Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

Női vízilabda SEAT kupa: Magyarország–Kanada mérkőzés – sporttechnikai üzemeltetés

#típus: Sportmérkőzés
#helyszín: Budapest, HU
#partner: Magyar Vízilabda Szövetség
Projekt

A megrendelő kérésére a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda és Széchy Tamás Uszodában megrendezésre került SEAT kupa teljes időtartama alatt a LED-perimeter, a LED-es eredményjelző rendszer, a teljes hang- és fénytechnikai rendszer, valamint a színpadi megoldás biztosítása, telepítése és üzemeltetése volt a feladatunk.

Kihívás

Kiemelten fontos volt, hogy ezeket az eszközöket egymástól függetlenül, ugyanakkor egyidőben lehessen működtetni.

A komplex médiavezérléshez gyorsan és zökkenőmentesen kellett felállítanunk a rendszereket, hogy legyen elegendő időnk a tesztüzemre is, hiszen az esemény alatt az improvizálás lehetősége már kizárt volt.

Megoldás

Az összehangolt munka során 30 folyóméter LED-perimetert telepítettünk, a háttérben pedig egy 18 méter széles és 3 méter magas Uniview TEKKEN *P5.95-ös felbontású LED-es eredményjelző biztosította, hogy minden pillanatot zavartalanul láthasson a nézőközönség.

Az ALU szerkezetes 18x6 méter nagyságú és 0,8 méter magas lábakkal rendelkező színpadon kapott helyet a 2 méter széles és 1 méter magas DJ pult Uniview TEKKEN *P5.95-ös felbontású LED-modulokkal és 3*2 méteres DJ dobogóval.

Mivel az üzemeltetéshez szükség volt a technikusi segítségre, mi magunk is nézőként élvezhettük az izgalmas mérkőzés pillanatait!

A fotók a Magyarország–Kanada mérkőzésen készültek.

*P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

Projekt kategóriák
Sportmérkőzés
Női vízilabda SEAT kupa: Magyarország–Kanada mérkőzés – sporttechnikai üzemeltetés 1
Női vízilabda SEAT kupa: Magyarország–Kanada mérkőzés – sporttechnikai üzemeltetés 2
Női vízilabda SEAT kupa: Magyarország–Kanada mérkőzés – sporttechnikai üzemeltetés 3
Női vízilabda SEAT kupa: Magyarország–Kanada mérkőzés – sporttechnikai üzemeltetés 4
Női vízilabda SEAT kupa: Magyarország–Kanada mérkőzés – sporttechnikai üzemeltetés 5
Női vízilabda SEAT kupa: Magyarország–Kanada mérkőzés – sporttechnikai üzemeltetés 6
Background Image
Background Image
További projektjeink
Heineken UEFA EURO 2020 Fanzone - Hajrá, magyarok!

A városligeti műjégpálya területén a 2020-as foci-Eb idejére a partner egy LED-képernyővezérelt játékkal szeretett volna előrukkolni. A játék legyen kellően interaktív, a játékosoknak a rövid rendelkezésre álló idő alatt is szórakoztató élményt ny...

Projekt részletei
EB szurkolói zóna a MOM Beach-en

A partner megbízásából a MOM Beach területén a 2020-as foci-Eb idejére, a szurkolói közönség igényeinek kiszolgálásra egy hatalmas LED-képernyő telepítése volt a feladatunk.

Projekt részletei
Background Image