Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

Szusza Ferenc Stadion / Új arculatba öltözött az Újpesti stadion: korszerű székek kerültek a nézőtéri lelátókra

# típus: Sportesemény
# helyszín: Szusza Ferenc Stadion - Budapest, HU
# partner: Újpest 1885 Futball Kft.
Projekt

Az elhasználódott és megrongálódott lelátószékek cseréjét a Szusza Ferenc Stadion teljeskörű rekonstrukciója keretében rendelte meg az Újpest 1885 Futball Kft.

Kihívás

A megvalósítás során figyelembe kellett vennünk, hogy a korábbi fixen rögzített ülőfelületű műanyag stadionszékek helyett az újak már formatervezettek és felhajtható ülőfelülettel rendelkeznek.

Ezért az új lelátószékek kiválasztásánál figyelnünk kellett a méretazonosságra; ez biztosítja a lelátószékek egymáshoz képest egységes távolságra történő elhelyezését.

Ügyelnünk kellett a nézőtéren elhelyezendő székek színére is, az arculati kézikönyvben meghatározottak szerint. A fehér és a lila színek a klub arculatához tartoznak.

Megoldás

A Magyarországra történt beszállítást követően 10500 darab stadionszék került beszerelésre a Szusza Ferenc Stadion lelátóira.

A lila és fehér színű stadionszékek kombinációjával a klub alapításának dátumát jelző 1885-ös évszám kialakítása sem maradhatott el.

További 200 darab lelátószék pedig tartalékot képez, melyet a sérült vagy megrongálódott ülőfelületek pótlására használhatnak fel.

A megjelenésükben modern nézőtéri székek anyagukban ellenállnak az alacsony és magas hőmérsékletnek, valamint az UV sugárzásnak.

Ergonomikus kialakításuknak köszönhetően pedig használatuk kényelmes és biztonságos.

Projekt kategóriák
Labdarúgás
Sportesemény
Sportmérkőzés
Technológiai elemek
Sportülések / Cserepadok
Szusza Ferenc Stadion / Új arculatba öltözött az Újpesti stadion: korszerű székek kerültek a nézőtéri lelátókra 1
Szusza Ferenc Stadion / Új arculatba öltözött az Újpesti stadion: korszerű székek kerültek a nézőtéri lelátókra 2
Szusza Ferenc Stadion / Új arculatba öltözött az Újpesti stadion: korszerű székek kerültek a nézőtéri lelátókra 3
Background Image
Background Image
További projektjeink
SEPSI OSK Stadion - LED-perimeter rendszer bővítés

A SEPSI OSK Stadionba tervezett és épített kiegészítő LED-perimeter rendszert a szurkolói kijáratok fölé telepítettük. Az ötlet a Sepsi OSK vezetőségétől származott, hogy kilenc szurkolói kijárat fölé szereljünk LED-perimetert, ezzel bővítve a viz...

Projekt részletei
Új Hidegkuti Nándor Stadion: LED-es eredményjelző tervezés és kivitelezés - Perimeter és Digital Signage rendszer üzemeltetés

2016-ban a stadion teljes körű felújítására került sor, mely keretében két darab LED-es eredményjelző telepítésével bíztak meg bennünket. A kivitelezési munkálatok végeztével további, állandó feladatként nem csak az általunk telepített berendezés...

Projekt részletei
Background Image