Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Cupa SEAT la polo feminin: Meciul Ungaria-Canada - operațiuni tehnice sportive

#tip: Eveniment sportiv
#locație: Budapest, HU
#partener: Magyar Vízilabda Szövetség
Proiect

La cererea clientului, am fost responsabili pentru furnizarea, instalarea și operarea perimetrului cu LED-uri, a sistemului tabelei de marcaj cu LED-uri, a sistemului complet de sunet și iluminat și a soluției de scenă pentru întreaga durată a Cupei SEAT, care a avut loc la Bazinul Sportiv Național Hajós Alfréd și la Bazinul de Înot Széchy Tamás.

Provocare

A fost esențial ca aceste instrumente să poată fi utilizate independent unul de celălalt, dar în același timp.

Pentru controlul complex al mijloacelor de comunicare, a fost nevoie să configurăm sistemele rapid și fără întreruperi pentru a lăsa suficient timp pentru teste, deoarece nu se putea improviza în timpul evenimentului.

Soluție

Proiectare și construcție; activitatea coordonată a implicat instalarea a 30 de metri liniari de perimetre cu LED-uri, cu o tabelă de marcaj cu LED-uri Uniview TEKKEN *P5.95 cu rezoluție de 18 metri lățime și 3 metri înălțime în fundal, pentru a se asigura că fiecare moment a fost neîntrerupt pentru public.

Scena cu structură ALU de 18x6 metri cu picioare înalte de 0,8 metri a găzduit o cabină de DJ cu lățimea de 2 metri și înălțimea de 1 metri, cu module LED cu rezoluție Uniview TEKKEN *P5.95 și un podium de DJ de 3*2 metri.

Cum operațiunea a necesitat ajutorul tehnicienilor, am putut să ne bucurăm noi înșine, ca spectatori, de acest meci palpitant!

Fotografiile au fost făcute la meciul Ungaria-Canada.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

Categorii de proiecte
Meci de sport
Cupa SEAT la polo feminin: Meciul Ungaria-Canada - operațiuni tehnice sportive 1
Cupa SEAT la polo feminin: Meciul Ungaria-Canada - operațiuni tehnice sportive 2
Cupa SEAT la polo feminin: Meciul Ungaria-Canada - operațiuni tehnice sportive 3
Cupa SEAT la polo feminin: Meciul Ungaria-Canada - operațiuni tehnice sportive 4
Cupa SEAT la polo feminin: Meciul Ungaria-Canada - operațiuni tehnice sportive 5
Cupa SEAT la polo feminin: Meciul Ungaria-Canada - operațiuni tehnice sportive 6
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
FINA 2022 – Sisteme de Tabelă de marcaj cu LED-uri și perimetru LED la evenimentele campionatului mondial de natație și polo pe apă

19th FINA World Championships Budapest 2022 🇭🇺 Campionatul mondial de natație din 2022 a avut loc în perioada 17 iunie - 3 iulie, fiind organizat de Federația internațională de natație (FINA) și Federația maghiară de natație, la Budapesta, Debrec...

Detalii despre proiect
Montaretribună și scaune de tribună mobile cu acționare electrică la Sala sporturilor NIKÉ de la Fonyód

Conform comenzii Asociației sportive NIKÉ a Academiei Sportive a Ungariei și a B Build & Trade Kft., am avut onoarea de a monta tribunele și scaunele de tribună mobile, cu acționare electrică, în sala de handbal cu capacitatea de aproape 1000 de pers...

Detalii despre proiect
Background Image