Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image
Sporttechnika

Projektek

A megvalósítás és üzemeltetés szempontjából a legoptimálisabb sporttechnikai megoldásra, emellett műszakilag biztonságos megvalósításra számíthatsz.

Amennyiben szívesen dolgoznál a csapatunkban, kérlek írj nekünk a titkarsag@gepberszinpad.hu email címen keresztül.

Vizuáltechnikai üzemeltetés az Utcai Sportok Világjátékán

Vizuáltechnikai kivitelezés és üzemeltetés. A rendezvény 10 helyszínén 160 négyzetméternyi LED-fal kivitelezése, azok központi stúdióból történő vezérlése, tartalommal való ellátása és üzemeltetése.

Projekt részletei
Fűthető egyedi cserepadok

A Puskás Ferenc Stadion felújítása kapcsán kérték fel cégünket, hogy telepítsen 50 darab egyedi gyártású, fűthető cserepadot a hozzájuk tartozó fedéssel együtt.

Projekt részletei
Background Image
Mobil LED-eredményjelző rendszer és perimeter telepítése

A Telekom Veszprém Arena a második legnagyobb hazai vidéki sport- és rendezvénycsarnoka. A legsikeresebb magyar kézilabda csapat, a Telekom Veszprém itt játssza mérkőzéseit. A csarnokba egy 4x12 négyzetméteres eredményjelzőt, illetve 80 folyóméter LE...

Projekt részletei
Background

Meggyőztünk a szolgáltatásainkról?

Beszéljünk személyesen
a projektről!

LED-eredményjelző rendszer telepítése

A 2017-es FINA világbajnokság kapcsán azzal keresett meg minket a megrendelő, hogy szeretne egy állítható magasságú, nagy méretű LED-es scoreboardot, amely a mérkőzések és versenyek típusától függően különböző magasságokba helyezhető el....

Projekt részletei
LED-eredményjelző rendszer és perimeter telepítése

Az oroszlányi, akkor MB2-es kosárlabda csapat új, impozáns kosárlabdacsarnokot kapott, melyet kifejezetten ennek a sportnak szenteltek. Nem csak LED-kijelzőket, hanem nagyméretű folyó LED-perimetert is szeretett volna megrendelőnk.

Projekt részletei