Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Korda Studio - Proiectarea și instalarea perdelelor acustice

# tip: Filmare
# locație: Korda Filmpark - Etyek, HU
Proiect

Sarcina noastră a fost de a amplasa un atenuator de sunet lângă peretele despărțitor dintre două studiouri de filmare pentru a permite filmarea de secvențe diferite în cele două locații. Evident, acestea au efecte sonore, iar ""sunetul"" dintr-un studio nu trebuie auzit în celălalt.

Așa că a trebuit să realizăm o perdea de

41,6 x 16,5 metri, în patru straturi.

Provocare

O provocare deosebită a fost obținerea unei atenuări corecte a sunetului cu perdelele, așa că a trebuit să coasem patru straturi de material împreună, pe baza măsurătorilor noastre.

Doar coaserea, precum și întoarcerea și plierea materialului au necesitat o logistică suplimentară, dar adevărata provocare a fost instalarea la fața locului. Greutatea totală a suprafeței celor patru straturi a fost de aproape 850 de kilograme.

Soluție

Proiectarea și instalarea perdelei acustice: în cele din urmă, am instalat cortina în bucăți, folosind rafturi cu brațe de tip foarfecă, într-o singură noapte.

► Locația proiectului: Korda Studio

Korda Studios este un complex de studiouri de film de ultimă generație, situat la 30 km vest de Budapesta, în satul viticol Etyek. Studioul poartă numele lui Sir Alexander Korda, un producător și regizor de film britanic de origine maghiară.

Adresa: 2091 Etyek, Korda út 1572, par.

Sursa: Site-ul oficial al Korda Filmstúdió Szolgáltató Zrt.

Categorii de proiecte
Filmare
Studio TV
Korda Studio - Proiectarea și instalarea perdelelor acustice 1
Korda Studio - Proiectarea și instalarea perdelelor acustice 2
Korda Studio - Proiectarea și instalarea perdelelor acustice 3
Korda Studio - Proiectarea și instalarea perdelelor acustice 4
Korda Studio - Proiectarea și instalarea perdelelor acustice 5
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect
Background Image