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

Categorii de proiecte
Meci de sport
Cupa SEAT la polo feminin: Meciul Ungaria-Canada - operațiuni tehnice sportive 1
Cupa SEAT la polo feminin: Meciul Ungaria-Canada - operațiuni tehnice sportive 2
Cupa SEAT la polo feminin: Meciul Ungaria-Canada - operațiuni tehnice sportive 3
Cupa SEAT la polo feminin: Meciul Ungaria-Canada - operațiuni tehnice sportive 4
Cupa SEAT la polo feminin: Meciul Ungaria-Canada - operațiuni tehnice sportive 5
Cupa SEAT la polo feminin: Meciul Ungaria-Canada - operațiuni tehnice sportive 6
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Noul stadion Hidegkuti Nándor: Proiectare și implementare - tabelă de marcaj ecran cu LED-uri, operarea echipamentelor LED perimetru și Sistem Digital Signage

În 2016 stadionul a fost complet renovat și am fost însărcinați cu instalarea a două tabele de marcaj ecran cu LED-uri. După ce lucrările de construcțieau fost finalizate, avem sarcina suplimentară și permanentă nu numai de a operarea echipamente...

Detalii despre proiect
Background Image