Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

Női vízilabda SEAT kupa: Magyarország–Kanada mérkőzés – sporttechnikai üzemeltetés

Projekt

A megrendelő kérésére a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda és Széchy Tamás Uszodában megrendezésre került SEAT kupa teljes időtartama alatt a LED-perimeter, a LED-es eredményjelző rendszer, a teljes hang- és fénytechnikai rendszer, valamint a színpadi megoldás biztosítása, telepítése és üzemeltetése volt a feladatunk.

Kihívás

Kiemelten fontos volt, hogy ezeket az eszközöket egymástól függetlenül, ugyanakkor egyidőben lehessen működtetni.

A komplex médiavezérléshez gyorsan és zökkenőmentesen kellett felállítanunk a rendszereket, hogy legyen elegendő időnk a tesztüzemre is, hiszen az esemény alatt az improvizálás lehetősége már kizárt volt.

Megoldás

Tervezés és kivitelezés; az összehangolt munka során 30 folyóméter LED-perimetert telepítettünk, a háttérben pedig egy 18 méter széles és 3 méter magas Uniview TEKKEN *P5.95-ös felbontású LED-es eredményjelző biztosította, hogy minden pillanatot zavartalanul láthasson a nézőközönség.

Az ALU szerkezetes 18x6 méter nagyságú és 0,8 méter magas lábakkal rendelkező színpadon kapott helyet a 2 méter széles és 1 méter magas DJ pult Uniview TEKKEN *P5.95-ös felbontású LED-modulokkal és 3*2 méteres DJ dobogóval.

Mivel az üzemeltetéshez szükség volt a technikusi segítségre, mi magunk is nézőként élvezhettük az izgalmas mérkőzés pillanatait!

A fotók a Magyarország–Kanada mérkőzésen készültek.

*P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

Projekt kategóriák
Sportmérkőzés
Női vízilabda SEAT kupa: Magyarország–Kanada mérkőzés – sporttechnikai üzemeltetés 1
Női vízilabda SEAT kupa: Magyarország–Kanada mérkőzés – sporttechnikai üzemeltetés 2
Női vízilabda SEAT kupa: Magyarország–Kanada mérkőzés – sporttechnikai üzemeltetés 3
Női vízilabda SEAT kupa: Magyarország–Kanada mérkőzés – sporttechnikai üzemeltetés 4
Női vízilabda SEAT kupa: Magyarország–Kanada mérkőzés – sporttechnikai üzemeltetés 5
Női vízilabda SEAT kupa: Magyarország–Kanada mérkőzés – sporttechnikai üzemeltetés 6
További projektjeink
SEPSI OSK Stadion - LED-perimeter rendszer bővítés

A SEPSI OSK Stadionba tervezett és épített kiegészítő LED-perimeter rendszert a szurkolói kijáratok fölé telepítettük. Az ötlet a Sepsi OSK vezetőségétől származott, hogy kilenc szurkolói kijárat fölé szereljünk LED-perimetert, ezzel bővítve a viz...

Projekt részletei
Új Hidegkuti Nándor Stadion: LED-es eredményjelző tervezés és kivitelezés - Perimeter és Digital Signage rendszer üzemeltetés

2016-ban a stadion teljes körű felújítására került sor, mely keretében két darab LED-es eredményjelző telepítésével bíztak meg bennünket. A kivitelezési munkálatok végeztével további, állandó feladatként nem csak az általunk telepített berendezés...

Projekt részletei